30 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

eee sen KVP'yi 2 kere hatta 3 kere izliyorum diyorsun
İntikamı izlemekte öyle bişey oluyor bizim için dimi @xemrexxx

ilk izlerken ki heycan yok sizde yazık yav
biz ilk izleyişte ağzımız açık olduğumuz yerden kımıldamadan izleriz yani ben öyleyim

öbgzk ve biü totelde çok yakın oranlar aldıkları için bu kriterler çok etkili.

çarşamba my perşembe vadi pazar acun üstünlük kujrmuş durumda pazatesi total-ab etkileniyor salı da aynı şekilde çünkü seksenler az reklam veriyor ab sıralamasın da etkiliyor bence cuma ab yi etkiliyor totalde rıza baba kendini siper etmiş geçit vermiyr
cmtesi totali etkiliyor

Yavaş yavaş finale doğru ilerliyor dizi.. Sence mutlu sonla biter mi?

Hiç sanmıyorum. Çok hüzünlü, milyonları ağlatacak çok duygusal bi final bekliyorum. Şöyle bi baktığımda bi sonerle - bahar finalde mutlu bitiren çiftler olur. Gerisi hüzün ve keder

daha izlemedim ki
şimdi got ve revengeyi izlicem bir de golden boy u izlerm uykum gelemzse ödevin çoğu bitti

Goldon Boy nasıl dizi? Yazın izlemeyi düşünüyorum

harbiden hiç güzel değil ya
2 gündür izliyom tutmaması normal ben beğenmediysem dizi kolay kolay tutmaz

Aşk sahneleri izleyebilen ben o dizide ifrit oldum.Hİç iyi değil.Niye 2 gündür bakıyorsun?

Goldon Boy nasıl dizi? Yazın izlemeyi düşünüyorum

Aşk sahneleri izleyebilen ben o dizide ifrit oldum.Hİç iyi değil.Niye 2 gündür bakıyorsun?

öylesine bi göz atim dedim nasıl dizi diye
yani irrite oldun ifrit deme irrite oldum de

kenan ece oynamış hiç bilmiyodun bu diziyle ilgili en ufak bi bilgim bile yokmuş özcan deniz iyi oynuyo ama dizide iş yok

Hiç sanmıyorum. Çok hüzünlü, milyonları ağlatacak çok duygusal bi final bekliyorum. Şöyle bi baktığımda bi sonerle - bahar finalde mutlu bitiren çiftler olur. Gerisi hüzün ve keder

Kaç reyting alır sence final bölümü?