31 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
intikam 6 reytingiyle ne etkiliyo ya atv nin akıl almaz hareketi düşürdü vadiyi biliyodum böyle olcağını 20.52 de jenerik döndü ve reklam girmedi ama biz 20.45-21.00 arası anlıkta 8 aldık ordan zaten sinir oldum

ulan şu diziyi neden geç başlatmazlar anlamıyorum halktan kopuklar sanki görmüyolar mı işten geç gelen adamları yap 21.45 bak noluyo
haftaya eğer yine aynı saçmalığı yaparlarsa nolur bilmiyom

ulan şu diziyi neden geç başlatmazlar anlamıyorum halktan kopuklar sanki görmüyolar mı işten geç gelen adamları yap 21.45 bak noluyo
haftaya eğer yine aynı saçmalığı yaparlarsa nolur bilmiyom

Olur mu öyle şey? Bu adam sabah işe gitmeyecek mi? 12de yatsa nasıl uyanacak sabah erkenden? :d

Olur mu öyle şey? Bu adam sabah işe gitmeyecek mi? 12de yatsa nasıl uyanacak sabah erkenden? :d

adam 9 işten gelip 10 da mı yatacak sanki :kiki: 12 den aşağı yatan yok bilmiyoz sanki :D

- - - Ekleme - - -

atv şu an acil toplantı yapıyodur raciyle :D

Atv o reklami niye verdi öyle 1-2 dklik anlamadim. Alemin Krali'na verilen ceza'nin faturasi KVP'ye mi kesildi simdi?

Yorulmuştur, uyumak ister belki. :d
Sahi 9da biten iş var mı? Yazık gerçekten de. :(

var tabi babam en az 9.30 10 falan bazen daha geç bi perşembe erken gelmeye çalışıyo dün de 9.10 gibi geldi bi baktı başlamış 21.15 te başlıyodu normalde

- - - Ekleme - - -

Atv o reklami niye verdi öyle 1-2 dklik anlamadim. Alemin Krali'na verilen ceza'nin faturasi KVP'ye mi kesildi simdi?

kesin öyledir aga 18 dk reklam mı olur be 3 dk verdi başladı 1 dk sonra yine reklam 15 dk o 2-3 dk lık reklamlar alemin kralının faturası

hatta biz 21.40 civarı giren reklamda değiştirdik kanalı 15 dk reklam diye ben o ara foruma girdim reytinglere bakmak için bi baktım biri başladı yine reklam yazmış demek o arayı kaçırmışız saçmalığa bak ya :D atv yi kim yönetiyo acaba :kiki:

Eskisi gibi 21.45'de başlasa çok daha iyi olur aslında kanal tüm gün vadiyi yayınlasa daha çok para kazanır ama akıl yok. :D

aga 21.15 de iyiydi ama dün fena halde çuvalladılar bunun bedelini de reytingle halk ödetti

Reytingler çok kötü göz göre göre her hafta düşüyoz bubun nedeni ne reklamdır ne atv ,farkında olmasakta senaryo tıkanıyor

polatın yüzü açılır bu bölüme zaten ondan sonra senaryonun önü açık dünkü bölüm tam yükselmelikti ama erken başlatmak ve reklam düzeninde çuvallamakla düşüş yaşadık aga özetten sonra hemen jenerik koydular 9 olmadan başladı tabi düşeriz