30 Ocak 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Hababam Sınıfı | Reklamlar - 00.07.

23:45 - 00:00 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 8.17
2) STAR: 3.24
3) SHOW: 3.03

>> Ö M Ü R ~ @yalnzzkus
759ada12cd485d0ee3579c0f2b1151a4.jpeg

Bu erkeklerdeki kurtlar vadisi pusu' ya olan hastaligi anlamadim gitti.

sen anlamazsan ergenus :D sen justinini izle hadi bakalım :kiki:

Hababam Sınıfı | Bitti - 00.19.

Bir Erkek Bir Kadın başladı. Sevenlerine duyurulur. :D :D

00:00 - 00:15 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 7.75
2) ATV: 3.76
3) STAR: 2.99

Arkadaşım Hoşgeldin yine harika bir bölümdü. Uzay sahnesi de çok iyiydi. :D Hayko Cepkin'in oyunculuğu süperdi valla hiç beklemiyordum sanırım konuk olan oyunculardan en iyi rol yapanıydı. :D

Reytinglerde yine iyi gitmiş ama Kanal D reklamı programın ortasında verince anlıklarda 10 reytingi görebilecekken göremedik. :T: Hazır çocuklar da geç yatıyor değerlendirsene bunu Kanal D. :T:

Yarın ab'de zirveyi alabilir bence ah. Totalde de Vadi'nin özetini geçmeli artık. :D

Ahh kanald Ahh ne güzel her hafta nasıl gidiyorsan öyle gitsene :D reklam niye veriyorsun ki+ama bence bu sefer KVP sunun özeti geçmişizdir diye tahmin ediyorum:A

Bu arada ATV ye helal olsun Justin e laf sokup duruyor ya daha ne diyim helal valla hiçbir kanal ergen kitleyi kaybetmemek için öyle bir başlık atmıyor :D ATV canı gönülden tebrik ediyorum

00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 5.31
2) ATV: 4.13
3) FOX: 2.29

yarın özet ilk defa geçilecek kesin bugün özette düşük gitti zaten hatta hababamda geçebilir özeti
bir de vadi erken bitti arkadaşım bomboş kaldı geçen haftalarda reklamlıda olsak engelliyorduk

Bu arada Arkadaşım Hoşgeldini daha önce izlemeyen birydim ama mükemmelmiş yaww yok böyle bir program hergün olsada izlesem tarzı :D

Komedi Dükkanı - Arkadaşım Hoşgeldin çok iyiydi ya. Gülmekten öldüm. Hala öyle. :F

00:30 - 00:45 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 3.13
2) STAR: 2.55
3) SHOW: 1.85

>> Ö M Ü R ~ @yalnzzkus
Ekli dosyayı görüntüle 30663
Bu erkeklerdeki kurtlar vadisi pusu' ya olan hastaligi anlamadim gitti.

sen anlamazsan ergenus :D sen justinini izle hadi bakalım :kiki:
Bunun ergenlikle alakası yok ama biraz yanlış yorumlamış. "10 yıldır neden bu diziye bakıyorlar bu izleyenler anlamıyorum, diziyi açıyorum herkes vurulup ölüyor ama Polat vuruluyor, ölmüyor." dese daha yerinde bir tweet olurdu ama sığmaz diye korktu herhalde küçüğüm. :X

Bunun ergenlikle alakası yok ama biraz yanlış yorumlamış. "10 yıldır neden bu diziye bakıyorlar bu izleyenler anlamıyorum, diziyi açıyorum herkes vurulup ölüyor ama Polat vuruluyor, ölmüyor." dese daha yerinde bir tweet olurdu ama sığmaz diye korktu herhalde küçüğüm. :X
@xemrexxx bunu beğendi. :A

Ve günün son Anlığı.
00:45 - 01:00 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 2.94
2) ATV: 1.63
3) KANALD: 1.41