31 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
haftaya herşey belli olur 15 lere sıçramamız lazım

Kurtlar Vadisi iki grupta da düşmüş.İntikam totalde idare eder,ab grubunda daha iyi ilerliyor.Yetenek Sizsiniz çok düşmüş.

intikamın bir gram ab de artışı tamaen reklamını azaltmasında kaynaklandı dizi bir kez bölündü sadece buna ramen totalde düştü

Kurtlar Vadisi iki grupta da düşmüş.İntikam totalde idare eder,ab grubunda daha iyi ilerliyor.Yetenek Sizsiniz çok düşmüş.

kardes yst ab ayni totalde yükselmis nasi çok düsüyor hafta sonu reytingleriyle mi kıyasliyon sen

gecen hafta

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE
[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]24.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]21:09:10[/TD]
[TD="align: center"]23:41:12[/TD]
[TD="align: center"]7,23[/TD]
[TD="align: center"]17,3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu hafta

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]31.01.2013[/TD]
[TD]21:03:16[/TD]
[TD]23:32:20[/TD]
[TD]7,53[/TD]
[TD]17,79[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
İntikam coşmuş.

Vadi'yi haftanın a/b 1.si olarak ilan etmişlerdi, yine olmadı. :D

Son düzenleme:
Aylık kanal sıralaması ne zmn çıkcak ya merak ediyom sonuçları

İntikam yükselmiş. Sevindim.

5. Bölüm eğer fragman güzel hazırlanırsa reytingleri artacaktır. Bölüm epey hareketli çünkü.. Vadi'de ki AB düşüşü devam ederse zirveyi alabilir.. Bu bölüm önümüzdeki bölümlerin reyting garantisi belkide.. Çünkü bölüm dövüş, balkondan fırlatma vs. sahneleri içeriyor.. Merakla bekliyorum..

Reytinglere gelirsek.. İntikam gayet iyi götürüyor işi.. Acun bitince reytingleri artacaktır.. Zirveyi garantiler.. (AB'de) Total'i de alırız belki ama ilerde daha zaman var gibi görünüyor. KVP fanatikleri hariç şimdiki izleyicisini kaybedecek gibi geliyor bana.. 9-10'lara geriler yine önceden çok uzak değil geçen sene olduğu gibi..

İlk mesajımıda atmış oldum.. Hayırlısı Olsun..

ATV reklam düzenbini değiştirince millet her zamanki gibi 15 dakika reklam var sanmıştır. En azından ilk 1 saatte böyle çok reyting kaybetmiştir. Onlar olmasa da 14,5'i geçemezdi yine de.