31 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Berenciler yinr sanki İntikam Vadi yi geçmiş gibi konuşuyorlar ama Total deki 7 Reytinglik farkı görmezlikten geliyorlar. Takas aga takma kafanı bir dizi her hafta 15 Reyting alacak degil ya. Haftaya düzeltir...

Atv dün aksam bence cok büyük hata yapti erken baslatmak ve reklam düzeni ile. Resmen Reyting satti.

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]PIS YEDILI (TKR)[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]31.01.2013[/TD]
[TD]19:58:26[/TD]
[TD]23:40:30[/TD]
[TD]2,46[/TD]
[TD]5,97[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

nereye bakıyon

- - - Ekleme - - -

berkann dün 1 reytinglik el clasico my yi etkiliyo diyodun ilginç

Abde daha sert bir düşüş vardı, bu yüzden Abye baktım. El Clasico 1 reyting mi? Kendini kandırma takas. :) El Clasico her yaınlandığında yüksek oranlar alıyor. Normalde 5-7 alır ama Trtde en fazla 4 alır. :) Üstelik maç Abde daha yüksek alır, Mydeki düşüş de Abdeydi. :)

[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]31.01.2013[/TD]
[TD]2,46[/TD]
[TD]5,97
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kafan nerde nereye bakıyorsun :))))

18 PIS YEDILI (TKR) 3,38 13,96

aga o değil o gündüz ki tekrarı :d ikinizde tutturamadınız :D
[TABLE="class: cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]31.01.2013[/TD]
[TD]2,46[/TD]
[TD]5,97[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Berenciler yinr sanki İntikam Vadi yi geçmiş gibi konuşuyorlar ama Total deki 7 Reytinglik farkı görmezlikten geliyorlar. Takas aga takma kafanı bir dizi her hafta 15 Reyting alacak degil ya. Haftaya düzeltir...

Berenciler diye bana diyorsan, dün gece hiç bir şey izlemedim, İntikamı izlemiyorum, Fgsn'nin ilk bölümlerini ve finalini izledim, Aşk-ı Memnunun tekrarları verilmeseydi belki de onu bile izleyemeyecektim. :)

[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]REAL MADRID - BARCELONA FUTBOL KARŞILAŞMASI
[/TD]
[TD]TRT SPOR[/TD]
[TD]21:53:56[/TD]
[TD]01:48:20[/TD]
[TD]2,34[/TD]
[TD]6,22[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
al sana ab 4 falan almamış 2 almış totalde 2

[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]REAL MADRID - BARCELONA FUTBOL KARŞILAŞMASI[/TD]
[TD]TRT SPOR[/TD]
[TD]21:53:56[/TD]
[TD]01:48:20[/TD]
[TD]2,34[/TD]
[TD]6,22[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
al sana ab 4 falan almamış 2 almış totalde 2

Sbtye güvenmiyorum. :)

İntikam coşmuş. :X Ab de zirveyi alacak gibi az kaldı. İntikamın gelişiyle, Vadide sürekli düşüş görülüyo.

İntikamcılar tutuşmuş anlaşılan totalde önce yetenek sizsinizi geçinde sonra gelin AB'de de zirve hayalleri kurmayın hiç. :D

nasıl yani trt yi düşürdüğünü mü söyliyon :D başka kanalda olsa yüksek alırdı da trtspor da normal

Düşürmüş ya da yükseltmiş demedim, gerçek reytingi değil dedim. Evet dediğin gibi başka kanalda olsaydı 7-8 alırdı, ama Trtde 2-3 en fazla alıyor. :) Ama My'ye etki eden 2-3 reyting. :)

göz göre göre düşüyoruz napacaklar merak ediyorum

ufak bir hata yaptık herkes atlamış :)))) sonuçta pis yedilinin tekrarı o saate göre iyi sonuç almış vadiyi etkilemiştir

neyse siz intikamdan haber verib totoşu ne olmuş intikamın :)))) üstülik millet özeteyken başladı reklam vermeden gitti :))))))