Geçen haftada demiştim yeni yönetmen diziyi mahvetti çekim kalitesi çok amatörleşdi ben şahsen 2 haftadır izlemiyorum yani.aramizda kalsin dizisinin goruntu kalitesi, akasya duragi, yabanci damat gibi olmuş, dizinin hedefledigi kitle tamamen degişmiş,
@Fks14
Geçen hafta ab'de 9.75 almışız. Kanal D reklamı ortada değil sonda verse ab'de 10 reytingle zirvedeydik şu an.intikam totelde kötü, ab de aksine yükseliş yaşayarak aramızda kalsını geçmiş.
ah totelde daha da arttırmış oranlarını, ab de hafif düşmüş ve zireyi 0,4 ile kaptırmış. Eğer o reklamı başta vermeyip sonra verseydi kesin daha yüksek alıcaktı ab'de. @Bully bu duruma nasıl tepki vericek merak konusu ?
Zkfo düşmüş..
vadi şok düşüş yaşamış. özet özet diyodunuz, o da geçildi. ab'de de kıl payı 1. olmuş.
Vadi MNS'de ne yapmış?harbiden intikamı unutmuşum değerlendireyim
intikam yine zirveyi parsellemiş? başkalarına!
kendisi olaylara müdahale etmiyor
Vadi MNS'de ne yapmış?
Ilginç.tns de eğlenip sevinsin işte
mns de ilk yüzde yok
Film Show TV`de izlenir Başka kanalda bu kadar alamazdı 😎Eyvah Eyvah 2 Vadi'den sonra PT 1'de en çok izlenen yapım olmayı başarmış tebrikler. Fark-ı Show TV. 😎 @Ahmad
Onu Hababam`ı ilk defa tüm serini izlediğimde ben de farketmiştim yani baya zamandır.sen daha yeni mi farkettinDikkatinizi çekiyorum dostlarım.
Ayşen Guruda serinin ilk filmi Hababam Sınıfı'nda bilgi yarışması sunuyor. Yine Ayşen Guruda öğrenci olarak serinin bir diğer filmi Hababam Sınıfı Tatil'de de öğrenci olarak geliyor. Ertem Eğilmez ne yaptın sen.
Aynen.Film Show TV`de izlenir Başka kanalda bu kadar alamazdı 😎
Onu Hababam`ı ilk defa tüm serini izlediğimde ben de farketmiştim yani baya zamandır.sen daha yeni mi farkettin
İntikam gine zirvenin uzağında baya birharbiden intikamı unutmuşum değerlendireyim
intikam yine zirveyi parsellemiş? başkalarına!
kendisi olaylara müdahale etmiyor
İntikam gine zirvenin uzağında baya bir