Vardı galiba diye hatırlıyorum Kitap okuyacaz filan diyordu.Gecen sene programi yoktu ki.
Geziye katilip destek vermesinde ne gibi bir sorun var ki? Her kesimden insan bir sekilde destek vermisti amaci disina cikana kadar.
Vardı galiba diye hatırlıyorum Kitap okuyacaz filan diyordu.Gecen sene programi yoktu ki.
Geziye katilip destek vermesinde ne gibi bir sorun var ki? Her kesimden insan bir sekilde destek vermisti amaci disina cikana kadar.
Kitap okuma zaten vardı yaptık da orada.Kimse çıt çıkarmadan 1 gece boyu Okan'ın sesinden kitap dinledik çok güzeldi.Vardı galiba diye hatırlıyorum Kitap okuyacaz filan diyordu.
Bir ona girmemişti zatenFatih Ürek rak tarzına da mı giriyor. 😱 Hadi iyisiniz.
Yoktu ya. 1,5 sene felan ara verdi ekrana Okan'im.Vardı galiba diye hatırlıyorum Kitap okuyacaz filan diyordu.
Evet o. Yalniz dikkat edimde gercek hayatta da dizideki gibi konusuyormus kiz.Pis7'lideki kız dimi😕 Okan konuşmasıydı kapacaktim kanalı
Kitap okuma zaten vardı yaptık da orada.Kimse çıt çıkarmadan 1 gece boyu Okan'ın sesinden kitap dinledik çok güzeldi.
Yok mart ayında ayrılmış Okan TV8'den Kardeşimle izlemiştim kitap okuyacaz filan dediği zaman. Hatta kardeşimde gimeye hevesli de gecenin körü ne işi var filan Sonrasında twitterda polisler bastı haberleri filan döndüYoktu ya. 1,5 sene felan ara verdi ekrana Okan'im.
Konusmussada Muhabbet Krali'nda konusmustur ama programi yoktu yani eminim.
Evet o. Yalniz dikkat edimde gercek hayatta da dizideki gibi konusuyormus kiz.
Asıl sen kır zinciri Şey demene gerek yok. Cinsel kimliğine bişey demiyorum Herkesin yatak hikayesi kendine. Gerçi kendisinin bile kabullendiğini görmedim Anti-patik geliyor banaNiye ya. Adam şey diye mi? Kırın şu zincirleri artık. .ss
Gözün aydın Hilmi-Fan page
.ss sen çaçana gül .ssAsıl sen kır zinciri Şey demene gerek yok. Cinsel kimliğine bişey demiyorum Herkesin yatak hikayesi kendine. Gerçi kendisinin bile kabullendiğini görmedim Anti-patik geliyor bana
Okan iyi niyetli baslatmis eylemi baslatan oysa bile ki o baslatmasa da baslardi zaten.Sende mi gittin
Yok mart ayında ayrılmış Okan TV8'den Kardeşimle izlemiştim kitap okuyacaz filan dediği zaman. Hatta kardeşimde gimeye hevesli de gecenin körü ne işi var filan Sonrasında twitterda polisler bastı haberleri filan döndü
O kim be Beren dururken sen git Hilmi izle Olacak iş değil :.ss sen çaçana gül .ss
mahsun kırmızıgüldense hilmi daha iyidirO kim be Beren dururken sen git Hilmi izle Olacak iş değil :
Yok pat diye bitiryor Hep en son şarkı söyletir. Fatih'ten başka birisi olsaydı da güzel bi canlı performans izleseydikOkan iyi niyetli baslatmis eylemi baslatan oysa bile ki o baslatmasa da baslardi zaten.
Bu arada Okan nasil bitti ya. İncicileri aldi, videoyu yayinladi. Veda ettide ben mi kacirdim?
Beren dedik looo Sana önerirken aklımda Mahsun bile yoktumahsun kırmızıgüldense hilmi daha iyidir
Ne alaka ya 13- yaş var forumda o yüzden sansür ettim. .ssAsıl sen kır zinciri Şey demene gerek yok. Cinsel kimliğine bişey demiyorum Herkesin yatak hikayesi kendine. Gerçi kendisinin bile kabullendiğini görmedim Anti-patik geliyor bana
işte o dizide mahsun var bir de beren dublajlı sanki beren değilmiş gibiYok pat diye bitiryor Hep en son şarkı söyletir. Fatih'ten başka birisi olsaydı da güzel bi canlı performans izleseydik
Beren dedik looo Sana önerirken aklımda Mahsun bile yoktu
Değil yaa Bana niyeyse sahte geliyor Medya arkasında izlerken bile "anladiğina gülmüyordu" hayretle izliyordu sanki hepsiniNe alaka ya 13- yaş var forumda o yüzden sansür ettim. .ss
Fatih Ürek bana aksine çok doğal geliyor.
Evet o zamanlar dublajlıydı da hala çıtı duymadım Bi bakışını gördümişte o dizide mahsun var bir de beren dublajlı sanki beren değilmiş gibi
Fatih sarki soylerken gobek attigindan Okan abazalari ususturmek istememistir belli ki.Yok pat diye bitiryor Hep en son şarkı söyletir. Fatih'ten başka birisi olsaydı da güzel bi canlı performans izleseydik
Beren dedik looo Sana önerirken aklımda Mahsun bile yoktu
Niye ya Mahsun çok iyi bir oyuncu / yapımcı . ( Forumdash'ın yazın bana yazdığı post stv dizisi gibi. 😱 )işte o dizide mahsun var bir de beren dublajlı sanki beren değilmiş gibi
Belki gülesi yoktur.Değil yaa Bana niyeyse sahte geliyor Medya arkasında izlerken bile "anladiğina gülmüyordu" hayretle izliyordu sanki hepsini
Evet o zamanlar dublajlıydı da hala çıtı duymadım Bi bakışını gördüm