30 Nisan 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
My'nin özel bölümlerde geç saatlere kadar yayınlandığını ben de biliyorum arkadaşım. :) Benim demek istediğim my Hürrem'in ölüm bölümü olmasına rağmen ve geç saatte bitmesine rağmen yükselememiş. Ne kadar geç saatte bitersen reytingin o kadr artar bunu Acun örneğinde de görüyoruz. :) Kpa'yı izlemediğim için kaçta bittiğini bilemem. My dün Hürrem ölmesine rağmen 9 küsür almış bu düşük bir reytingtir bence. Kabul etsen de etmesen de öyke. :)

İstediğim lafı ederim dünkü bölümü hiç beğenmedim. Ayrıca Hürrem'in ölümüne laf etmedim farkındaysan bölümün kötü olmasına laf ettim ki o da benim fikrim.
aga adam dövecek seni neredeyse kötü dedin diye :kiki:
istediğini söyler zoruna mı gitti hackiko millete karışamazsın
burda ulusa sesleniş konuşmaları yapanda sen insanların eleştirilerini tahammül edemeyip yakıştıramadım falan demelerde sende geç bu işleri geç :D

@Yakamoz-Asi artık cidden ben anlıyamıyorum. Yani bu mesajlarla dorucu görünüm sergilemekte neyin nesi? Tüm hafta ona buna laf söyler alttan alta. Sonra çarşamba yakıştıramadım, ben doğrucu bi ilah gücü, ben iyiliğin her yeri sarması in emek veren insan edalarından yeeetteeer artık :d

@takas arada doğru teşhislerin oluyor. :kiki: bak bizde senle çok tartışırız ama o malum gibi de halka sesleniş edası yapmayıp, yok şunu demiycektimde şu çıktı meydana tarzı sözler sarf etmeyiz. İnan tartışasım gelmiyor o şahısla, senle tartışmak ona göre daha büyük bi nimet :D

Tebrikler Muhteşem Yüzyıl.Bu zamana kadar tüm reyting patlamaları ölümden sonra ki bölüm oldu bu seferde öyle olacak.
Hürrem Sultan'dan sonra neler olacak herkes merake decektir. ve haftaya en az 13-14 Ab'de Abc1'de ise 16 beklenilebilir.Total'de 12 olacaktır.
Yani şöyle bir sevnç olmasın Hürrem öldü reytinglere bak falan olmamalı bu hafta.Eğer haftayada düşük gelirse susarız.:)
Kara Para Aşk gibiler hep geldi hep geçti.Ama bu sefer biz geçerken geldi şansı bu.Gelecek sezon daha iddialı olabilir ama bu sezon anca bu kadar olur.Zaten beklenen öpüşma sahnesi bu bölüm olmuş.Tabi oda haftaya artar belki bilemeyiz ama boş hayaller hep oldu bu sefer olmasın diyelim.:D
Gani güzel gidiyor.Kanal D gider ayak bir ayakta duracak yapım çıkardı karşımıza.
Not Defteri'de artık yerini sabitledi galiba.Artış olmuyor ama gelecek sezon belli olmaz.10 reytinglik bir boşluk olacak.1-2 kapar belki.

Tüm yapımları tebrik ederim.:D

Kara Para Aşk güzel bi bölümdü karşılığı bu değil. :)

Kerem Çatay'ın f etoyla arası bozuk sanırım. :A Hakan Şükür konuk olsun reyting fırlar. :F

Muhteşem fena hayal kırıklığı.:A

Koskoca Hürrem'in ölümüne rağmen düşmüş. :F

Artık ölümler bile kurtaramıyor som deminde bunu da mı görecekti. :F