39.Altın Kelebek Ödül Töreni | Yorum Konusu | Canlı Yayın - Kanal D

bu arada Türkiyedeki en iyi komedi dizisi Leyla ile Mecnundur rakipsiz ! Gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisidir leyla ile mecnun avrupa yakasından bile ! O yüzden ödülü o almalı. Zaten anket internetten yapıldığına göre leyla ile mecnun alabilirim internette çok hayranı var mecnunun. Tabi oynamazlarsa sonuçlarla (!)
Tüm aydın üniversiteli gençlik leyla ile mecnunu izliyor severek. Hep ünilerde ödül alıyor. Zaten sözlüklede twitterdada fenomen

- - - Ekleme - - -

inciyi gerçek hayattaki karşığğı bu sema doğandır. Davut tataroğluda aydın doğanı oynuyordu

aga l.mecnun izliom netten yemin ediom yalan dünyadan daha kaliteli büyük kanallarda olsa 5 6 reyting alir

Ödüller ilk mesajta güncellenecektir..

Esra Erol'u ve Acun Ilicali'yi tebrik ederim..

Ödülleri yazında bilek ben izlemiyom.Doğana ne para kazandırcam :)

bu arada Türkiyedeki en iyi komedi dizisi Leyla ile Mecnundur rakipsiz ! Gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisidir leyla ile mecnun avrupa yakasından bile ! O yüzden ödülü o almalı. Zaten anket internetten yapıldığına göre leyla ile mecnun alabilirim internette çok hayranı var mecnunun. Tabi oynamazlarsa sonuçlarla (!)
Tüm aydın üniversiteli gençlik leyla ile mecnunu izliyor severek. Hep ünilerde ödül alıyor. Zaten sözlüklede twitterdada fenomen

- - - Ekleme - - -

inciyi gerçek hayattaki karşığğı bu sema doğandır. Davut tataroğluda aydın doğanı oynuyordu
aga onları biliyom davutun aydın doğan olduğunu falan ne işi var orda onu diyorum ödül mü alıyo napıyo :D

aga pardon karıştırdım inci sema doğanı değil arzuhan doğan yalçındağı oynuyor dizide... E tabi merak etmeyin arzuhanda ödül verdi :D ne de olsa aydın doğan ödülleri :D

Tebrik ederim Muhtesem Yüzyil..

Meral Okay'a, Tims Productions'a, Muhtesem Yüzyil oyuncular hakettikleri ödülü aldilar..

Evet oylama kesinlikle dogru adaletli süper bir oylama kanald açtim reytingler aksin kanald herkez bugun kanald açsin

aga onları biliyom davutun aydın doğan olduğunu falan ne işi var orda onu diyorum ödül mü alıyo napıyo :D

yok hep aydın doğan grubu ödül veriyor ama aydın doğanda ödül alırsa şaşırmam

- - - Ekleme - - -

hahaha :D yalan dünya ödülü aldı bile en iyi senaryoymuş hadi ordan akasya durağı bile daha iyi 😛

En iyi erkek oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ seçildi. Doğru bir seçim kanımca. FavoriForumum'da da en favori oyuncu seçilmişti yanılmıyorsam. :)