Neden olmasın... @bazinga hemen gerekeni yapalım lütfen...Sana unvan verelim böyle, "üç nokta adam" diye.![]()
Neden olmasın... @bazinga hemen gerekeni yapalım lütfen...Sana unvan verelim böyle, "üç nokta adam" diye.![]()
Böyle alta lakaplar falan yazılabilir. Ben imla adam, sen üç noktalı adam, @Dosi kedi, @Tolstoyevski kız kulesi falan, @bazinga Sheldon Cooper.Neden olmasın... @bazinga hemen gerekeni yapalım lütfen...![]()
Ben Arı Maya ama @The_ErinchBöyle alta lakaplar falan yazılabilir. Ben imla adam, sen üç noktalı adam, @Dosi kedi, @Tolstoyevski kız kulesi falan, @bazinga Sheldon Cooper.![]()
Orjinal lakaplar çıkabilir evet ama onu yaparsak ortalık kaos olur gibi sanki...Böyle alta lakaplar falan yazılabilir. Ben imla adam, sen üç noktalı adam, @Dosi kedi, @Tolstoyevski kız kulesi falan, @bazinga Sheldon Cooper.![]()
Tabii istek doğrultusunda olur olursa, kendi isteğiyle olduktan sonra kaos çıkmaz.Orjinal lakaplar çıkabilir evet ama onu yaparsak ortalık kaos olur gibi sanki...![]()
Direk nickin altında olursa pek alan olmadığı için belki sığmayabilir bilemiyorum...Tabii istek doğrultusunda olur olursa, kendi isteğiyle olduktan sonra kaos çıkmaz.![]()
Alanı genişletirsen ya da yazının boyutunu küçültürsen sığar, sıkıntı olmaz.Direk nickin altında olursa pek alan olmadığı için belki sığmayabilir bilemiyorum...Ama o teknik bir mesele tabii bizlik bir şey yok...
Ben isterim, 'üç noktalı adam' yakışır...
![]()
Hemen ona da bir öneri açalım... Kişilerin talepleri doğrultusunda lakap sistemi foruma getirilsin mi diye...Alanı genişletirsen ya da yazının boyutunu küçültürsen sığar, sıkıntı olmaz.![]()
Aslında başka lakap isterim.@Dosi konuyu açsın, lakabı da "Arı Maya" olacak zaten, şimdiden belli.![]()
Az önce "Arı Maya" diyordun, hemen "Sherlockiye" oldun. O zaman "Enola Holmes" diyelim direkt, @Sherlock'un kardeşi olursun.Aslında başka lakap isterim.
Bunu düşünmem gerekiyorSherlockiye
![]()
Yani şimdi düşününce cidden hafiye gibi detaylarda boğulup neler neler çözdün zamanında...O sadece kediden daha iyiydi ama aslında forumun hakiki Sherlock'u benimsayısız vaka çözdüm @MEnes
Aynen ZeyZeye Arı Maya kesinlikle.. Tam ideal bir lakap 😍🤩Ben Arı Maya ama @The_Erinch![]()
Adam beni dayısı belledi 😊😅😍 @MEnes @Yakamoz-Asi@The_Erinch'in lakabı belli, Dayı.![]()
Deme... Ben hiiç de uyuşuk ve üşengeç bir insan değilim...Aynen ZeyZeye Arı Maya kesinlikle.. Tam ideal bir lakap 😍🤩
Adam beni dayısı belledi 😊😅😍 @MEnes @Yakamoz-Asi
------
@MEnes ve @dreamy lakapları belli 🤭🤭🤭
Deme... Ben hiiç de uyuşuk ve üşengeç bir insan değilim...![]()