30 Nisan 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
niye böyle yorumlar yapıyosun anlamıyorum tamam hürremi sevmiyosun ama böyle yorumlar yapman hiç hoş değil mesela ben mustafayı sevmesemde öldüğüne az da olsa duygulanmadım değil ve böyle yorumlar yapmadım haftayada düşmeyecek :T:
Valla kusura bakma da dünkü bölümde içim sıkıldı, ruhum daraldı resmen. Hürrem'in öleceği bölüm o kadar kötü olmamalıydı. Çoğunluk da benimle aynı fikirdedir zaten. :) Bölüm güzel olsa güzel derdim. :)

pazartesi: karadayı-survivor arasında zirve değişiyi,perşembe total vadi ab ark.hoş. cuma:karagül-medcezir tam hakimeyet kurabilen 2 dizi var küçük ağa ve muhteşem yüzyıl :X
güzel espriler geliyor :kiki: 9 reyting zor alan dizinin ne hakimiyetinden bahsediliyor yav geçin bu işleri :D vadi en yakın rakibini ikiye katlıyor haberin var mı acaba :D üstelik 11.yılında yaralı :D

Huremin düşük alması vahideyi kimsenin sevmenesinden kaynaklı seyirci için ölmüş bir karakteri tekrar öldürmek anlamsız ))))

Muhteşem Yüzyıl, sıkıcı, fiyasko ve rezalet Hürrem'e veda bölümüyle pek iyi gidememiş. :F Boşlukta 7'den 9'a çıkmış işte yoksa 6'ya düşerdi. :F Haftaya yeniden 7 reytinge dönüş yapacaktır. :A Ama dizi ABC1'de iyi gidiyor. :)

Dikmen iki grupta da yükselmiş. :Z Özellikle totaldeki yükseliş çok iyi. :) Ab'de Kpa'yı yine geçmiş. :A ABC1'de de çok iyi gitmiş. :) Özledim dizimi bir an önce kaçırdığım 2 bölümü telafi etmem lazım. :D

Kpa bir türlü istenilen performansı yakalayamadı. Bu sene patlama yapması zor ama seneye yükselişe geçer. :) Ama dizinin ABC1'deki durumu iyi. :)

Not Defteri alttan alttan yükselmeye devam ediyor. :)

Sevdaluk ab'de çökmüş. :)

Kızılelma çok kötü. :)
Muhteşem yüzyıl çok özel bölümlerde 12 ye kadar yayınlanıyor bir şehzade mustafa .3 sezon finalin de bir de hürremin ölümünde uzun yayınlandı.Abartılacak bir şey yok.Ona bakarsan karadayı her bölüm 12 ye kadar yayınlanıyor...
Ayrıca kpa da 12 ye kadar yayınlandı ona laf söyletmiyorsunuz ama...
Boşlukta 7 den 9 a çıkmış diyorsun boşluk yoktu kpa ile aynı yayınlandı..
Ayrıca pek yükselememiş diyorsun da o kadar önemli karakter çıkmasına rağmen hala en çok izlenen dizilerin başında geliyor Muhteşem Yüzyıl.(Meryem Uzerli,Nebahat Çehre,Okan Yalabık,Selma Ergeç,Filiz Ahmet,Deniz Çakır,Gürbey İleri,Ezgi Eyüpoğlu,Meltem Cumbul,Mehmet Özgür,Burak Özçivit ve daha aklıma gelmeyen bir çok oyuncu ayrıldı ama hala bu oranları alabiliyor...)

M.y haftaya patlama yapabilir ölümlerden sonraki hafta yüksek alıyo Mustafanın ölümü kadar alamasada yüksel alır gine Ab'de @xemrexxx Mustafanın ölümünden sonraki hafta 16 almıştı demi M.y (b)