Bkz : Sülö. 4 yıldır ölmedi.doğru konuşmuş şimdi önemli olan oyunculuk-senaryo-gerçekçilik 11 yıl boyunca 120dk den yılda 35-40 bölüm kimse sağlayamaz bunu kaliteli diyen anca fandır
Bkz : Sülö. 4 yıldır ölmedi.doğru konuşmuş şimdi önemli olan oyunculuk-senaryo-gerçekçilik 11 yıl boyunca 120dk den yılda 35-40 bölüm kimse sağlayamaz bunu kaliteli diyen anca fandır
öldürselerdi bari 1566 da ölen adamı 1530 daBkz : Sülö. 4 yıldır ölmedi.
Biliyorum ama dizi içinde kaç kere öldü öldü dirildi? Aynı şey işte.öldürselerdi bari 1566 da ölen adamı 1530 da
işte onu sağladığı için en büyük onu sağladığı için zirvede onu sağladığı için 11.yılında en çok izlenen dizidoğru konuşmuş şimdi önemli olan oyunculuk-senaryo-gerçekçilik 11 yıl boyunca 120dk den yılda 35-40 bölüm kimse sağlayamaz bunu kaliteli diyen anca fandır
kaç kez sayalımBiliyorum ama dizi içinde kaç kere öldü öldü dirildi? Aynı şey işte.
sağlaması mantık dahilinde mümkün değil panpa dediğim gibi anca fanlar söyleyebilir bunu sen de vadinin fanısın :=)işte onu sağladığı için en büyük onu sağladığı için zirvede onu sağladığı için 11.yılında en çok izlenen dizi
efsane olmak kolay mı
Hiç birşey olmamış canım. Hepimizin başına gelebilecek şeyler.kaç kez sayalım
1-ilk bölümlerde savaşta gemi battı
2-1sezon finalinde victoria bıçak dayadı boğzına
3-26.bölümde ok geldi (ama zırh vardı)
4-53.-54.bölümde kalp krizi
5-77.bölümde zehirlendi
6-son bölümlerdki hastalık
aç biraz tarih oku fatihe-kanuniye jkaç kez suikast düzenlenmiş kaç kez zehirlenimişlerHiç birşey olmamış canım. Hepimizin başına gelebilecek şeyler.
Kalp krizi ve Victoria uydurma zaten?aç biraz tarih oku fatihe-kanuniye jkaç kez suikast düzenlenmiş kaç kez zehirlenimişler
ictoria ne yaptı suikast kim gönderdi macar kralı eee nesi uydurma bunun tarihte yabancı devletler suikast düzenletmemiş mi hiç kanuniyeKalp krizi ve Victoria uydurma zaten?
Senle başa çıkılmıyor.ictoria ne yaptı suikast kim gönderdi macar kralı eee nesi uydurma bunun tarihte yabancı devletler suikast düzenletmemiş mi hiç kanuniye
ilber ortaylı 23 şubatta malatya da bi kitap ekibine geliyomuş imza almaya gidecemictoria ne yaptı suikast kim gönderdi macar kralı eee nesi uydurma bunun tarihte yabancı devletler suikast düzenletmemiş mi hiç kanuniye
al panpa ne kitabıilber ortaylı 23 şubatta malatya da bi kitap ekibine geliyomuş imza almaya gidecem
sülo 2-3 bölümde bir hayati tehlike moduan girmiyor 120 bölümde en fazlaSenle başa çıkılmıyor.
Peki söyle desem? Nasıl Sülö onca şeye rağmen yaşadıysa Polat'da yaşıyor.
Kalp krizi ve Victoria uydurma zaten?
işte fan olduğun içün öyleişte onu sağladığı için en büyük zirvenin eşsiz sahibi efsaneler efsanesi
.ss bnm de yazarkene aklıma vicky geldi o asalet herkeste olmaz ki karşıtırıyon şoparintikamdanmı bahsediyorsunuz muhteşemdenmi ???
Ortaya karışık.intikamdanmı bahsediyorsunuz muhteşemdenmi ???
Gece gece bana Aritmetik Ortalama aldırma.al panpa ne kitabı
sülo 2-3 bölümde bir hayati tehlike moduan girmiyor 120 bölümde en fazla
7-8
sana ilber ortaylı cvp versinOrtaya karışık.
Gece gece bana Aritmetik Ortalama aldırma.