4 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

oha hayat bilgisinin kadrosundan iyi mi oha for :kiki: :kiki:

Sana kalsa Kahireli Palasın da kadrosu Yalan Dünyadan daha iyi. :F

YD ile ilgili olumlu bir yorumun oldu mu hiç acaba? Flash Tv'deki dizileri daha iyi bulursun ama yine de YD'yı övmezsin.

Kalite sana göre = efekt koymayı unutan Stv dizileri. Bir şefkat Tepe ve ya iki dünya arasında :F

- - - Ekleme - - -

derya karadaş ismini yolda 100 tane vatandaşa sorsam yemin ediyorum bak yemin billah en az 95 i bilmiyorum der yemin etmesem 99 falan derdim ismini ilk kez duyuyorum senden :kiki:

hayat bilgisi yıldızlarla doluydu ve oradan ne oyuncular çıktı atilla olgaç perran kutman ümit falan ooo :D

Ben de söylediklerin arasında sadece Perran Kutmanı tanıyorum.

Lordly post: 1441296' Alıntı:
Hayt bilgisi yalan dünya komedi değil ki bi kere kulvarları ayrı. :F

Hayat bilgisinde komedinin yanında dram da vardı güzel hikayeler vardı. :)))))

Yalan dünya türünün tek örneği olarak kendini taklit ediyor. :))))

Valla Avrupa Yakası ile Yalan Dünyanın pek alakası yok
Yalan Dünyada gülme efektleri çıkarıldı 2. Sezonunda.

Sırf benden nefret ediyorsun diye bir zamanlar sevdiğin diziyi yerden yere vurman gerekmiyor.

- - - Ekleme - - -

takas post: 1441302' Alıntı:
Yeminle sadece 2 kişiyi tanıyorum. :F

revan sen bi iki dünya arasında dizisini izle bak her gün stv de oynuyo akşam kaliteyi gör yalan dünya falan izlemezsin bi daha hayatında o derece diyorum
adamlar günlük dizi yapmış on numara kalite var bi suriye sahneleri var bilmesem suriye sanırsın o derece güzel yapmışlar yd de ne var söylim 2-3 tane tahtadan ev var başka da hiçbişey yok günde 2 bölüm çekiyo adamlar nerdeyse

EveN post: 1441306' Alıntı:

Valla Avrupa Yakası ile Yalan Dünyanın pek alakası yok
Yalan Dünyada gülme efektleri çıkarıldı 2. Sezonunda.

Sırf benden nefret ediyorsun diye bir zamanlar sevdiğin diziyi yerden yere vurman gerekmiyor.

Daha geçen gün tekrarını izledim yokluktan narkolepsi olmuş bi adam onu öldü sandılar. Aynısı avrupa yakasında da vardı. :)))

Daha biçok şeye denk geldim şimdi hatırlamıyorum. Avrupa yakasını benden daha iyi kimse bilemez emin ol. :)))

EveN post: 1441290' Alıntı:

Perran Kutman ile iş bitiyor mu?

Altan Erkekli var Füsun Demirel var Nihal Yalçın var Okan Çabala var Bartu var daha kaç tanesini sayarım.

Hepsini bir yana bırak Derya Karadaş Hayat bilgisinin full kadrosunu döver. :F

- - - Ekleme - - -

Ok. :)
Onların hepsi yenşi yetme içlerin i kaç isim var sadece Perran Kutman harici bir çok oyuncu da var önce ki mesajlarda yazmıştım ama bir daha yazayım.

- Perran Kutman

- Tarık Paputçuoğlu

- Rutkay Aziz

- Atilla Olgaç

- Günay Karacaoğlu

- Akrep Nalan

- Ulvi Alacakaplan

- Hakan Altıner

- Pakize Suda

- Erol Evgin

- Altan Gördüm

Ve daha çok isim var aklıma gelmedi senin dediğin adamlar bir iki dizi oynayıp ünlü olmuş isimler benim yazdıklarım toplumun kalbinde yer etmiş 20 yıllık devlet tiyatrocuları ve sayısız dizide oynamış insanlar.

takas post: 1441307' Alıntı:
revan sen bi iki dünya arasında dizisini izle bak her gün stv de oynuyo akşam kaliteyi gör yalan dünya falan izlemezsin bi daha hayatında o derece diyorum
adamlar günlük dizi yapmış on numara kalite var bi suriye sahneleri var bilmesem suriye sanırsın o derece güzel yapmışlar yd de ne var söylim 2-3 tane tahtadan ev var başka da hiçbişey yok günde 2 bölüm çekiyo adamlar nerdeyse

Efekti unuttuğuna göre çok kalitelidir. :F

@mrt-06 Benim için 2 dizide oynayıp ünlü olanlar daha başarılıdır. 20 sene ömrümü çürüteyim sora dizim tutmasın. :F

Perran Kutman - Deli saraylı bi de Starda bir dizisi vardı. :D

- - - Ekleme - - -

takas post: 1441316' Alıntı:
yuh yuh yuh sadece 2 oyuncu mu tanıyon oha fore :kiki:

Sinan Çalışkanoğlu
Gökçe Bahadır

Perran Kutman
Tarık Pabuççuoğlu
Kerem Kupacı
Ümit Erdim

şimdi sen bunları hepsini çok iyi tanımıyon mu :kiki:

Yeminle bi Perran Kutman bi de Gökçeyi tanıyorum. :F

mrt-06 post: 1441320' Alıntı:
Takas boşver biz değerli oyuncuları uyuşturucu kullanan şahıslarla bir tutmuyoruz zaten boşver. :)

Uyuşturucu da alkol gibi hak olmalı. Herkes özgür olmalı. Özgürlük :Z

mrt-06 post: 1441320' Alıntı:
Takas boşver biz değerli oyuncuları uyuşturucu kullanan şahıslarla bir tutmuyoruz zaten boşver. :)

Kenan da kullanıyormuş ama onu da takas sever. :)

Uyuşturucu kullanıyor yanlış yapıyor Sarp. Ama uyuşturucu kullanıyor diye iyi bir oyuncu olmuyor mu? :F

Ne alaka? Benim yazığım isimlerde hiç uyuşturucu kullanan yok. Buna mı sarıldınız şimdi? :F

yok artık o kadar şanslı masa izledin sinan çalışkanoğlunu tanımıyon mu :D
sen şimdi bunları tanımıyon mu :D
umit-erdim-1.jpg

images

Z

sundugum-yarismalara-kesinlikle-katilmaz-haberi-5222124-haber.jpg

Uyuşturucu kullanıyor, yanlış yapıyor Sarp. Ama uyuşturucu kullanıyor diye iyi bir oyuncu olmuyor mu? :F

Ne alaka? Benim yazığım isimlerde hiç uyuşturucu kullanan yok. Buna mı sarıldınız şimdi? :F
O bir örnek sadece.

Revan herkes zaten biliyor Hayat Bilgisi'nin oyuncularının daha iyi ve usta isimler olduğunu tek sen zıttını söylüyorsun. :)

EveN post: 1441327' Alıntı:

Uyuşturucu kullanıyor yanlış yapıyor Sarp. Ama uyuşturucu kullanıyor diye iyi bir oyuncu olmuyor mu? :F

yd nin kaç oyuncusunu içeri aldılar haberin var mı reyiz :D

yok artık o kadar şanslı masa izledin sinan çalışkanoğlunu tanımıyon mu :D
sen şimdi bunları tanımıyon mu :D
umit-erdim-1.jpg

images

Z

sundugum-yarismalara-kesinlikle-katilmaz-haberi-5222124-haber.jpg
Resimlerine bakınca tanıyorum ama isimlerini bilmiyorum. Ben de sana resim göstersem tanırsın ama ismini bilmezsin YD`nın oyuncularının. :D

- - - Ekleme - - -

yd nin kaç oyuncusunu içeri aldılar haberin var mı reyiz :D
Evet, 1 oyuncusunu.

- - - Ekleme - - -

O bir örnek sadece.

Revan herkes zaten biliyor Hayat Bilgisi'nin oyuncularının daha iyi ve usta isimler olduğunu tek sen zıttını söylüyorsun. :)
O zaman niye tartışıyoruz ki, bu benim düşüncem. :)

Takasa sorsan Kahireli Palas daha iyi bir dizidir der. Efekt Koymayı unutan STV dizileri çok kalitelidir der.

Çoğu kişiye sorsan Leyla ile Mecnun en iyi komedi dizisidir der.

Herkesin kendi fikri vardır. Kimse değiştirmeyeceğine göre tartışmanın anlamı yoktur. :)

mrt-06 post: 1441335' Alıntı:
Sanatçı topluma örnek olmalıdır.

Evet alkol uyuşturucu almamalı bi gece o kızla bi gece bu kızla gezmemeli sokak ortasında küfür etmemeli oynadığı dizileri "iyi"ce seçmeli vs. vs. İyi örnek olmak bu sanırım?