Sonucu hangi siteden öğrendin?PAYİTAHT ABDULHAMID
3.40 reytingle totalde 19.
olurken AB'de 4.03 reytingle 6.
ABC'de 4.20 reytingle 10. olmuş.
ARKA SOKAKLAR
totalde 7.94 reytingle 2,
AB'de 4.20 reytingle 5. olurken
ABC'de 5.92 reytingle 3. olmuş.
ab çok artmışız.PAYİTAHT ABDULHAMID
3.40 reytingle totalde 19.
olurken AB'de 4.03 reytingle 6.
ABC'de 4.20 reytingle 10. olmuş.
ARKA SOKAKLAR
totalde 7.94 reytingle 2,
AB'de 4.20 reytingle 5. olurken
ABC'de 5.92 reytingle 3. olmuş.
Bence herkesin canını yakacak gibime geliyor...Ben bile kaç haftadır izlediğim KIRMIZI Odayı bırakıp haftaya cuma Akrep izleyeceğim...(KIRMIZI ODA'NINDA tekrarını izlerim çünkü en sevdiğim oyuncu 'Burcu biricik' var..)Hercai sanırım Karantinada ağlatarak Total i fethetmiş belli ki.. Bunca zaman iyi kıvrandılar. Ama dizi ne yaparsan yapsın elit kesim burun çeviriyor oda başka.
Kırmızı Oda küsüratlı değerlerde olsa oran düşürmüş, yukarıda yükselmiş diye byorumlar okudum ama 3 kategoride düşürmüş demekki yeni hikaye henüz Alya kadar çekmemiş.
Aslında Hercai hairç dizilerde ufak düşüşler gördüm sanırım doygunluk seviyelerine ulaşmış...
Bakalım Akrep kimin canını yakacak.
Dürüst olayım ben hiçbirini izlemiyorum ama ratinglerini hep takip ederim. Ama Akrep ilk bölümünde orta halli dizilere sıkıntı verecektir benim tahminim.Bence herkesin canını yakacak gibime geliyor...Ben bile kaç haftadır izlediğim KIRMIZI Odayı bırakıp haftaya cuma Akrep izleyeceğim...(KIRMIZI ODA'NINDA tekrarını izlerim çünkü en sevdiğim oyuncu 'Burcu biricik' var..)
Şimdi hafta sonu Menajerimi Ara da yükseliş yaşarsa onu da bu gruba dahil edecek miyiz?Bu yasağın en çok muhafazakar kitlenin izlediği işlere (Kuruluş, Arka Sokaklar, Gönül Dağı vs.) yaraması da dikkat çekici.
Sert cevaba hazır olun Sherlock beyciğim.Şimdi hafta sonu Menajerimi Ara da yükseliş yaşarsa onu da bu gruba dahil edecek miyiz?
Asıl sert cevap bence ilk mesaja gelirSert cevaba hazır olun Sherlock beyciğim.
Yılın dizisi Mimikli Oda, sezon başında düşük reytingler alıyor diye dalga geçilen Hercai karşısında kitlesini koruyamamış.
Şimdi hafta sonu Menajerimi Ara da yükseliş yaşarsa onu da bu gruba dahil edecek miyiz?
Asıl sert cevap bence ilk mesaja gelir