30 Ocak 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

kvp düşüş yaşamış iki gruptada total 13.83 ab 9.06 ya düşmüş ama yine rahat zirvede tebrikler
ah 8.05 reytinge kadar yükselmiş ab düşmüş 9.02 ye ama çok başarılı tebrikler
hababam sınıfı 5.31 reytingle 6.olmuş ab 4.14 reyting ile 7.olmuş çok iyi
intikam total 3.21 reytinge düşmüş ama ab 4.88 e yükselmiş sevindim tebrikler

Aramızda Kalsın düşmüş ama karşısında epey komedi rakibi vardı normaldir haftaya toparlanır.

Vadi düşmüş bu hafta iki gruptada. Haftaya yükselir yine.

Arkadaşım Hoşgeldin iki grupta da oldukça başarılı gitmiş AB grubunda kıl payı zirveyi kaçırmış.

aramızda kalsın acayip düşmüş :) intikam iyi biraz daha :) kvp düşmüş :) arkadaşım hoşgeldin çok iyi reyting almış :)) kanal d ve atv perşembenin birinceilerindi bu hafta :) star tv görünmeken hsow t de iyi reyting almışş :)

intikam totelde kötü, ab de aksine yükseliş yaşayarak aramızda kalsını geçmiş. :)

ah totelde daha da arttırmış oranlarını, ab de hafif düşmüş ve zireyi 0,4 ile kaptırmış. Eğer o reklamı başta vermeyip sonra verseydi kesin daha yüksek alıcaktı ab'de. :) @Bully bu duruma nasıl tepki vericek merak konusu ? :A

Zkfo düşmüş..:)

vadi şok düşüş yaşamış. :) özet özet diyodunuz, o da geçildi. :) ab'de de kıl payı 1. olmuş.:)
Geçen hafta ab'de 9.75 almışız. Kanal D reklamı ortada değil sonda verse ab'de 10 reytingle zirvedeydik şu an. :bağır: :bağır: :bağır:

Son düzenleme:
Kurtlar Vadisi Pusu düşüş yaşamış lakin tüm yapımlarda bir düşüş söz konusu normaldir yinede harika oranlar alarak zirvede yer almış, tebrikler.

Arkadaşım Hoşgeldin yine Kanal D'yi bir hayli sevindirmiş TOTAL'de Vadi'nin özetini geçebilmiş sonunda, AB'de zirveyi kıl payı kaçırmış tebrikler.

Eyvah Eyvah 2 çok iyi oranlar almış tebrikler. Show TV'nin diğer yayınladığı filmlerde iyi oranlar almış tebrikler.

Aramızda Kalsın şok düşüş yaşamış, düşeceğini tahmin ediyordum ama böyle olacağını hiç düşünmemiştim. Haftaya toparlar umarım yine de günü idare etmiş gibi.

vadi epey düşmüş
Arkadaşım hoşgeldin ab grubunda nerdeyse geçecekmiş
tolga çeviğe bravo, bu iş ikinci kez tutmaz demiştim ama tutuyor sanırım ?

Vadi iki grupta da düşmüş. :) Özeti ilk defa geçilmiş, ab'de de zirveyi kaybediyormuş az daha. :)

Arkadaşım Hoşgeldin totalde yükselmiş, ab'de düşmüş. Totalde Vadi'nin özetini geçmeyi başarmış, ab'de de zirveyi kıl payı kaybetmiş. :) Yine de Kanal D'nin yanlış reklam düzenine rağmen çok iyi gitmiş tebrikler. :)

İntikam'ın totali kötü ama ab'de iyi giderek Ak ve ZKFO'yu geçmeyi başarmış tebrik ederim. :)

Aramızda Kalsın ve Zengin Kız Fakir Oğlan düşüş yaşamışlar ama haftaya yükseleceklerdir. :)

Eyvah Eyvah ve Hababam Sınıfı kanallarını sevindirmişler tebrikler. :)

Küçük Ağa'nın tekrarı sabah sabah 3 reyting almış tebrikler. :)

Kaynana Gelin Seda'ya Gelin de yükselişte tebrikler. :)

Son düzenleme:
harbiden intikamı unutmuşum değerlendireyim

intikam yine zirveyi parsellemiş? başkalarına!
kendisi olaylara müdahale etmiyor

Eyvah Eyvah 2 Vadi'den sonra PT 1'de en çok izlenen yapım olmayı başarmış tebrikler. :Z Fark-ı Show TV. 😎 @Ahmad
Film Show TV`de izlenir :Z Başka kanalda bu kadar alamazdı 😎

Dikkatinizi çekiyorum dostlarım. :D

Ayşen Guruda serinin ilk filmi Hababam Sınıfı'nda bilgi yarışması sunuyor. Yine Ayşen Guruda öğrenci olarak serinin bir diğer filmi Hababam Sınıfı Tatil'de de öğrenci olarak geliyor. Ertem Eğilmez ne yaptın sen. :D
Onu Hababam`ı ilk defa tüm serini izlediğimde ben de farketmiştim yani baya zamandır.sen daha yeni mi farkettin :D

Film Show TV`de izlenir :Z Başka kanalda bu kadar alamazdı 😎

Onu Hababam`ı ilk defa tüm serini izlediğimde ben de farketmiştim yani baya zamandır.sen daha yeni mi farkettin :D
Aynen. :Z

Ilk filmi çok zamandır izlemedim dün izleyince yeni farkettim. :D

Aramızda Kalsın Arkadaşım Hoşgeldin başladığından beri düşüş yaşıyordu bu hafta yine düşüşünü sürdürmüş
Düşüş devam ederse Star Aramızda Kalsın'ı pazartesi yada salı güne alıp Kurt Seyit ve Şura'yı perşembe başlatabilir

Zengin kız fakir oğlan senaryoyu düzeltmezse daha da düşecek.6.71`e yükseldi daha sonra 5`e şimdi 4`e düştü