4 Şubat 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 1 5.6%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 3 16.7%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

• Yahşi Cazibe (ATV)

• İffet (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 5 27.8%
  • Lale Devri (Fox)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Disko Kralı (TV 8)

• Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 5 27.8%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Keşanlı Ali Destanı eski usüle geri dönse de bence değişen pek bir şey olmaz. Kazanmak İçin Bir Dakika Keşanlı'nın muhtemel özetinden iyi reyting alıyor gibi görünüyor. Yani düşme kendisi ile ilgili gibi. Yine de Kanal D deneyecektir özet-yeni bölümü tekrar.

Kazanmak için Bir Dakika'nın haftasonu haber öncesi olması daha doğru bence, o saatlerde tekrarı bile iyi gidiyor. PT-3'e koysan Kenan Işık ile veya Eser ile çarpışacak ve onların gerisinde kalacak. En iyisi Off-prime time, zaten pahalı bir yapım olduğunu sanmıyorum, çok para kazandırmasına gerek yok.

tablo tam beklediğim gibi yetenek sizsiniz reytinglerini her geçen gün yükseltecektir çünkü 2.turlara geçildi yarı finallerde daha da artacaktır.şefkat tepe süper reytinglerle 2. helal olsun.bu arada kreys yetenek sizsiniz gidince iffet uçuşa geçecek demişsin iffet uçuşa muçuşa geçemez alacağı reyting budur.yetenek sizsiniz gidince survivor gelecek :D ayrıca admin ben sana demedim mi bi kaç hafta önce keşanlı ali bitmiştir diye bak gördün mü reytinglerini :D

tablo tam beklediğim gibi yetenek sizsiniz reytinglerini her geçen gün yükseltecektir çünkü 2.turlara geçildi yarı finallerde daha da artacaktır.şefkat tepe süper reytinglerle 2. helal olsun.bu arada kreys yetenek sizsiniz gidince iffet uçuşa geçecek demişsin iffet uçuşa muçuşa geçemez alacağı reyting budur.yetenek sizsiniz gidince survivor gelecek :D ayrıca admin ben sana demedim mi bi kaç hafta önce keşanlı ali bitmiştir diye bak gördün mü reytinglerini :D

acunn paragöz olmasi normal yani Show Tv Yarisma Diyince Acun Baska bisi gelmiyor Bitek Çarsamba Günü Göremiyoruz En Üstte :) Tabi O Gün Rakibini Hiçbir Zaman Geçemicek heycan falan islemez Yeteneksizsiniz Çarsamba persembe iz yapamaz salida
9 reyting alio ama zirveden çok uzak Kesanli Ali Destanini Reytinglerini Kanal D Düsürdü Yanlis Bir Strateji Yapmasaydi Hala İlk 3 Te Olacakti

acunn paragöz olmasi normal yani Show Tv Yarisma Diyince Acun Baska bisi gelmiyor Bitek Çarsamba Günü Göremiyoruz En Üstte :) Tabi O Gün Rakibini Hiçbir Zaman Geçemicek heycan falan islemez Yeteneksizsiniz Çarsamba persembe iz yapamaz salida
9 reyting alio ama zirveden çok uzak Kesanli Ali Destanini Reytinglerini Kanal D Düsürdü Yanlis Bir Strateji Yapmasaydi Hala İlk 3 Te Olacakti

acunun yarışmaları çok güzel ama show tv biraz abarttı haftanın 2 günü olsa yeterli olabilir ama survivor en sevdiğim yarışma haftanın 4 günü de olsa izlerim :D

Survivor basladiginda hic kacirmam acunun programlarinda en cok onu izliyorum her zaman da cok reytin aliyor.Basladiginda cumartesi zirveyi kimselere birakmaz.

Şefkat Tepe oranlarını artırmış. Zaten bu bölümde çok iyiydi. Haftaya biraz daha yükselebilir. Dizi A/B'de de ilk 20'ye girmeyi başarmış. Böyle devam ederse 2 sezon daha rahat sürer.

Akasya Durağı Star'da yayınlanan tekrar bölümüyle Kanal D'de yayınlanan tekrar bölümünü geçmiş.

Kazanmak İçin Bir Dakika'nın haftaya Cumartesi yayınlanacağını sanmıyorum. Keşanlı Ali Destanı'nın oranları fena düşmüş.

Kanal D'de ve Star'da yayınlanan gece filmleri iyi iş çıkarmış.

Keşanlı Ali Destanı eski usüle geri dönse de bence değişen pek bir şey olmaz. Kazanmak İçin Bir Dakika Keşanlı'nın muhtemel özetinden iyi reyting alıyor gibi görünüyor. Yani düşme kendisi ile ilgili gibi. Yine de Kanal D deneyecektir özet-yeni bölümü tekrar.

Kazanmak için Bir Dakika'nın haftasonu haber öncesi olması daha doğru bence, o saatlerde tekrarı bile iyi gidiyor. PT-3'e koysan Kenan Işık ile veya Eser ile çarpışacak ve onların gerisinde kalacak. En iyisi Off-prime time, zaten pahalı bir yapım olduğunu sanmıyorum, çok para kazandırmasına gerek yok.

Artık pek bir şey değişeceğini sanmıyorum ama bence bu olaya hiç girmeden Keşanlı normal şekilde devam etseydi şu an yine üst sıralarda olurdu. Totalde ilk 10, A/B'de ilk 5'te olurdu. Kazanmak İçin Bir Dakika, Keşanlı Ali'nin özetinden iyi reyting alıyordur ama izleyici kitleleri aynı değil. Özeti izleyen kişi %90 yeni bölümü de izler ama Kazanmak İçin Bir Dakika'yı izleyen Keşanlı Ali'yi de izler gibi bir şey söyleyemeyiz.

Kazanmak İçin Bir Dakika, Cumartesi PT2'de denenmeli bence...

gece yayınlanmasına rağmen gayet iyi reyting almış :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]30[/TD]
[TD] KILL BILL VOL. 1[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 24:44:11[/TD]
[TD] 25:59:59[/TD]
[TD] 01:08:53[/TD]
[TD] 2,45[/TD]
[TD] 12,56[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Lale Devrinde heyecan arttı haftaya dahada artacağını düşünüyorum

İç yapımlar projesinin sezon sonunu görmeme ihtimali yok, zaten 30 bölüm planlanmıştı, bu sezon bitecekti yani. Bence saatiyle bile oynanma ihtimali yakın vadede yok, çünkü yerine koyacağı program yok. Nejat İşler bu projede son derece başarılı bulundu, reytinge bakarak karar vermek çok yanlış.

Nejat isler bu diziden once bitmisti aslinda. bu diziye okadar cok reklam yapildi ki insanlar bizmi yaniliyoruz dedi.bir sans verelim dedi nejaya sonra ortaya siradan bir is cikinca millet yanilmadigini anladi ve diziyi birakti.

ben bundan sonra nejat islerin pek isleyecegini sanmiyorum magazin bir oyuncuyu daha batirdi

ama iffet fazla düsmemiski kesanli ali dibe vurmus :) sezon sonunu göremez bencede

Iffet tns geldiginde daha yukarida olacak ve starin kendi ozunde tutmus en iyi dizi oldugu icin seneyede devam eder ama eski havasi olmadigi acik.

kesanlinin baslamasi hataydi. baslarken icimden ya bunu nasil dizi yapiyorlar dedim. olan esere oldu

Nejat isler bu diziden once bitmisti aslinda. bu diziye okadar cok reklam yapildi ki insanlar bizmi yaniliyoruz dedi.bir sans verelim dedi nejaya sonra ortaya siradan bir is cikinca millet yanilmadigini anladi ve diziyi birakti.

ben bundan sonra nejat islerin pek isleyecegini sanmiyorum magazin bir oyuncuyu daha batirdi

Dizinin izlenmesi veya izlenmemesi sadece Nejat İŞLER'e bağlı gibi konuşman doğru değil Otoriteler Nejat İŞLER'in oyunculuğunu oldukça beğendi bu projede, sen beğenmedin diye adama zavallı muamelesi yapman hiç hoş değil, niye batmış veya bitmiş olsun, bunlar çok yakışıksız sözler, insanlar hakkında sizi daha özenli konuşmaya davet ediyorum.

Ben kişilere "bitti, battı" denilmesinden ötürü bu mesajın da silinmesini rica ediyorum.

Nejat İşler ile ilgili söylediklerini komik buldum. Nejat İşler, bu ülkedeki en önemli oyunculardan biridir ve bu dizisinin başarısız olması bir şey değiştirmez. Kaldı ki endgame'nin dediği gibi otoriteler tarafından Nejat İşler'in performansı yine çok beğenildi.

Nejat İşler, daha 2011'de "Kaybedenler Kulübü" gibi son dönem Türk sinemasının en başarılı işlerinden birine imza attı. Yine 2011'de Behzat Ç'deki başarılı oyunculuğuyla çok konuşuldu, dizide oynadığı her bölüm dizinin reytingi arttı.

[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]34[/TD]
[TD]SİHİRLİ ANNEM[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]16:30:56[/TD]
[TD]17:23:55[/TD]
[TD]00:45:37[/TD]
[TD]2,29[/TD]
[TD]8,62[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sihirli annem toparlanmaya başladı :)

[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]48[/TD]
[TD]STRIKE BACK[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]24:02:27[/TD]
[TD]24:51:54[/TD]
[TD]00:44:04[/TD]
[TD]1,93[/TD]
[TD]6,59[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

strike back dizisini izlemiştim okadar güzel bir diziki sanki film izliyomuş gibi oldu reytingide fox için iyi :) tavsiye ederim....

ucankusfocus5subat11.jpg

'Ucankusfocus'ta dün zirvede Star'ın iddialı yapımı 'İffet' zirvede yer almış… 'İffet', 'Yetenek Sizsiniz' ve 'Keşanlı Ali' gibi iddialı yapımları yine geride bırakmış… 'Focus' grubuna göre prime time'da 'Yahşi Cazibe' özellikle son iki haftadır inanılmaz yükselişte… Dizi son dönemin en eğlenceli dizilerinden biri haline geldi… Zaten ATV, her kesime hitap ettiği için diziyi hafta sonları da sabah kuşağında yayınlıyor ve 'ucankusfocus' ratinglerinde sabah kuşağında zirveyi kimseye kaptırmıyor…
Sabah kuşağında TV 8'deki Erken Baskı'da programa gelirken sokakta gördüğü evcil köpeği yayına getiren ve sahibini arayan sunucu Seda Akgül'ün hassasiyeti 'focus' grubunun dikkatini çekmiş…
Öğlen kuşağında 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' yine çok keyifli bir kolajla ekrana geldi… 'Focus' grubu geçen hafta uyarmıştı, 'Ç.G.H.B.' yeni bölümleriyle ekrana gelmeli diye… Öğlen kuşağı yine tekrarlardan geçilmiyordu… Dizi tekrarı izlemek istemeyen 'focus'lular ise TNT'deki 'Gizli Saklı ve Star'daki 'Süper Starlife'ı izlemiş…
Gece kuşağında filmler ağırlıktaydı… Bir çok kanal yayınlarında yabancı filmlere yer vermiş… Kanal D'deki 'Kill Bill Vol 1' kalitesiyle dikkat çekmiş…