Yeni gördüm. İlk görünce cevbım son 2 sene olacaktı ama biraz eskilere gittim ve 2019 itibari ile başlamışsın 2018'de normal yazma @ArafBen her konuda '...' yağmuruna tutabilirim... Sağım solum belli olmaz... Yalnız şimdi ben de merak ettim bu düzeyde yazmaya ne zaman başladığımı. 2015'ten ne kadar sonra acaba... @Dosi senin zehir hafızan hatırlar belki...
Yine de profile gir, teker teker sayfalara girip incele, en azından 5-10 dakikanı alır, yine bir şey yani.Hani kullanıcı adı tıklanınca bilgiler varya, orda mesaj sayısına basınca ilk 500 sayfa görünür. Hemen 500e ordan 400e geçince belli oldu çok uğraşmadım yani pratik yoldan buldum @MEnes
Yahu profile ne gerek var, kullanıcı adından direk gidilir. 10 dakika mı? Beni kendinde karıştırma, 1 dakikamı bile amadı @MEnes çok mesaj yazan olmadığı için 4-5 tıklama ile, 1 dakikadan az sürede buldumYine de profile gir, teker teker sayfalara girip incele, en azından 5-10 dakikanı alır, yine bir şey yani.
O da doğru, senin profiline girip mesajlarına baksan bittik bittik. 78 bin mesaj olmuş be. Eskiden rekabet ederdik, şimdi acayip bir şekilde fark atmışsın.Yahu profile ne gerek var, kullanıcı adından direk gidilir. 10 dakika mı? Beni kendinde karıştırma, 1 dakikamı bile amadı @MEnes çok mesaj yazan olmadığı için 4-5 tıklama ile, 1 dakikadan az sürede buldum
Sizin gibi üşengeç değilim, kadim dostum soru sordu hemen halettim
Artık duruldum ama,en son Eylül ayında 75 idim ve 80i 2022 de olurum anca yazın ayda bir 5 bin oluyorduO da doğru, senin profiline girip mesajlarına baksan bittik bittik. 78 bin mesaj olmuş be. Eskiden rekabet ederdik, şimdi acayip bir şekilde fark atmışsın.
Anlamadım desem@Forumdash Senin Lakap belli
Yaşlandıkça B vitamini eksikliği artar derler.. Az balık ye be adammm Yaşlı Kurt seni.. Lakabın işte 🤣🤭Anlamadım desem
A, B, C, Fe, hepsi düşüyor zaman zamanYaşlandıkça B vitamini eksikliği artar derler.. Az balık ye be adammm Yaşlı Kurt seni.. Lakabın işte 🤣🤭
Beynine kan gitsin yeter dostum 👍👌🙏A, B, C, Fe, hepsi düşüyor zaman zaman
Kalp pompalamıyor artıkBeynine kan gitsin yeter dostum 👍👌🙏
2015 yılından bu yana foruma sıklıkla ara verdiğim için haliyle detayları kaçırabiliyorum. Günümüzde bu konuda @MEnes daha ön planda ama böyle düzeltelim. Gerçi daha üç nokta mevzusunda başkabaşka isimler de çıkabilir, belki @bazinga'ya kadar bile uzayabilir iş. Pek denk gelmedim gerçi üç noktasına.
Bizden gerisi de vardır tabi ama 2014 yılında Aserat'tan hatırlıyorum üç nokta kullanımını, itiraflar sağ olsun hatırlatıyor bana. Gerçi ben de hala kullanıyorum, güzel geliyor üç nokta kullanımı.2015 yılından bu yana foruma sıklıkla ara verdiğim için haliyle detayları kaçırabiliyorum. Günümüzde bu konuda @MEnes daha ön planda ama böyle düzeltelim. Gerçi daha üç nokta mevzusunda başkabaşka isimler de çıkabilir, belki @bazinga'ya kadar bile uzayabilir iş. Pek denk gelmedim gerçi üç noktasına.
Kullanırsın da, her cümle sonunda kullanınca ilginç duruyor. @MEnes laf sokarken kullanıyor özellikle üç noktayı, aslında bunun öncüsü.Bizden gerisi de vardır tabi ama 2014 yılında Aserat'tan hatırlıyorum üç nokta kullanımını, itiraflar sağ olsun hatırlatıyor bana. Gerçi ben de hala kullanıyorum, güzel geliyor üç nokta kullanımı.
Nasıl denk gelmezsin...2015 yılından bu yana foruma sıklıkla ara verdiğim için haliyle detayları kaçırabiliyorum. Günümüzde bu konuda @MEnes daha ön planda ama böyle düzeltelim. Gerçi daha üç nokta mevzusunda başkabaşka isimler de çıkabilir, belki @bazinga'ya kadar bile uzayabilir iş. Pek denk gelmedim gerçi üç noktasına.