Zirve Karadayı'nın diğer adıÇoluk çocuk tatilde olmasaydı Medcezir 11 alırdı zaar Gördün mü @xemrexxx AB tatile cıkmış yarısı haftaya gelir (orta kesim) Ultra zenginler sonraki hafta gelir
Bu arada KARADAYIM AB'de zirvede @ABAY_06 @Yakamoz-Asi @sürgünüm
Evet Aslında bu hafta bişey daha öğrendik. Kumanda baya baya çocuklarin elindeymiş 1-1.50 reytinge kadar çoluk couk reytingiymişZirve Karadayı'nın diğer adı
Karagül düşmemiş keza Medcezir de totalde düşmemiş. Medcezir AB epey düşmüş Karagül geçen haftayla aynı almış.
Yakup miadının dolduğunu biz diziyi izleyenler karar versek? Herşey reyting değil.yalan dünya totelde 2 reytingle , o çok sağlam ab de bile 4 reytinge düşerek hala en çok kazanan cuma akşamının resmen çakılmış, miladı çoktaaan doldu. 1 hafta sadece merhamet geçti deniliyodu ama merhamet bu hafta da geçmiş diziyi.
Bu saatten sonra toparlanamaz. Çok emin konuşuluyodu günü ve saati değişmez vs vs, eğer değişirse ne gülerim. tam bir umutsuz vak'a.
Karagül totelde süper ab de fena değil.
Medcezir totelde hep 2. Likte, ab si gayet iyi.
Huzur sokağı bile yd'yi geçiyor.
Show'un filmi kötü oranlar almış.
Beyaz show, yd gibi vasat oranlar alan bi dizinin ardından yayımlandığı halde gayet iyi. Birde öncesinde çok iyi oranlar alan bir yapım olsa daha da uçar.
Demiştim benLezzet Haritası'nı izliyorum sunucu ne kadar sempatik ya. Çok sevdim programı.
Demokrasi temelli bir ülkede yaşıyorsak eğer, benim de karar verebilme hakkım var.Yakup miadının dolduğunu biz diziyi izleyenler karar versek? Herşey reyting değil.
Tabii ki var ama diziyi hiç izlemeden böyle bir yorum yapmak ne kadar doğru sence?Demokrasi temelli bir ülkede yaşıyorsak eğer, benim de karar verebilme hakkım var.
Hiç tarzım değil program ama halen izliyorum şu an. Müzikler filanda ayrı bir keyif katıyor.Demiştim ben
Aynen böyle programlar hiç izlemezdim.ama sunucusu çok samimi o yüzden izletiyor programıHiç tarzım değil program ama halen izliyorum şu an. Müzikler filanda ayrı bir keyif katıyor.