Neden olmasın... @bazinga hemen gerekeni yapalım lütfen...Sana unvan verelim böyle, "üç nokta adam" diye.
Neden olmasın... @bazinga hemen gerekeni yapalım lütfen...Sana unvan verelim böyle, "üç nokta adam" diye.
Böyle alta lakaplar falan yazılabilir. Ben imla adam, sen üç noktalı adam, @Dosi kedi, @Tolstoyevski kız kulesi falan, @bazinga Sheldon Cooper.Neden olmasın... @bazinga hemen gerekeni yapalım lütfen...
Ben Arı Maya ama @The_ErinchBöyle alta lakaplar falan yazılabilir. Ben imla adam, sen üç noktalı adam, @Dosi kedi, @Tolstoyevski kız kulesi falan, @bazinga Sheldon Cooper.
@The_Erinch'in lakabı belli, Dayı.Ben Arı Maya ama @The_Erinch
Orjinal lakaplar çıkabilir evet ama onu yaparsak ortalık kaos olur gibi sanki...Böyle alta lakaplar falan yazılabilir. Ben imla adam, sen üç noktalı adam, @Dosi kedi, @Tolstoyevski kız kulesi falan, @bazinga Sheldon Cooper.
Tabii istek doğrultusunda olur olursa, kendi isteğiyle olduktan sonra kaos çıkmaz.Orjinal lakaplar çıkabilir evet ama onu yaparsak ortalık kaos olur gibi sanki...
Direk nickin altında olursa pek alan olmadığı için belki sığmayabilir bilemiyorum... Ama o teknik bir mesele tabii bizlik bir şey yok... Ben isterim, 'üç noktalı adam' yakışır...Tabii istek doğrultusunda olur olursa, kendi isteğiyle olduktan sonra kaos çıkmaz.
Alanı genişletirsen ya da yazının boyutunu küçültürsen sığar, sıkıntı olmaz.Direk nickin altında olursa pek alan olmadığı için belki sığmayabilir bilemiyorum... Ama o teknik bir mesele tabii bizlik bir şey yok... Ben isterim, 'üç noktalı adam' yakışır...
Hemen ona da bir öneri açalım... Kişilerin talepleri doğrultusunda lakap sistemi foruma getirilsin mi diye... @DosiAlanı genişletirsen ya da yazının boyutunu küçültürsen sığar, sıkıntı olmaz.
Aslında başka lakap isterim.@Dosi konuyu açsın, lakabı da "Arı Maya" olacak zaten, şimdiden belli.
Az önce "Arı Maya" diyordun, hemen "Sherlockiye" oldun. O zaman "Enola Holmes" diyelim direkt, @Sherlock'un kardeşi olursun.Aslında başka lakap isterim.
Bunu düşünmem gerekiyor Sherlockiye
Yani şimdi düşününce cidden hafiye gibi detaylarda boğulup neler neler çözdün zamanında... Ve genelde düşündüğün hissettiğin şeyler bir şekilde yaşandı...O sadece kediden daha iyiydi ama aslında forumun hakiki Sherlock'u benim sayısız vaka çözdüm @MEnes
Aynen ZeyZeye Arı Maya kesinlikle.. Tam ideal bir lakap 😍🤩Ben Arı Maya ama @The_Erinch
Adam beni dayısı belledi 😊😅😍 @MEnes @Yakamoz-Asi@The_Erinch'in lakabı belli, Dayı.
Deme... Ben hiiç de uyuşuk ve üşengeç bir insan değilim...Aynen ZeyZeye Arı Maya kesinlikle.. Tam ideal bir lakap 😍🤩
Adam beni dayısı belledi 😊😅😍 @MEnes @Yakamoz-Asi
------
@MEnes ve @dreamy lakapları belli 🤭🤭🤭
Deme... Ben hiiç de uyuşuk ve üşengeç bir insan değilim...