4 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

4 Eylül Salı Günü Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kartal (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Çılgın Motorcular (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Forumdash gerekli cevabı vermiş
Aslında bakarsak Asmalı Konak falan o zamanlar pek rekabet varmıydı yokmuydu bilmiyorum ama normal ana haber bültenleri bile 10-11, spor haberleri 9 reyting alıyordu. Şimdiki reytinglere bakarsak asıl liderlik Aşkı memnuda bence. Eskinin sistemi başkaydı. 2-3 reyting alan diziler listeye 80ci sıradan giriyordu. Niyeyse reytingler biraz fazlaydı

neyin liderliği aşkı memnuydaydı Allah ını seversen final harici totalde hiçbir zaman 20 yi geçemeyen aşkı memnu mu
yemekteyizden fark yiyen tek türkiye ye geçilen vadiden tarihi fark yiyen aşkı memnu mu komik olma

Ben zaten Final bölümü lider diyorum diğer bölümleri değil. Yorumu okumadan mesaj atıp sen komik olma asıl

- - - Ekleme - - -

ÖBGZK değil vadi
o tekrarı 8 yeni bölümü 16 alan dizi

Tamam
Ama şimdi Yeni Bölümü 8, tekrarı 4 alan dizi

en çok izlenen dizi vadidir bunun bir diğer somut örneğide hiçbir dizinin sinema filmi ırak kadar izlenilmedi ırak 2006 da tüm zamanların rekorunu kırmıştı asmalı konak madem o kadar yüksekti sinema filmi yerlerde süründü onlar abartı zaten

Ben zaten Final bölümü lider diyorum diğer bölümleri değil. Yorumu okumadan mesaj atıp sen komik olma asıl

- - - Ekleme - - -

Ama şimdi Yeni Bölümü 8, tekrarı 4 alan dizi

yok öyle bişey final bölümüyle de vadiden düşük totalde ab yi gösterme bana ab ufak bi azınlıktır zaten ona bakarsan binbir gece ab de 28 reyting almıştı düşün

Takas , ÖBGZK bu sezon yine Vadiyi geçecek , görürsün bak diğer hafta eğer 10u , 100% geçecek özetsiz başladı diye düşük aldı , yine 12-13-14 reytinglerde alıcak ÖBGZK.

Dün öyle bir geçer zaman kinin yeni bölümü bitti tekrarı başladı ama altta hala yeni bölüm yazıyordu bu kanal d çok uyanık

Takas , ÖBGZK bu sezon yine Vadiyi geçecek , görürsün bak diğer hafta eğer 10u , 100% geçecek özetsiz başladı diye düşük aldı , yine 12-13-14 reytinglerde alıcak ÖBGZK.
Bunları duyan da Vadi bir kez ÖBGZK`yi geçti sanır. O katıla katıla güldüğünüz diziyi haftalıklarda geçtiği tek bir reyting gösterin bana. Tek Bir reyting. Bu da o demekdir ki, ÖBGZK aynı haftada ne aldıysa Vadi ondan daha düşük almıştır. Bu onun göstergesi. Yani fazla gülmeyin. İllia gülecekseniz Vadinin ÖBGZK`yi geçtiği reytingi gösterin. 2 yıldır geçemiyor haftalıklarda

son yaz gelince haberlerden önce başlar artık
12-13-14 hayal artık bu dizi için son yaz gelsin hele 8 i arayacak

- - - Ekleme - - -

2 yıllık diziyle 10 yıllık dizi bir mi tutuyon sen 2 yıl geçer 3.yıl 10 yıllık diziye geçilir işte buna vadi farkı denir

- - - Ekleme - - -

vadi 3.yılında coştukça coşarken öbgzk 3.yılında 8 alıyo
karşılaştırma böyle olur öyle olmaz

Sıkışınca hemen yıllara kaç
Kısacası ne yapmıycan? Gülmeyeceksin ! Güldüğün diziyi Vadi bir kez bile geçmedi haftalıklarda ! Bunu unutma ! Yani Salı ÖBGZK ne aldıysa Perşembe Vadi daha düşük reyting aldı !

karşılaştırma yapıyorum

KURTLAR VADİSİ 3.SEZON İLK BÖLÜMÜ
total
[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]21,20[/TD]
[TD]53,90[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (OZET) [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]15,50[/TD]
[TD]39,60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ab
[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]19,70[/TD]
[TD]51,80[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (OZET) [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]14,00[/TD]
[TD]39,20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ÖBGZK 3.SEZON İLK BÖLÜMÜ
total
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD] ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 20:00:23[/TD]
[TD] 22:24:30[/TD]
[TD] 01:57:40[/TD]
[TD] 8,28[/TD]
[TD] 25,20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ab
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD] ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 20:00:23[/TD]
[TD] 22:24:30[/TD]
[TD] 01:57:40[/TD]
[TD] 9,80[/TD]
[TD] 31,45[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

@takas Neticeye bak sen bana ne Vadinin eski reytinglerinden. Olmuş bitmiş

aynı anda mı başladılar aynı günde mi oynadılar yokk arada 7 yıl fark var hangi açıdan karşılaştıracan

Bir Kez Bile Geçemedi Vadi ÖBGZK`yi neticeye bak. Hala gülüyorsun. Gülünecek halde olan Vadi. Biz mi dedik uzatsınlar diziyi? Uzatırlarsaceremesini çekerler o kadar

@takas Neticeye bak sen bana ne Vadinin eski reytinglerinden. Olmuş bitmiş

3.sezon ilk bölümleri işte karşılaştıracaksan böyle karışılaştırman lazım

- - - Ekleme - - -

Bir Kez Bile Geçemedi Vadi ÖBGZK`yi neticeye bak. Hala gülüyorsun. Gülünecek halde olan Vadi. Biz mi dedik uzatsınlar diziyi? Uzatırlarsaceremesini çekerler o kadar

onu öbgzk yi diyeceksin 3 yıl gidemiyo dizi hemen düştü 8 e vadi 10 yılında ama 8 i 10.yılında rahat alıyo ki ilk bölümüyle kim bilir kaç alcak

Sıkışınca hemen yıla koş sen
Neticeye bak neticeye. Kimse Pananın başına silah dayamadı uzat diziyi diye. Hiç olmazsa geçmediğini bil gülme. Kez Bile Geçemedi

Sıkışınca hemen yıla koş sen
Neticeye bak neticeye. Kimse Pananın başına silah dayamadı uzat diziyi diye. Hiç olmazsa geçmediğini bil gülme. Kez Bile Geçemedi

karşılaştırma istiyosan böyle yapılır ikisininde 3.sezonunu koydum ilk bölümlerini sen 2-3 yıllık diziyle 9-10 yıllık diziyi farklı şekilde karşılaştırırsan olmaz aynı zamanlarda ne yapmış onu karşılaştıracan 4 sinema filmli 1 iyle tüm zamanların rekorunu kırmış 3 konsept sahibi fenomen efsane bir diziyle daha 2 yıllık basit bir diziyle bir tutarsan olmaz

Takas ÖBGZK 8 aldı diye sevinme , eğer dığer hafta 10u geçemezse bende forumu bırakacağım , görüceksin bak 10 reytingi rahat geçer , hem 3.sezonda 8e düştüğü de yok , bir sezon daha ortalamada 10un altına düşmeyecek , hem hani sen bi konu gösterirdin hani Vadi ortalama 10 üzerinde diye , ÖBZGK 14 müydü neydi , bu sezonda 10 üzeri olacak , hem yeni bölüm 8 , tekrarı 7 aldı , diğer hafta rahat 10u geçer

Son düzenleme:
Konsept ne yav? Zor bir şey mi? O zaman Adını Feriha Koydum ikinci konseptle başladı diye ayakta mı alkışlamak gerekir? Hayır. Aksine yaptığı dizinin suyunu çıkarçak.. Karşılaştıran sensin ben değil. Eğer illia karşılaştırmak istiyorsan böyle zararlı çıkarsın işte