FF ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
SABAR olarak …’nın telifini almıştık, bu sebeple @Araf bu konuyu açtığı için mahkemelik olacak…
Kendisi beni övdüğü için mahkeme konusunu iptal ettirdim adaşım... Beni övmese elbette gerekeni yapardım... @Araf
------

Ekli dosyayı görüntüle 112189

Haşaaaaaaaaaaaaaa rahatına düşkün diyelim:Z:Z:Z
Evet bu daha doğru ve uygun bir tanımlama oldu, sevdim... :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Araf and The_Erinch
Ben her konuda '...' yağmuruna tutabilirim... Sağım solum belli olmaz... :A Yalnız şimdi ben de merak ettim bu düzeyde yazmaya ne zaman başladığımı. 2015'ten ne kadar sonra acaba... :A @Dosi senin zehir hafızan hatırlar belki... :A
Yeni gördüm. İlk görünce cevbım son 2 sene olacaktı ama biraz eskilere gittim ve 2019 itibari ile başlamışsın :A 2018'de normal yazma @Araf

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Araf
Hani kullanıcı adı tıklanınca bilgiler varya, orda mesaj sayısına basınca ilk 500 sayfa görünür. Hemen 500e ordan 400e geçince belli oldu :A çok uğraşmadım yani :A pratik yoldan buldum :A @MEnes
Yine de profile gir, teker teker sayfalara girip incele, en azından 5-10 dakikanı alır, yine bir şey yani. :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Yine de profile gir, teker teker sayfalara girip incele, en azından 5-10 dakikanı alır, yine bir şey yani. :A
Yahu profile ne gerek var, kullanıcı adından direk gidilir. 10 dakika mı? Beni kendinde karıştırma, 1 dakikamı bile amadı :A @MEnes çok mesaj yazan olmadığı için 4-5 tıklama ile, 1 dakikadan az sürede buldum :A
Sizin gibi üşengeç değilim, kadim dostum soru sordu hemen halettim :Z

• İlginç
  • Güldürdün
Yahu profile ne gerek var, kullanıcı adından direk gidilir. 10 dakika mı? Beni kendinde karıştırma, 1 dakikamı bile amadı :A @MEnes çok mesaj yazan olmadığı için 4-5 tıklama ile, 1 dakikadan az sürede buldum :A
Sizin gibi üşengeç değilim, kadim dostum soru sordu hemen halettim :Z
O da doğru, senin profiline girip mesajlarına baksan bittik bittik. 78 bin mesaj olmuş be. Eskiden rekabet ederdik, şimdi acayip bir şekilde fark atmışsın. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
O da doğru, senin profiline girip mesajlarına baksan bittik bittik. 78 bin mesaj olmuş be. Eskiden rekabet ederdik, şimdi acayip bir şekilde fark atmışsın. :A
Artık duruldum ama,en son Eylül ayında 75 idim ve 80i 2022 de olurum anca :A yazın ayda bir 5 bin oluyordu :F

• Güldürdün
Reactions: Araf
Yalnız bunu Enes başlatmadı @Araf forumdan bayağı uzak kalmışsın. :A

Bu üç noktaları görünce hep aklıma @Aserat gelir, foruma ilk geldiği zamanlar her mesajın sonuna üç nokta koyardı. İtiraflara düşmüştü sonra, üç nokta kullandığı için eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Sonrasında da bıraktı. :A

• Güldürdün
Yalnız bunu Enes başlatmadı @Araf forumdan bayağı uzak kalmışsın. :A

Bu üç noktaları görünce hep aklıma @Aserat gelir, foruma ilk geldiği zamanlar her mesajın sonuna üç nokta koyardı. İtiraflara düşmüştü sonra, üç nokta kullandığı için eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Sonrasında da bıraktı. :A
2015 yılından bu yana foruma sıklıkla ara verdiğim için haliyle detayları kaçırabiliyorum. :A Günümüzde bu konuda @MEnes daha ön planda ama böyle düzeltelim. Gerçi daha üç nokta mevzusunda başkabaşka isimler de çıkabilir, belki @bazinga'ya kadar bile uzayabilir iş. Pek denk gelmedim gerçi üç noktasına. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
2015 yılından bu yana foruma sıklıkla ara verdiğim için haliyle detayları kaçırabiliyorum. :A Günümüzde bu konuda @MEnes daha ön planda ama böyle düzeltelim. Gerçi daha üç nokta mevzusunda başkabaşka isimler de çıkabilir, belki @bazinga'ya kadar bile uzayabilir iş. Pek denk gelmedim gerçi üç noktasına. :A
Bizden gerisi de vardır tabi ama 2014 yılında Aserat'tan hatırlıyorum üç nokta kullanımını, itiraflar sağ olsun hatırlatıyor bana. Gerçi ben de hala kullanıyorum, güzel geliyor üç nokta kullanımı. :A

• Güldürdün
Bizden gerisi de vardır tabi ama 2014 yılında Aserat'tan hatırlıyorum üç nokta kullanımını, itiraflar sağ olsun hatırlatıyor bana. Gerçi ben de hala kullanıyorum, güzel geliyor üç nokta kullanımı. :A
Kullanırsın da, her cümle sonunda kullanınca ilginç duruyor. :A @MEnes laf sokarken kullanıyor özellikle üç noktayı, aslında bunun öncüsü. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Nasıl denk gelmezsin... :A

• Güldürdün