4 Şubat 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 1 5.6%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 3 16.7%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

• Yahşi Cazibe (ATV)

• İffet (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 5 27.8%
  • Lale Devri (Fox)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Disko Kralı (TV 8)

• Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 5 27.8%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Program sıralamaları eklendi

Iffet iki grupta da 6.olmus.. Güzel bir sonuç.. Umarim ilerleyen haftalarda da basarili gider..

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]10[/TD]
[TD] KADERLE OYUN[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 24:10:20[/TD]
[TD] 25:42:58[/TD]
[TD] 01:28:01[/TD]
[TD] 3,82[/TD]
[TD] 16,88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Admin Star Film Çok Güzel Gitti İlk 10'a Girdi Keske Onuda Anasayfaya Yazsaydin geçe bu filmi izledim 1e1k sonra :)

Akasya Duragini Star'tv Bitirmemeli Bence

[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]16[/TD]
[TD] AKASYA DURAĞI (TKR)[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 17:31:34[/TD]
[TD] 18:53:06[/TD]
[TD] 01:06:40[/TD]
[TD] 3,77[/TD]
[TD] 11,50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Tekrari 10 Share Geçmis :) 4 Reyting Yaklasmıs bu dizi fenomen bitmemeli :)

Son düzenleme:
İffetle başlayalım. Her iki grupta da 6cı olmuş. Geçen haftaya göre hem reytinglerde hem de sıralamada düşük var. İnşallah yükselir.
Yetenek Sizsiniz yine zirvede. Program bitince İffet zirveye oynaya bilir. Çünki, bir dönem İffet 9 reytingle zirvede olurken Yetenek Sizsiniz 6 reytingle onu takip ediyordu
1 Erkek 1 Kadın o saatte yayınlanmasına rağmen yine iyi reyting alıyor. Devamlı bir izleyicisi yok. Bazen 5 bazen 3 reyting alıyor. Burada 01:15 gibi bir zamanda başladığı için ben de ara sıra izleye biliyorum. Ama çok güzel bir dizi
Kanal D`nin hamlesi işe yaramamış ama hala neden israr ediyor anlamıyorum. Bu hamle yaz sezonunda yapılsa daha iyi olur.
Yahşi Cazibe`nin hamlesi işe yaramış. Hamle yapılırken bir dönem 7 reyting alıyordu. Ama yine de iyi devam ediyor
Şevkat Tepe yakında zirvede olursa hiç şaşırmam. Ama total ile AB arasında çok fark var
Star`da ve Kanal D`deki filmler çok iyi gitmiş

Lale Devri Lale ölmeden önce daha çok ilgimi çekiyordu dün bir az baktım çok sıkıcı geldi. Nasıl böyle reyting alıyor şaşırıyorum. Çünki, İffet daha bir heyecanlı

İffetle başlayalım. Her iki grupta da 6cı olmuş. Geçen haftaya göre hem reytinglerde hem de sıralamada düşük var. İnşallah yükselir.
Yetenek Sizsiniz yine zirvede. Program bitince İffet zirveye oynaya bilir. Çünki, bir dönem İffet 9 reytingle zirvede olurken Yetenek Sizsiniz 6 reytingle onu takip ediyordu
1 Erkek 1 Kadın o saatte yayınlanmasına rağmen yine iyi reyting alıyor. Devamlı bir izleyicisi yok. Bazen 5 bazen 3 reyting alıyor. Burada 01:15 gibi bir zamanda başladığı için ben de ara sıra izleye biliyorum. Ama çok güzel bir dizi
Kanal D`nin hamlesi işe yaramamış ama hala neden israr ediyor anlamıyorum. Bu hamle yaz sezonunda yapılsa daha iyi olur.
Yahşi Cazibe`nin hamlesi işe yaramış. Hamle yapılırken bir dönem 7 reyting alıyordu. Ama yine de iyi devam ediyor
Şevkat Tepe yakında zirvede olursa hiç şaşırmam. Ama total ile AB arasında çok fark var
Star`da ve Kanal D`deki filmler çok iyi gitmiş

Lale Devri Lale ölmeden önce daha çok ilgimi çekiyordu dün bir az baktım çok sıkıcı geldi. Nasıl böyle reyting alıyor şaşırıyorum. Çünki, İffet daha bir heyecanlı

Evet İffet Yeteneksizsiniz Gidince Ucusa Geçicektir :)

ATV'de ekranlara gelen Şafak Sezer'in dizisi Alemin Kıralı'nın tekrar bölümünü izledim.

Iffet ve keşanlinin dusecegini gecen haftalar yazmistim. bu hafta daha da dusmusler. Kanal d nin bu sene yasadigi hayal kiriklarindan biri de kesanli sezon sonunu bile zor gorur gibi.. artik nesat islere proje gelirmi bilemem bu proje bile yanlisti...

Kesanli Ali Destani zaten bu sezon final yapacaktir.. Daha önce bitme gibi bir durum yok, ayni SON dizisi içinde geçerli.

Iffet ve keşanlinin dusecegini gecen haftalar yazmistim. bu hafta daha da dusmusler. Kanal d nin bu sene yasadigi hayal kiriklarindan biri de kesanli sezon sonunu bile zor gorur gibi.. artik nesat islere proje gelirmi bilemem bu proje bile yanlisti...

İç yapımlar projesinin sezon sonunu görmeme ihtimali yok, zaten 30 bölüm planlanmıştı, bu sezon bitecekti yani. Bence saatiyle bile oynanma ihtimali yakın vadede yok, çünkü yerine koyacağı program yok. Nejat İşler bu projede son derece başarılı bulundu, reytinge bakarak karar vermek çok yanlış.

Koyu Kırmızı Kalbim 4 Mevsim Gidici

Vurgun Mevsimi Hababam Sınıfı Gelici Star'da :)

Ben bu sezon bitmesi hedefleyen dizileri söyledim.. Yani Son ve Kesanli Ali Destani'nin bu sezon bitecegi zaten bastan belliydi.

Koyu Kirmizi ve Kalbim 4 Mevsim'e gelince, o iki dizi de biter.. Ve dedigin gibi Vurgun Mevsimi ve Hababam Sinifi dizisi gelir ve arti olarak Behzat Ç.'nin yapimcilarida birkaç dizi projeleri hazirliyor Star'a.. Perran Kutman'in dizisi ve Vampir dizisi ve Erdal Özyagcilar'in da dizisi var.

[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]10[/TD]
[TD]KADERLE OYUN[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]24:10:20[/TD]
[TD]25:42:58[/TD]
[TD]01:28:01[/TD]
[TD]3,82[/TD]
[TD]16,88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Star TV'de ekranlara geç saatlerde gelen "Kaderle Oyun" adlı Yabancı Sinema AB grubunda çok iyi reyting almış. Tabi iyi reyting alınmasında, Avrupa'da saatlerin 1-2 saat geri olmasından kaynaklanıyor.

[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]10[/TD]
[TD]KADERLE OYUN[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]24:10:20[/TD]
[TD]25:42:58[/TD]
[TD]01:28:01[/TD]
[TD]3,82[/TD]
[TD]16,88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Star TV'de ekranlara geç saatlerde gelen "Kaderle Oyun" adlı Yabancı Sinema AB grubunda çok iyi reyting almış. Tabi iyi reyting alınmasında, Avrupa'da saatlerin 1-2 saat geri olmasından kaynaklanıyor.

A/B grubunun Avrupa ile ilgisi yok, bu reytinglerin hepsi Türkiye'deki izlenme oranları, A/B üniversite mezunu sosyo-ekonomik düzeyi iyi olan kitleyi ifade ediyor.

Kesanli Ali Destani ilk bolumde 7 reyting aliyordu simdi ise 3 reyting aliyor bence geecek haftaya yukselir.Bu arada akasya duraginin Star Tekrari Kanal D yi gecmis.

Yetenek Sizsiniz iki grupta da açık ara önde.
Şefkat Tepe müthiş bir başarıyla onu takip ediyor.
Lale Devri iyi oranlar almış.
İffet de idare ediyor.
Keşanlı ise Kanal D'nin inanılmaz hatasıyla 19. sıraya kadar düşmüş.

Kesanli Ali Destani ilk bolumde 7 reyting aliyordu simdi ise 3 reyting aliyor bence geecek haftaya yukselir.Bu arada akasya duraginin Star Tekrari Kanal D yi gecmis.

Geçmesinin Tek bir Nedeni Var Sali Pt2 De 22:15 Baslayan Totalde 7 A/B 15.Olarak Büyük Basariya İmza Atan Bölümün Tekrari Olmasi

Total'de Ayni Bölümün Tekrari Oranlari Yüksek Olmasi :)