31 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Tabii ki var ama diziyi hiç izlemeden böyle bir yorum yapmak ne kadar doğru sence?

ÖBGZ'de 6 Reytinglere düştüğünde misal hiç izlemeyen biri miadını doldurdu dese ne derdin / düşünürdün? :)

Sen ilk bi, show'un 2 reytinglik dizilere sahip olduğu halde hala laf kondurtmamana cevap ver Atacan. Sonra benden de cevap alırsın. Ama ilk o na cevap ver. Bu tür öz bakış açısını bu kadar çok düşünüyosan. :)

Sen ilk bi, show'un 2 reytinglik dizilere sahip olduğu halde hala laf kondurtmamana cevap ver Atacan. Sonra benden de cevap alırsın. Ama ilk o na cevap ver. Bu tür öz bakış açısını bu kadar çok düşünüyosan. :)
Hangi 2 reytinglik dizisi varda laf kondurmuyor muşum? Merak ettim. :)

Ben izlediğim diziyi savunurum izlemediğim dizilere de bitsin ömrü doldu demem. :)

Bu hafta TVR düşük tüm A\B dizileri düşüşte.Muhteşem Yüzyıl 8 aldı :( Yalan Dünya Zengin Kız Fakir Oğlan Aramızda kalsın 4`e düştü :T:

Aynen böyle programlar hiç izlemezdim.ama sunucusu çok samimi o yüzden izletiyor programı :)
Başlarken ben de dahil herkes gereksiz program demişti ama pişman oldum. Yine çok iyi program oldu. :)

Hem sen de Türkiye'ye gelmeyi istiyordun program sayesinde gelmene gerek kalmayacak. :D

Evet ben eski manken filan sanıyordum:) (boyunun uzunlugundan:A) Tamam akşama geldiğimde değişirim, birazdan çıkıcam:)

OzaN boş etiketlere de kızıyor(muş) haberin olsun :F:F

süper olmuş boşver öylesine söyledim

hatta boyutları biraz daha büyütme imkanı yokmu avatarın ?:)

Daha ne gizli Showcular var sen bilmiyorsun. :D

Agam sen yokken Show TV iyidi sen gelince yine geriledi. 😛
evet ya recep naptı oyle ama en çok güldür güldüre sevindim total 5 ab 4 :D bölüm süperdi ama inşallah daha da yükselir ah kadar hak ediyo bence hatta daha komik :D hem benim gelmemle alakası yok ayı yogi yayınlarsa tabi böyle olur :D

karagül her zamanki gibi zirvede 11 reyting çok iyi
medcezir 8 lere takıldı kapasitesi yetmez fazlasına anca boşlukta
yalan dünya yalan olmuş 2 reytingle ilk 20 de yok :(

Yalan Dünya çok kötü gitmiş. :) 3.kez gün değişikliği yakındır. :):)

Karagül totalde çok iyi gitmiş, ab'sini de geçen haftaya göre korumayı başarmış. :)

Medcezir totalde daha fazla almalıydı, ab'miz de düşmüş ama olsun. Zirvedeyiz yine. :)

Yalan Dünya idare eden ab'sinde de düşmüş.. Bakalım Kanal D'den bir hamle gelecek mi?

Beyaz iki grupta da müthiş gitmiş . :oley: :oley: Totalde 5'i daha önce geçmemişti sanırım. :) Ab'si de çok iyi. :)

Show, filmleriyle iyi gidememiş bu sefer. :)

Hababam beklenenden kötü gitmiş. :)

Huzur Sokağı yine vasat.. :)

Karagül totalde 11 reytingle zirvede tebrikler.
Medcezir ab'de birinci olmuş ama reytinglerinde düşüş yaşamış
Beyaz Show iyi oranlanlar alarak başarısını sürdürmüş
Okan'da önceki haftalara göre yükselmiş,diğer yapımlar vasat gitmiş.

Karagül iyi gitmiş. AB'de herkes düşerken oranlarını koruması güzel. :)

Şaşırttı. :D

23GULDUR GULDUR (TKR)FOX TV31.01.201411:52:1912:54:172,1213,9015,25