Benim bu sezon yeni diziler için dediklerimin hepsi doğru çıktı yalnız. Sadakatsiz ve Masumlar Apartmanı için herkes düşük verirken daha yüksek alacağını söylemiştim. Daha bir çok örnek var.
Bakalım bu sefer yanılacak mıyım.
Benim bu sezon yeni diziler için dediklerimin hepsi doğru çıktı yalnız. Sadakatsiz ve Masumlar Apartmanı için herkes düşük verirken daha yüksek alacağını söylemiştim. Daha bir çok örnek var.
Bölümü izlemeden sadece tanıtımlara bakarak ilerisi için konuşmak sağlıklı olmaz ama ben zirveye çıkmasına pek ihtimal vermiyorum. Bence iyi ihtimalle 3.dizi konumunda olabilir.Sadakatsiz gibi zaten gitmez ama niyeyse birkaç bölüm sonra Total'de zirveye adını yazdırır diye düşünüyorum.
Abi Evrim Alasya gidince çok sert düşmüştü önemli karakter gitmesine rağmen çok düşmedi ben de geçen haftaki yükselişini korudu dedim eğer beni kast ettiysen.Hercai sanırım Karantinada ağlatarak Total i fethetmiş belli ki.. Bunca zaman iyi kıvrandılar. Ama dizi ne yaparsan yapsın elit kesim burun çeviriyor oda başka.
Kırmızı Oda küsüratlı değerlerde olsa oran düşürmüş, yukarıda yükselmiş diye byorumlar okudum ama 3 kategoride düşürmüş demekki yeni hikaye henüz Alya kadar çekmemiş.
Aslında Hercai hairç dizilerde ufak düşüşler gördüm sanırım doygunluk seviyelerine ulaşmış...
Bakalım Akrep kimin canını yakacak.
Ay canım benim sen ve bazı başka şahıslar amma kudurdunuz yarım reytinglik (o da tek grupta) düşüş için. Gelecek hafta 1-2 reyting falan düşsün de eleminiz boşa gitmesin üzüldüm halinize.Bütün diziler yükselirken trajedi **** Kanlı Oda'nın düşmesi peki. Haftaya daha da düşecektir zaten sözde yılın dizisi.
Şimdiden havlu atıyorsun yani, neyse çok çabuk oldu bu. Akrep'in arkasındayız.Ay canım benim sen ve bazı başka şahıslar amma kudurdunuz yarım reytinglik (o da tek grupta) düşüş için. Gelecek hafta 1-2 reyting falan düşsün de eleminiz boşa gitmesin üzüldüm halinize.
Yoo olmayan düşüşe sevindiğini görünce yorumsuz kaldım sadece. Yusuf Çim uğursuzu kadroda olduğu sürece Akrep sadece sizi sokar.Şimdiden havlu atıyorsun yani, neyse çok çabuk oldu bu. Akrep'in arkasındayız.
Cuma günü dizi izleyenler düşünsün onu. Ha Kanlı Oda ha Recai. İkisinden birini soksun yeter.Yoo olmayan düşüşe sevindiğini görünce yorumsuz kaldım sadece. Yusuf Çim uğursuzu kadroda olduğu sürece Akrep sadece sizi sokar.
Recai'yi sokar anca. Meliha Doktor Hanım'a kıyar mı hiç.Cuma günü dizi izleyenler düşünsün onu. Ha Kanlı Oda ha Recai. İkisinden birini soksun yeter.
O eşarplı Teyze Akrep'e mi transfer olmuş? 😱
Günaydın canım kendisi Demet Akbağ'la başrolü paylaşıyor.O eşarplı Teyze Akrep'e mi transfer olmuş? 😱