4 Aralık 2020 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Payitaht: Abdülhamid | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
Hercai beni şaşırttı. Sezon başında aldığı oranların neredeyse iki katına çıktı. Bravo.

Kırmızı Oda oranlarını korumuş ama tüm diziler yükselirken yine TV8'in düşmesi ilginç.

Reactions: Gerekli24
Bende valla bırakıcam dün öylesine izledim eski bölümleri gibi değil.

Reactions: STAR
Çocukluk ortalama oranlar ile devam ediyor. Şimdilik yeni yıla kadar gider ama ondan sonra fazla uzun yaşamayabilir.

Reactions: STAR

Hercai sezonun başından beri inişli çıkışlı ama yükselerek devam etti
Akrebin Hercai yi etkileyeceğini hiç sanmıyorum
ha bu arada Ramo kitlesini oluşturdu demişsin ama düşüş yaşamış dizi

Hercai'nin son yüksek reyting alışı olacak gibi haftaya akrep geldiğinde 3 'e iner..Çocukluk ta baya etkilenir..
Ben de Hercai final yapar diyordum sezon ama artık bence kurtuldu. Akrep Babil kitlesini alır Ab grubunda yüksek bekliyorum diğer dizileri çok etkilemeyecek bence

Reactions: Carpe Diem

E ben de onu diyorum zaten. Sezon başında düşük başladı ve biter dedim ama senaryonun toparlanmasıyla iyi yükselmiş dedim. Sen Akrep'in etkilemeyeceğini sanmaya devam et o zaman.
Hikayenin totale hitap ettiği çok belli. Önümüzdeki haftalarda görürüz.

Ramo haftalardır Total'de 6, AB'de 4 bandı alıyor. Yani kitlesi oturmuş gayet de. Ufak düşüşler olsa bile aşağı yukarı aynı oranları alıyor dizi.
Düşüş dedin de baktım, alt tarafı Total'de 0.07 düşmüş geçen haftaya göre. Düşüş bile sayılmaz. Düşüş diyorsun ama ABC1'de 0.66 yükseldiğini görmüyorsun herhalde.

https://twitter.com/x/status/1335125920353554433

Reactions: Angelica and Aserat

Akrepin totale hitap ettiği açık görülüyor ama ben öyle düşünüyorum haftaya anlarız
ramoya gelince totalde ufak düşüş olmuş ondan bahsettim düşmeden devam ediyordu onu dedim

Yorumlara baktım da herkes akrep şu diziyi böyle etkiler, şu diziye final yaptırır vs şeklinde. Yılın dizisi falan geliyor da biz mi bilmiyoruz
Erkek başrolü Yusuf Çim olan bir dizi için yorumlar fazla iddialı sanki.

2 reyting alsada o 2 reytingi birilerinden alınır
ilk bölüm meraktan bakılır illaki

Reactions: phoebebuffay
Tanıtımı oldukça iddialıydı. Bence seyirciyi çekecek ve Total'de iyi gideceğini düşünüyorum Yusuf'a rağmen.

2 reyting alsada o 2 reytingi birilerinden alınır
ilk bölüm meraktan bakılır illaki
Yok, ben bakılmaz demiyorum da yorumlarda ilk bölümden zirveye yerleşip ortalığı kasıp kavuracak bir dizi olucak gibi bahsedilmiş. 7 reyting alan diziyi 3 reytinge düşürür diyen bile var. Dizinin yapımcısının bile böyle yüksek bir beklentisinin olduğunu düşünmüyorum.

Tanıtımı oldukça iddialıydı. Bence seyirciyi çekecek ve Total'de iyi gideceğini düşünüyorum Yusuf'a rağmen.
Evet tanıtımı güzeldi ama sadakatsiz etkisi yaratacağını da düşünmüyorum. Bence de dizinin tutma ihtimali yüksek ama öyle çok yüksek reytingler alıp zirveye oynayacağını da düşünmüyorum.

Reactions: Angelica and Dosi
Sadakatsiz gibi zaten gitmez ama niyeyse birkaç bölüm sonra Total'de zirveye adını yazdırır diye düşünüyorum.