4 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

takas post: 1441250' Alıntı:
salı günkü yorumu çarşamba günü lordly nin yorumundan hemen sonra mı soruyon tesadüfe bak hele hele hele :d

Kim sürekli kiminle uğraşıyor acaba? 😱

Biz durduk yere kimseyle uğraşmayız ama uğraşanlara da cevap veririz. Onlarla öyle bir uğraşırız ki bir daha bizimle uğraşmasın. :)

Yalan Dünyayı izlemediğin için kahkaha attırmaması normal. İzlemediğin şey seni nasıl kahkaha attırsın? Rüyana girip kahkha attıracak değil ya.

Bana göre de, Avrupa Yakası ve Yalan Dünya Hayat Bilgisiden 1000 kat iyiydi. Hayat Bilgisinin benim için Pis yediliden farkı yok.
@takas 'a katılıyorum. Hayat Bilgisi her kesime hitap etti yayınlandığı dönem fırtınalar kopardı bilbordlarda her yerde Hayat Bilgisi vardı Hayat Bilgisi Yalan Dünya'yı 10'a çarpar 100'e böler hem Total'e hem Ab'ye hitap etti Hayat Bilgisi Yalan Dünya gibi sadece toplumun bir kesimine değil.

Hayat Bilgisi sayesinde Haydi Kızlar Okula kampanyası yapıldı sayesinde doğuda okul yapıldı yardım bağışları yapttı. 11 - 13 reytinglere çıktı belki de daha fazla.

Perran Kutman , Atilla Olgaç , Tarık Paputçuoğlu , Ceren Soylu gibi dev isimler kadrosundaydı öyle yeni yetmeler değil yani yönetmeni zaten efsanlerin yönetmeni Tarkan Karlıdağ idi.

Hayat Bilgisi her anlamda Yalan Dünya'dan üstündür.

yav hayat bilgisi nere yalan dünya nere güldürmeyin beni hayat bilgisi kıyaslanamayacak kadar üstündür ne karakterler çıktı efsane dizidir çocukluğumuzda az izlemedik süperdi süper

@takas 'a katılıyorum. Hayat Bilgisi her kesime hitap etti yayınlandığı dönem fırtınalar kopardı bilbordlarda her yerde Hayat Bilgisi vardı Hayat Bilgisi Yalan Dünya'yı 10'a çarpar 100'e böler hem Total'e hem Ab'ye hitap etti Hayat Bilgisi Yalan Dünya gibi sadece toplumun bir kesimine değil.

Hayat Bilgisi sayesinde Haydi Kızlar Okula kampanyası yapıldı sayesinde doğuda okul yapıldı yardım bağışları yapttı. 11 - 13 reytinglere çıktı belki de daha fazla.

Perran Kutman , Atilla Olgaç , Tarık Paputçuoğlu , Ceren Soylu gibi dev isimler kadrosundaydı öyle yeni yetmeler değil yani yönetmeni zaten efsanlerin yönetmeni Tarkan Karlıdağ idi.

Hayat Bilgisi her anlamda Yalan Dünya'dan üstündür.

Bana göre de Yalan Dünya üstündür.

Totalde 4 almış, bence de her kesine hitap ediyor. Yalan Dünya hitap etmediği kesimde bile 4 alıyor. :D

O sonrada oldu diyeceksen, Yalan dünya da sonrada oldu. Onun da Totalde 8 reytingi geçtiği oldu.

Kadro konusunda konuşmam bile. Bi Perran Kurman ile Yalan Dünyanın kadrosunu ile aynı tutamam.

- - - Ekleme - - -

yav hayat bilgisi nere yalan dünya nere güldürmeyin beni hayat bilgisi kıyaslanamayacak kadar üstündür ne karakterler çıktı efsane dizidir çocukluğumuzda az izlemedik süperdi süper
Söylenecek söz yok.

Sen Beni Affeti bile Yalan Dünyadan daha kaliteli bulursun. Herhalde tartışılacak bir yanı yok konunun.

araştırıyorum şuan hayat bilgisi kaç reytinglere çıkmış :D
[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]HAYAT BİLGİSİ[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD="class: XL25"]14.30[/TD]
[TD="class: XL25"]29.40[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

hele hele hele :D
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]HAYAT BILGISI[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]1690[/TD]
[TD]3400[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]HAYAT BILGISI[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]1890[/TD]
[TD]4150[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Aga yalan dünya'nın işlevi ne ki. :))) Komedi desen hemen bitti. Avrupa yakasından oyuncu toplayıp duruyor. Senaryo desen avrupa yakasındaki hikayelerin çoğu işlendi. Gülse de birol gibi kendini taklit etmeye başladı. :)))

Hayat bilgisi tabi ki efsanedir karşılaştırmaya bile gerek yok ki. :D

EveN post: 1441266' Alıntı:

Bana göre de Yalan Dünya üstündür.

Totalde 4 almış bence de her kesine hitap ediyor. Yalan Dünya hitap etmediği kesimde bile 4 alıyor. :D

O sonrada oldu diyeceksen Yalan dünya da sonrada oldu. Onun da Totalde 8 reytingi geçtiği oldu.

Kadro konusunda konuşmam bile. Bi Perran Kurman ile Yalan Dünyanın kadrosunu ile aynı tutamam.

- - - Ekleme - - -

Söylenecek söz yok.

Sen Beni Affeti bile Yalan Dünyadan daha kaliteli bulursun. Herhalde tartışılacak bir yanı yok konunun.
Hayat Bilgisi son bölümleri hariç reytingleri yüksekti araştırma konusu açarım istersen son bölümleri yaz etkisi ile düştü. :)

Ne bakımdan üstün buluyorsun? Kadrosu Hayat Bilgisi daha iyi dedin.

araştırıyorum şuan hayat bilgisi kaç reytinglere çıkmış :D
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]HAYAT BİLGİSİ[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD="class: XL25"]14.30[/TD]
[TD="class: XL25"]29.40[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

hele hele hele :D
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]HAYAT BILGISI[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]16,90[/TD]
[TD]34,00[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]HAYAT BILGISI[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]18,90[/TD]
[TD]41,50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yalan Dünya da 13.95 aldığı zaman olmuştur.

Hala anlatamıyorum. Eskiden internet yaygın olmadığı için spor bile 8 alıyordu.

Suçladığın AGB'yi göstererek övünmek?

[TR]
[TD]1

[/TD]
[TD]HAYAT BILGISI
[/TD]
[TD]SHOW
[/TD]
[TD="class: XL25"]14.50[/TD]
[TD="class: XL25"]34.80[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]HAYAT BILGISI
[/TD]
[TD]SHOW
[/TD]
[TD="class: XL25"]14.60[/TD]
[TD="class: XL25"]32.70[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: XL36"]1
[/TD]
[TD="class: XL36"]HAYAT BILGISI
[/TD]
[TD="class: XL36"]SHOW[/TD]
[TD="class: XL39"]1430[/TD]
[TD="class: XL39"]3210[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: XL36"]1
[/TD]
[TD="class: XL36"]HAYAT BİLGİSİ
[/TD]
[TD="class: XL36"]SHOW[/TD]
[TD="class: XL39"]1630[/TD]
[TD="class: XL39"]3570[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]HAYAT BİLGİSİ
[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD="class: XL25"]1530[/TD]
[TD="class: XL25"]4030[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hayat Bilgisi son bölümleri hariç reytingleri yüksekti araştırma konusu açarım istersen son bölümleri yaz etkisi ile düştü. :)

Ne bakımdan üstün buluyorsun? Kadrosu Hayat Bilgisi daha iyi dedin.

Ben Hayat Bilgisinindeğil Yalan Dünyanın kadrosu daha iyi dedim. :)

Kaç kere izledim, sevmedim, güldürmedi. Kanal D fanı diyorşar. Herhalde o da Kanal D'de yayınlandı, izleseydim severdim.

Tahammül edemediğim bir diziydi nedense. Kaç kere denedim ama izleyemedim.

Yalan Dünya da 13.95 aldığı zaman olmuştur.

Hala anlatamıyorum. Eskiden internet yaygın olmadığı için spor bile 8 alıyordu.

Suçladığın AGB'yi göstererek övünmek?

peki sana bi soru daha demin dedin o zamanın 5 i şimdinin 1 i :d o zaman vadi tns gibi bi şirkette 16 reyting aldı o zaman eskinin 30 u falan yanlışmıyım :d

Aga yalan dünya'nın işlevi ne ki. :))) Komedi desen hemen bitti. Avrupa yakasından oyuncu toplayıp duruyor. Senaryo desen avrupa yakasındaki hikayelerin çoğu işlendi. Gülse de birol gibi kendini taklit etmeye başladı. :)))

Hayat bilgisi tabi ki efsanedir karşılaştırmaya bile gerek yok ki. :D

Garip, Yalan Dünya harika, Avrupa Yakasından sonra açık ara en iyi komedi dizisidir dediğin yorumun var daha bu sezon.

Biraz daha az yalan. :)))))

- - - Ekleme - - -

peki sana bi soru daha demin dedin o zamanın 5 i şimdinin 1 i :d o zaman vadi tns gibi bi şirkette 16 reyting aldı o zaman eskinin 30 u falan yanlışmıyım :d

Vadinin 7 de almışlığı var. Sabit bir reytingi yok. Şike falan da yok. Zaten o zamanlar da 23 almıştır.

Bu konu da kesin uzanacak. Tamam takas bence 85 reyting aldı ama şike vardı.

Ben Hayat Bilgisinindeğil Yalan Dünyanın kadrosu daha iyi dedim. :)

Kaç kere izledim, sevmedim, güldürmedi. Kanal D fanı diyorşar. Herhalde o da Kanal D'de yayınlandı, izleseydim severdim.

Tahammül edemediğim bir diziydi nedense. Kaç kere denedim ama izleyemedim.
Kadrosu daha mı iyi dedin pardon yanlış okudum ciddi ciddi Yalan Dünya'nın kadrosu daha iyi dedin. :kiki: :kiki:

Bırak Allah'ını seversen bir Attilla Olgaç ile Gupse Özay mı bir tutacam ya da Perran Kutman ile Sarp Akkayayı mı ne diyon ya sen? :kiki:

İyi güldüm valla. :F

ya bırak yapmacık yapmacık yorum yapmayı hayat bilgisi on numara diziydi yalan dünya gibi yönetmeninden senaristine oyuncusundan yapımcısına yapmacıklarla dolu olan bir diziyi izleyebiliyosan hb ini her türlü izlersin seversin ama show tv ile özdeşleşti ya ondan da olabilir :) :) :)

Kadrosu daha mı iyi dedin pardon yanlış okudum ciddi ciddi Yalan Dünya'nın kadrosu daha iyi dedin. :kiki: :kiki:

Bırak Allah'ını seversen bir Attilla Olgaç ile Gupse Özay mı bir tutacam ya da Perran Kutman ile Sarp Akkayayı mı ne diyon ya sen? :kiki:

İyi güldüm valla. :F

Perran Kutman ile iş bitiyor mu?

Altan Erkekli var, Füsun Demirel var, Nihal Yalçın var, Okan Çabala var, Bartu var daha kaç tanesini sayarım.

Hepsini bir yana bırak Derya Karadaş Hayat bilgisinin full kadrosunu döver. :F

- - - Ekleme - - -

ya bırak yapmacık yapmacık yorum yapmayı hayat bilgisi on numara diziydi yalan dünya gibi yönetmeninden senaristine oyuncusundan yapımcısına yapmacıklarla dolu olan bir diziyi izleyebiliyosan hb ini her türlü izlersin seversin ama show tv ile özdeşleşti ya ondan da olabilir :) :) :)
Ok. :)

EveN post: 1441284' Alıntı:

Garip Yalan Dünya harika Avrupa Yakasından sonra açık ara en iyi komedi dizisidir dediğin yorumun var daha bu sezon.

Biraz daha az yalan. :)))))

Hayt bilgisi yalan dünya komedi değil ki bi kere kulvarları ayrı. :F

Hayat bilgisinde komedinin yanında dram da vardı güzel hikayeler vardı. :)))))

Yalan dünya türünün tek örneği olarak kendini taklit ediyor. :))))

derya karadaş ismini yolda 100 tane vatandaşa sorsam yemin ediyorum bak yemin billah en az 95 i bilmiyorum der yemin etmesem 99 falan derdim ismini ilk kez duyuyorum senden :kiki:

hayat bilgisi yıldızlarla doluydu ve oradan ne oyuncular çıktı atilla olgaç perran kutman ümit falan ooo :D