31 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Fatih Ürek dön artık ekranlara. :(

Medcezir'in reklamlari ne kadar düşük 😕 34-35 dk 😱 MY acaba ne kadar reklam veriyor merak ettim (b) BU arada Karagül dehşet reyting almiş fragmanı görmüştüm süper olmuştu @xBUGRAx bilir :X

Deme öyle yahu:( Adama tahamül edemiyorum:X Gitsin 2000 TV'de program yapsın:F
Fatih Ürek ve Seda Sayan'a bir show programı of of. :Z @xBUGRAx

Show TV'yi kapatacaklar çok derine iniyorlar. :bağır:

Gezi parki sorusu sordu tel.daki izleyici. İns. bir sey olmaz. :(

Okan cok guzel konustu Valla. Adamim benim ya. :)

Yaa Gezi olaylarini Okan başlatmamişıydı(b) Kitap okuma eylemi yapılacak diye programda söylenip duruyordu. Ertesi günde zaten olaylar koptu şimdi biz eğlence programıyız diyor:X

Okan orta yolu buldu en tarafsız şekilde. Işte Beyaz'da bu yok sırf eğlence Okan'da muhabbet daha koyu! :Z
Evet bende Okan'ı bu yuzden seviyorum. Otu b***ku konuşuyor adam ve dinlettiriyor da:X Ama şua an syaset programı değiliz demesi kendisiyle çelişti :T: Geçen sene eylemi kendi başlatti, destekledi.

Evet bende Okan'ı bu yuzden seviyorum. Otu b***ku konuşuyor adam ve dinlettiriyor da:X Ama şua an syaset programı değiliz demesi kendisiyle çelişti :T: Geçen sene eylemi kendi başlatti, destekledi.
Gecen sene programi yoktu ki. :X

Geziye katilip destek vermesinde ne gibi bir sorun var ki? Her kesimden insan bir sekilde destek vermisti amaci disina cikana kadar. :)