Evet oylama kesinlikle dogru adaletli süper bir oylama kanald açtim reytingler aksin kanald herkez bugun kanald açsin
Bu ne biçim ödül töreni ya? Hiç ciddiyet yok. Hayatımda gördüğüm en saçma ödül törenlerinden biri oldu bu sene ki. Geçen sene Beyaz sunmuştu ve çok ciddi ve güzel bir program olmuştu. Bu sene sanki ilk kez ödül töreni yapıyorlarmış gibi davranıyorlar. Ayrıca ödül alanların çoğu torpilli. Acun ve Esra hakettiler fakat Faceden ve Twitterdan herkes AFKa oy verdiğini söylemişti. Kanal D yine adaletsiz davrandı. Söyleyecek birşey bulmıyorum. Şu an survivor izliyorum.
Kanal Dnin düzeneği bunlar. Aynı gün yayınlanan kendi dizisi varken başkasına neden vereyim tavrıyla ödülü Yalan Dünyaya verecek. Sanada hiçbirşey demiyorum. Timur basmıştır parayı almıştır ödülü. Olay bu.a.f.k hüsrana ugradi iste gerçek bunlar
Kanal Dnin düzeneği bunlar. Aynı gün yayınlanan kendi dizisi varken başkasına neden vereyim tavrıyla ödülü Yalan Dünyaya verecek. Sanada hiçbirşey demiyorum. Timur basmıştır parayı almıştır ödülü. Olay bu.
Gerçekten hakeden kişiler, diziler ve programlara hakettiği ödül hiçbir zaman gelmez.