4 Şubat 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 1 5.6%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 3 16.7%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

• Yahşi Cazibe (ATV)

• İffet (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 5 27.8%
  • Lale Devri (Fox)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Disko Kralı (TV 8)

• Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 5 27.8%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
4 Şubat Cumartesi,

Kanal D- Keşanlı Ali hiç değilse geçen haftalarda ilk 10'a girebiliyordu. Harcanan Diziler kategorisine bir dizi daha geliyor. Kazanmak için 1 Dakika umut vad ediyor.
..
Samanyolu- Şefkat Tepe totalde ikinci, A/B'de 19. olarak kanalının en yüksek reytingli dizisi ünvanını elinde bulunduruyor.

Star- İffet iyi. Daha iyi olabilir. 1 Erkek 1 Kadın düşmüş. Ama toparlanabilir. Geç saatte yayınlanan filmde iyi oranlar almış.

atv- Yahşi Cazibe'de fena değil. Totalde ve A/B grubundaki oranlar birbirini yakınlaşmış. Daha iyi olduğu A/B grubunda reyting kaybetmiş.

FOX- Lale Devri, zirve yarışında olmamasına rağmen totalde izlenen ikinci dizi. Zaten Cumartesi akşamları FOX'ta 19.45-00.00 arası Lale Devri ile dolu.

SHOW- Yetenek Sizsiniz en iyi oranlarını alabildiği Cumartesi gününde yine iyi gitmiş.

Bu hafta reytinglerde ilginç durumlara pek fazla rastlanmamış. Bir çok dizi geçen haftakine yakın oranlar almış. Dün akşam yukarıda yorumladığım dizilerin hiç birisini izlemedim. O yüzden bölümlerin içeriklerine dair de pek bir yorumum yok.
Sadece TRT'de yayınlanan Seksenler'in tekrarını izledim..

Hiç anlamıyorum her gün Ucankus focus ile SBT reytingleri aynı oluyordu. Tabii ki, arada değişiklikler oluyor ama İffet Uçanjuş focusda her zaman zirvede oluyor. TNS gelince İffet zirvede olur. Ayrıca AGB yanlış olduğu iddia edildi ama SBT yanlış olduğu iddia edilse kimse araştırma yapmaz çünki , resmi şirket değil yanlış yapsa bile suçlanmaz.

Keşanlı Ali Destanı zaten Kanal D'ye yakışan bir dizi değil ve bence çokta kaliteli bir yapım değil.Bu sezon biter zaten reytingleride düştü.
İffet Çok iyi bir bölümdü.Bence bu reytinglerden daha fazlasını hakediyor.
Star ve Kanal D'nin Sinema Filmleri iyi gitmiş.
Şefkat Tepe çok iyi gitmiş her zamanki gibi.
1E1K bence o saate çok iyi gidiyor.
YST çok iyi gidiyor.Reytinglerinin artmasının en büyük sebebi 2.Tura geçmiş olması.
Keşanlı Ali Destanı inşallah biter biran öncede Nejat İşleri tekrar Behzat Ç.'de görürüz... :)

Dizinin izlenmesi veya izlenmemesi sadece Nejat İŞLER'e bağlı gibi konuşman doğru değil Otoriteler Nejat İŞLER'in oyunculuğunu oldukça beğendi bu projede, sen beğenmedin diye adama zavallı muamelesi yapman hiç hoş değil, niye batmış veya bitmiş olsun, bunlar çok yakışıksız sözler, insanlar hakkında sizi daha özenli konuşmaya davet ediyorum.

Ben kişilere "bitti, battı" denilmesinden ötürü bu mesajın da silinmesini rica ediyorum.
başrol oyuncular diziler için çok öenmli onda 30-40 milyar veriyorlar önemsiz olsaydılar neden okadar para alsınlar dimi.. tvde bir işin tutması için bir çok unsurun yanyana gelmesi lazım sadelyenin bir bacagının olması o diziyi devirir. nejat işlerde burda bu durumda sandalyenin bir bacagı sakat ve üstüne oturdukça sadalye yavaş yavaş devriliyor işte reytingler ortada
.magazinlerde birileri hava basıp üstüne dizilerde mecburen oynuyorum derse halkta çıkar reytingleriyle kardeşim kenara çekil bu iş BİTTİ son bölüm der

KEŞANLI ALİ DESTANI tv deki en kaliteli yapımlardan biri.. az izlenmesi filmin kalitesiz olduğunu göstermez izleyicilerin kalitesiz olduğunu gösterir.
ayrıca nejat işlerde türkiyenin en iyi oyuncularından biri.. magazine bulaştı da bitti diyen yalan söyler magazinden en uzak starlardan biri..

SBT gibi neye ve kime hizmet ettiği belli olan bir şirketin kalite oranı düşük seyircileri denek olarak kullanması keşanlıyı başarısız göstermez ...

Kesanlinin neresi kalite ya uyduruktan tiyatro arka palanlari gibi bir set yapmislar . tiyatroda oynar gibi abartili oyunculuklara sanki sadece cocuklar izletecekler. siveler kesanla alakasi yok her gelen kafasina gore sive yapiyor..
Birde 40 daki nejat islerden evlilik cagindan gec yapiyorlar gelde gulme
dizi ayri bisey tiyatro ayri bisey. arka plandaki yapmacik dekoru tiyatro mekaninda mazur gorursun orda baska bisey yapamazsin ama sen drama cekiyorsa sahici olacan oyle bebeklere oynar gibi abartili oynamiyacaksin.

kisacasi kesanlinin eser disinda bir kalitesi yok sadece biz kaliteliyiz diye sisirmesi var okadar

Son düzenleme:
Kesanlinin neresi kalite ya uyduruktan tiyatro arka palanlari gibi bir set yapmislar . tiyatroda oynar gibi abartili oyunculuklara sanki sadece cocuklar izletecekler. siveler kesanla alakasi yok her gelen kafasina gore sive yapiyor..
dizi ayri bisey tiyatro ayri bisey. arka plandaki yapmacik dekoru tiyatro mekaninda mazur gorursun orda baska bisey yapamazsin ama sen drama cekiyorsa sahici olacan oyle bebeklere oynar gibi abartili oynamiyacaksin.

kisacasi kesanlinin eser disinda bir kalitesi yok sadece biz kaliteliyiz diye sisirmesi var okadar

katılıom kalıte yok kesanda

cumartesi günleri acun resmen rakipsiz, bu reytinglerle yetenek sizsiniz 2-3 sezon daha oynar.

Sefkat Tepe total de 7 reytingle cok basarili, AB de ise bu hafta baya yükselerek 19. Olmus.

Lale Devri Fox TV ye yetecek reytingi aliyor ama bu sezon kesinlikle final yapmali.

Yahsi Cazibe de ayni lale devri gibi kanalina yetecek reytingi aliyor ama bu sezon final yapmali.

kesanli Ali destani icin tehlike canlari calmaya basladi. Bence bu Dizi yi Kanal D yanlis politikasiyla bitirdi.

Iffet bir yükseliyor bir düsüyor. Daten senaryo kisirligida yasaniyor o yüzden sezon sonunda final yapsa iyi olur.

başrol oyuncular diziler için çok öenmli onda 30-40 milyar veriyorlar önemsiz olsaydılar neden okadar para alsınlar dimi.. tvde bir işin tutması için bir çok unsurun yanyana gelmesi lazım sadelyenin bir bacagının olması o diziyi devirir. nejat işlerde burda bu durumda sandalyenin bir bacagı sakat ve üstüne oturdukça sadalye yavaş yavaş devriliyor işte reytingler ortada
.magazinlerde birileri hava basıp üstüne dizilerde mecburen oynuyorum derse halkta çıkar reytingleriyle kardeşim kenara çekil bu iş BİTTİ son bölüm der

Görüşlerinin tek kelimesine bile katılmıyorum, Nejat İŞLER berbat bir oyuncu olsaydı bile iyi yazılmış dizi izlenirdi, oyuncunun bir diziye katkısı yok denecek kadar az bence, herkes dizi oyuncusu olabilir, izlettiren senaryodur. Nejat İŞLER'e olan haksız eleştirilerini anlayamıyorum ve hala "bitti" tarzı kaba-çirkin sözlerine devam etmeni kınıyorum.

Birde 40 daki nejat islerden evlilik cagindan gec yapiyorlar gelde gulme

Bu eleştirilerine de katılmıyorum ama saygı duyuyorum, beğenmediğin yerlerini yazmışsın. Ama bir dizinin izlenirliğinde dediğin faktörlerin etkili olmadığı çok açık bence, önemli olan hikayedir, Hikaye merak uyandırıyorsa ve akıcıysa zirvededir, değilse diptedir. Keşanlı'da da sorun bu, çok ilgi çekmiyor hikaye. Ben de ilk bölümlerde izliyordum,şimdi izlemiyorum ama bırakma nedenim kötü bir iş olmasından değil, az ilgi uyandırmasından. İşi ben senin tam aksine çok kaliteli buluyorum,kaliteyi reytingle ölçemeyiz, dekor da oyunculuklar da oldukça hoş bence, senaryodaki diyaloglar ve sahicilikler de yerinde, sorun hikaye.

Keşanlı az eleştirilen bir iş, bugün ÖBGZ-Muhteşem Yüzyıl gibi reytingi yüksek dizilerin izleyicileri, dizilerini sıklıkla eleştirirken, "sıktı" vs. tarzı yorumlarda bulunurken Keşanlı'nın izleyicileri diziyi oldukça çok seviyor, Bunu twitter'da her hafta gözlemliyorum.