Fatih Ürek ve Seda Sayan'a bir show programı of of. @xBUGRAxMedcezir'in reklamlari ne kadar düşük 😕 34-35 dk 😱 MY acaba ne kadar reklam veriyor merak ettim BU arada Karagül dehşet reyting almiş fragmanı görmüştüm süper olmuştu @xBUGRAx bilir
Deme öyle yahu Adama tahamül edemiyorum Gitsin 2000 TV'de program yapsın
Okan orta yolu buldu en tarafsız şekilde. Işte Beyaz'da bu yok sırf eğlence Okan'da muhabbet daha koyu!Şu an herkes sustu Okan konuşuyor Sessiz ilerliyor program ve birden başim dinlendi sanki Durun siyaset konuşssunlar @dizi kolik @mrt-06
Yok da bu mevzular bu tip programlara pek uygun degil o yuzden dedim ama iste Gunes Zavrak disinda Allah'tan siyasete inen olmadi.Şu an herkes sustu Okan konuşuyor Sessiz ilerliyor program ve birden başim dinlendi sanki Durun siyaset konuşssunlar @dizi kolik @mrt-06
Evet bende Okan'ı bu yuzden seviyorum. Otu b***ku konuşuyor adam ve dinlettiriyor da Ama şua an syaset programı değiliz demesi kendisiyle çelişti Geçen sene eylemi kendi başlatti, destekledi.Okan orta yolu buldu en tarafsız şekilde. Işte Beyaz'da bu yok sırf eğlence Okan'da muhabbet daha koyu!
Yalnız Güneş Zavrak'tan o patlamayı beklemiyordum.Yok da bu mevzular bu tip programlara pek uygun degil o yuzden dedim ama iste Gunes Zavrak disinda Allah'tan siyasete inen olmadi.
Pis7'lideki kız dimi😕 Okan konuşmasıydı kapacaktim kanalıYok da bu mevzular bu tip programlara pek uygun degil o yuzden dedim ama iste Gunes Zavrak disinda Allah'tan siyasete inen olmadi.
Gecen sene programi yoktu ki.Evet bende Okan'ı bu yuzden seviyorum. Otu b***ku konuşuyor adam ve dinlettiriyor da Ama şua an syaset programı değiliz demesi kendisiyle çelişti Geçen sene eylemi kendi başlatti, destekledi.
Niye ya. Adam şey diye mi? Kırın şu zincirleri artık. .ssBak tv'ye bile bakmıyorum
Zaten Okan dönmüştü ilk Geziye destek verdi sonra caydı.Evet bende Okan'ı bu yuzden seviyorum. Otu b***ku konuşuyor adam ve dinlettiriyor da Ama şua an syaset programı değiliz demesi kendisiyle çelişti Geçen sene eylemi kendi başlatti, destekledi.