30 Ocak 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

dün de dediğim gibi 14 ün altında kaldık dün genel olarak reytingler çok düşüktü zaten üstüne vadide erken bitti
ilk defa özet geçildi ama çok normal arkadaşım hoşgeldin vadiden sonra bomboş kalıyor

Vadi dışında hiçbi dizi 5 i geçememiş :kiki: biz düşersek onlar dip yapar :A

Şimdi baktım arkadaşım hoşgeldin 22.02 de özetle başlıyomuş
26ARKADASIM HOSGELDIN OZETKANAL D30.01.201422:04:1722:25:002,726,1044,65

özet 2 zor almış p1 e gelse 5 reytingi ya geçer ya geçemez :) 22.25 te başlamış bi de yeni bölümü de düşük ta ki vadi ortalığı boşaltana kadar

intikam totelde kötü, ab de aksine yükseliş yaşayarak aramızda kalsını geçmiş. :)

ah totelde daha da arttırmış oranlarını, ab de hafif düşmüş ve zireyi 0,4 ile kaptırmış. Eğer o reklamı başta vermeyip sonra verseydi kesin daha yüksek alıcaktı ab'de. :) @Bully bu duruma nasıl tepki vericek merak konusu ? :A

Zkfo düşmüş..:)

vadi şok düşüş yaşamış. :) özet özet diyodunuz, o da geçildi. :) ab'de de kıl payı 1. olmuş.:)

-kvp zirvede, ama mart ayinda bir guçu rakıp daha geliyor.
- aramizda kalsina ne olmuş, star bahane ariyor perşembe için dikkat. eski goruntu kalitesi donsun.
- arkadaşim hoş geldin 9 almasi bir sebebi kanalDin yeni reklam duzenine gore, onceki haftalarda reyting 4-3 kadar indi ama bu hafta reklamlar 6 reytingle izlendi, izlemeye devam.
- intikamin yurt dişi satişi olmasa dizi devam etmezdi ama ben yine arsoy ailesini seviyorum, izlemeye devam.

Son düzenleme:
Vadi Totalde düşmüş Ab'de lider ama 10 alması lazım

Arkadaşım Hoşgeldin müthiş gitmeye devam ediyor totalde vadinin özetini geçmiş ab'de ise zirveye yaklaşmış

İntikam totalde yokları oynuyor ab'si ise kötünün iyisi işte

Hababam sınıfı bildiğimiz gibi çok iyi

Aramızda kalsın eski performansının uzağında

Zkfo idare ediyor trt'yi ortalama gitmiş

Eyvah Eyvah 2 gayet iyi gitmiş

Şimdi baktım arkadaşım hoşgeldin 22.02 de özetle başlıyomuş
26ARKADASIM HOSGELDIN OZETKANAL D30.01.201422:04:1722:25:002,726,1044,65
özet 2 zor almış p1 e gelse 5 reytingi ya geçer ya geçemez :) 22.25 te başlamış bi de yeni bölümü de düşük ta ki vadi ortalığı boşaltana kadar

özet nutuklarınız da artık ellerinizin arasından kayıp gitti. :):)

Eyvah Eyvah 2 Vadi'den sonra PT 1'de en çok izlenen yapım olmayı başarmış tebrikler. :Z Fark-ı Show TV. 😎 @Ahmad

Kurtlar Vadisi Pusu düşüş yaşamış, AB grubunda zirveyi kaçırıyordu.. Ama yine de Total grubunda zirvede yer almış, tebrik ederim.

Aramızda Kalsın çok düşmüş, sebebini anlayamıyorum..

İntikam AB grubunda yine çok iyi gitmiş.