nakavt mı tdk sölük tavsiye edilir hala yanına yaklaşabilen yok dizininNerde o ilk 2 sezondaki my nerde şimdi nakavt olan my
nakavt mı tdk sölük tavsiye edilir hala yanına yaklaşabilen yok dizininNerde o ilk 2 sezondaki my nerde şimdi nakavt olan my
Arada 2 reyting varnakavt mı tdk sölük tavsiye edilir hala yanına yaklaşabilen yok dizinin
Kurtlar Vadisi Pusu'da öyle sanki.Nerde o ilk 2 sezondaki my nerde şimdi nakavt olan my
pazartesi: karadayı-survivor arasında zirve değişiyi,perşembe total vadi ab ark.hoş. cuma:karagül-medcezir tam hakimeyet kurabilen 2 dizi var küçük ağa ve muhteşem yüzyılArada 2 reyting var
11 yıllık dizi ve hala zirvedeKurtlar Vadisi Pusu'da öyle sanki.
Ee Muhteşem Yüzyıl'da zirvede.11 yıllık dizi ve hala zirvede
Vadi de hakimiyet kuruyor perşembe günleripazartesi: karadayı-survivor arasında zirve değişiyi,perşembe total vadi ab ark.hoş. cuma:karagül-medcezir tam hakimeyet kurabilen 2 dizi var küçük ağa ve muhteşem yüzyıl
reytingler öyle demiyorVadi de hakimiyet kuruyor perşembe günleri
Vadi 4.sezonunda yüksek reytingler alıyordu ama my 3.sezonunda 9 a demir attıEe Muhteşem Yüzyıl'da zirvede.
Totale bak 😎reytingler öyle demiyor
ab ye nolduVadi 4.sezonunda yüksek reytingler alıyordu ama my 3.sezonunda 9 a demir attı
Totale bak 😎
Ee Yüzyıl'ın da son sezonu zatenVadi 4.sezonunda yüksek reytingler alıyordu ama my 3.sezonunda 9 a demir attı
Totale bak 😎
Bilmiyomab ye noldu
Vadi 11 yıldır zirvede ama my git gide düşüyor ayrıca Vadi 2023 e kadar bitmeyecekEe Yüzyıl'ın da son sezonu zaten
2023'e kadar ne Vadi kalır ne izi.Bilmiyom
Vadi 11 yıldır zirvede ama my git gide düşüyor ayrıca Vadi 2023 e kadar bitmeyecek
Daha kısa sürseydi daha çok reyting alırdı herhalde bölüm uzun olacak diye uzattılar da uzattılar sıkıldı tabii millet24:17 mi? Yok artık. Bu kadar geç bitip 10 bile alamamış mı?
Valla kusura bakma da dünkü bölümde içim sıkıldı, ruhum daraldı resmen. Hürrem'in öleceği bölüm o kadar kötü olmamalıydı. Çoğunluk da benimle aynı fikirdedir zaten. Bölüm güzel olsa güzel derdim.niye böyle yorumlar yapıyosun anlamıyorum tamam hürremi sevmiyosun ama böyle yorumlar yapman hiç hoş değil mesela ben mustafayı sevmesemde öldüğüne az da olsa duygulanmadım değil ve böyle yorumlar yapmadım haftayada düşmeyecek
güzel espriler geliyor 9 reyting zor alan dizinin ne hakimiyetinden bahsediliyor yav geçin bu işleri vadi en yakın rakibini ikiye katlıyor haberin var mı acaba üstelik 11.yılında yaralıpazartesi: karadayı-survivor arasında zirve değişiyi,perşembe total vadi ab ark.hoş. cuma:karagül-medcezir tam hakimeyet kurabilen 2 dizi var küçük ağa ve muhteşem yüzyıl
ben bilmem reytingler bilirgüzel espriler geliyor 9 reyting zor alan dizinin ne hakimiyetinden bahsediliyor yav geçin bu işleri vadi en yakın rakibini ikiye katlıyor haberin var mı acaba üstelik 11.yılında yaralı
Muhteşem yüzyıl çok özel bölümlerde 12 ye kadar yayınlanıyor bir şehzade mustafa .3 sezon finalin de bir de hürremin ölümünde uzun yayınlandı.Abartılacak bir şey yok.Ona bakarsan karadayı her bölüm 12 ye kadar yayınlanıyor...Muhteşem Yüzyıl, sıkıcı, fiyasko ve rezalet Hürrem'e veda bölümüyle pek iyi gidememiş. Boşlukta 7'den 9'a çıkmış işte yoksa 6'ya düşerdi. Haftaya yeniden 7 reytinge dönüş yapacaktır. Ama dizi ABC1'de iyi gidiyor.
Dikmen iki grupta da yükselmiş. Özellikle totaldeki yükseliş çok iyi. Ab'de Kpa'yı yine geçmiş. ABC1'de de çok iyi gitmiş. Özledim dizimi bir an önce kaçırdığım 2 bölümü telafi etmem lazım.
Kpa bir türlü istenilen performansı yakalayamadı. Bu sene patlama yapması zor ama seneye yükselişe geçer. Ama dizinin ABC1'deki durumu iyi.
Not Defteri alttan alttan yükselmeye devam ediyor.
Sevdaluk ab'de çökmüş.
Kızılelma çok kötü.