31 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Gecen sene programi yoktu ki. :X

Geziye katilip destek vermesinde ne gibi bir sorun var ki? Her kesimden insan bir sekilde destek vermisti amaci disina cikana kadar. :)
Vardı galiba diye hatırlıyorum:F:F Kitap okuyacaz filan diyordu.

Aşka Sürgün izliyorum Beren'e bak sen küçük iboya dönmüş ne zaman zaplasam ağlıyor :D

Kitap okuma zaten vardı yaptık da orada.Kimse çıt çıkarmadan 1 gece boyu Okan'ın sesinden kitap dinledik çok güzeldi.

Sende mi gittin :X

Yoktu ya. 1,5 sene felan ara verdi ekrana Okan'im. :X

Konusmussada Muhabbet Krali'nda konusmustur ama programi yoktu yani eminim. :)

Evet o. :X Yalniz dikkat edimde gercek hayatta da dizideki gibi konusuyormus kiz. :F
Yok mart ayında ayrılmış Okan TV8'den :F Kardeşimle izlemiştim kitap okuyacaz filan dediği zaman. Hatta kardeşimde gimeye hevesli de gecenin körü ne işi var filan:F Sonrasında twitterda polisler bastı haberleri filan döndü:X

Sende mi gittin :X

Yok mart ayında ayrılmış Okan TV8'den :F Kardeşimle izlemiştim kitap okuyacaz filan dediği zaman. Hatta kardeşimde gimeye hevesli de gecenin körü ne işi var filan:F Sonrasında twitterda polisler bastı haberleri filan döndü:X
Okan iyi niyetli baslatmis eylemi baslatan oysa bile ki o baslatmasa da baslardi zaten. :)

Bu arada Okan nasil bitti ya. İncicileri aldi, videoyu yayinladi. Veda ettide ben mi kacirdim?

Okan iyi niyetli baslatmis eylemi baslatan oysa bile ki o baslatmasa da baslardi zaten. :)

Bu arada Okan nasil bitti ya. İncicileri aldi, videoyu yayinladi. Veda ettide ben mi kacirdim?
Yok pat diye bitiryor :( Hep en son şarkı söyletir. Fatih'ten başka birisi olsaydı da güzel bi canlı performans izleseydik:)

mahsun kırmızıgüldense hilmi daha iyidir :F
Beren dedik looo :F:F Sana önerirken aklımda Mahsun bile yoktu:F:F

Asıl sen kır zinciri:X Şey demene gerek yok. Cinsel kimliğine bişey demiyorum:) Herkesin yatak hikayesi kendine. Gerçi kendisinin bile kabullendiğini görmedim:X Anti-patik geliyor bana:)

Gözün aydın :F Hilmi-Fan page:F
Ne alaka ya 13- yaş var forumda o yüzden sansür ettim. .ss

Fatih Ürek bana aksine çok doğal geliyor. :D

Ne alaka ya 13- yaş var forumda o yüzden sansür ettim. .ss

Fatih Ürek bana aksine çok doğal geliyor. :D
Değil yaa :T: Bana niyeyse sahte geliyor:T: Medya arkasında izlerken bile "anladiğina gülmüyordu" hayretle izliyordu sanki hepsini:F

işte o dizide mahsun var :F bir de beren dublajlı sanki beren değilmiş gibi :(
Evet o zamanlar dublajlıydı da hala çıtı duymadım:X Bi bakışını gördüm:F

Yok pat diye bitiryor :( Hep en son şarkı söyletir. Fatih'ten başka birisi olsaydı da güzel bi canlı performans izleseydik:)

Beren dedik looo :F:F Sana önerirken aklımda Mahsun bile yoktu:F:F
Fatih sarki soylerken gobek attigindan Okan abazalari ususturmek istememistir belli ki. :F

Kapanisi bir sarkiyla yapmadigindan sanirim. Kacip gittigini gormedim ya bir de o yuzden olabilir. :X Zaten en cok bu huyunu seviyorum. :)

işte o dizide mahsun var :F bir de beren dublajlı sanki beren değilmiş gibi :(
Niye ya Mahsun çok iyi bir oyuncu / yapımcı . ( Forumdash'ın yazın bana yazdığı post stv dizisi gibi. 😱 )
Değil yaa :T: Bana niyeyse sahte geliyor:T: Medya arkasında izlerken bile "anladiğina gülmüyordu" hayretle izliyordu sanki hepsini:F

Evet o zamanlar dublajlıydı da hala çıtı duymadım:X Bi bakışını gördüm:F
Belki gülesi yoktur. :F

Bence birçok sanatçıya göre kat ve kat daha iyi birçok yönden.