30 Nisan 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ABC1 reytingleri de eklendi.

MY üç grupta da arayı açmış zirvede yine :) Hürremin 2.5 reytingi varmış bunu öğrendik :X

Efendim iki guzel haberde benden:
1- dizilerdeki buzlama kalkiyor
2-Ligtv artik butun platformlarda olacakmiş. (galiba 2015-2016 sezonu)

Muhteşem Yüzyıl asıl patlamayı haftaya yapar. Tabi Hürrem bölümün sonunda öldüyse.

Not Defteri'nin haftaya süper bir bölümü geliyor. Bu dizi çok yanlı günde yayınlanıyor. Genel izleyici kitlesi öğrenci olan diziler için en uygun olan günler cuma ve cumartesi bence.

Maşallah Muhteşem Yüzyıl ve Kara Para Aşk ne kadar erken bitmiş. 😡

Not Defteri TOTAL ve AB'de iyi gitmiş. Haftaya Kara Para Aşk yoktur umarım büyük yükseliş bekliyorum. :A ABC1'de çok düşük yalnız. :(

Muhteşem Yüzyıl, sıkıcı, fiyasko ve rezalet Hürrem'e veda bölümüyle pek iyi gidememiş. :F Boşlukta 7'den 9'a çıkmış işte yoksa 6'ya düşerdi. :F Haftaya yeniden 7 reytinge dönüş yapacaktır. :A Ama dizi ABC1'de iyi gidiyor. :)

Dikmen iki grupta da yükselmiş. :Z Özellikle totaldeki yükseliş çok iyi. :) Ab'de Kpa'yı yine geçmiş. :A ABC1'de de çok iyi gitmiş. :) Özledim dizimi bir an önce kaçırdığım 2 bölümü telafi etmem lazım. :D

Kpa bir türlü istenilen performansı yakalayamadı. Bu sene patlama yapması zor ama seneye yükselişe geçer. :) Ama dizinin ABC1'deki durumu iyi. :)

Not Defteri alttan alttan yükselmeye devam ediyor. :)

Sevdaluk ab'de çökmüş. :)

Kızılelma çok kötü. :)

Kara para reyting dizisi aldığı son kararla süresi kısa bulunduğu için 24 saat sürecekmiş yeni bölümü ))) adamlar çektikçe çekmişler yazık oyunculara ))) bari diken kadar olaydilar ya.. Neyse bu işler aşk ile olmaz ask reyting düşürür hele Ömer ile elifin aşkının inandırıcı olmasını beklemek ahmaklık toygar ışiklari istediği kadar yaksın olmaz. Bu ikiliyi aşık etmek meziyet ister hele her gün sibelin mezarına mum diken Ömer ile olmaz bu

Muhteşem Yüzyıl, sıkıcı, fiyasko ve rezalet Hürrem'e veda bölümüyle pek iyi gidememiş. :F Boşlukta 7'den 9'a çıkmış işte yoksa 6'ya düşerdi. :F Haftaya yeniden 7 reytinge dönüş yapacaktır. :A Ama dizi ABC1'de iyi gidiyor. :)

Dikmen iki grupta da yükselmiş. :Z Özellikle totaldeki yükseliş çok iyi. :) Ab'de Kpa'yı yine geçmiş. :A ABC1'de de çok iyi gitmiş. :) Özledim dizimi bir an önce kaçırdığım 2 bölümü telafi etmem lazım. :D

Kpa bir türlü istenilen performansı yakalayamadı. Bu sene patlama yapması zor ama seneye yükselişe geçer. :) Ama dizinin ABC1'deki durumu iyi. :)

Not Defteri alttan alttan yükselmeye devam ediyor. :)

Sevdaluk ab'de çökmüş. :)

Kızılelma çok kötü. :)
niye böyle yorumlar yapıyosun anlamıyorum tamam hürremi sevmiyosun ama böyle yorumlar yapman hiç hoş değil mesela ben mustafayı sevmesemde öldüğüne az da olsa duygulanmadım değil ve böyle yorumlar yapmadım haftayada düşmeyecek :T:

niye böyle yorumlar yapıyosun anlamıyorum tamam hürremi sevmiyosun ama böyle yorumlar yapman hiç hoş değil mesela ben mustafayı sevmesemde öldüğüne az da olsa duygulanmadım değil ve böyle yorumlar yapmadım haftayada düşmeyecek :T:
sorun hürrem değil ki gerçekten vasatdı o fenomen "hürrem"e yakışmayan bir finaldi

My en büyük kozunu oynamasına rağmen reytingleri orta karar gelmiş.Haftaya daha da düşecektir :A

Dikmen çok iyi gidiyor :)

Kpa`nın artık yükselmesi lazım

my bana göre güzel çoğunluğa göre sıkıcı bölümüyle iyi gitmiş artış yakalamış en azından :) yılmaz şahinin hürremi düşürmesi yüzünden çok artmadı bu bölüm

dikmen iyi gitmiş sezonun en iyi işlerinden oldy tebrikler

kpa o kadroya o ka stratejiye rağmen 6 bile alamıyor sonra xemrexxx başarısız dizi diyince kabahat oluyor

not defteri iyi gitmiş

müge anlı yine şov yapmış

sevdaluk kötü :A @denizz19

my bana göre güzel çoğunluğa göre sıkıcı bölümüyle iyi gitmiş artış yakalamış en azından :) yılmaz şahinin hürremi düşürmesi yüzünden çok artmadı bu bölüm

dikmen iyi gitmiş sezonun en iyi işlerinden oldy tebrikler

kpa o kadroya o ka stratejiye rağmen 6 bile alamıyor sonra xemrexxx başarısız dizi diyince kabahat oluyor

not defteri iyi gitmiş

müge anlı yine şov yapmış

sevdaluk kötü :A @denizz19
Geçen haftaki bölüm bile düşük alırken bu bölümün yüksek almasını beklemezdim zaten. Ayrıca zaten saçma sapan bir reklam düzeni artı iki dakikalık reklamlar gına getirdi. Sırf komediye bağladılar draması bitti. Benim de en sevdiğim tarafı dramasıydı. Ama bu demek değil ki beğenmiyorum bu halini. Hala çok eğlenceli ve güzel. Ama reklam stratejisini geliştirmek şart.

Geçen haftaki bölüm bile düşük alırken bu bölümün yüksek almasını beklemezdim zaten. Ayrıca zaten saçma sapan bir reklam düzeni artı iki dakikalık reklamlar gına getirdi. Sırf komediye bağladılar draması bitti. Benim de en sevdiğim tarafı dramasıydı. Ama bu demek değil ki beğenmiyorum bu halini. Hala çok eğlenceli ve güzel. Ama reklam stratejisini geliştirmek şart.
herkes reklam stratejilerine laf ediyor:A

24:17 mi? Yok artık. Bu kadar geç bitip 10 bile alamamış mı? :D