Haritadan bak irlanda nerde diye23 :00 Olacak ozaman orada saat Burda 2 olmak üzere
İsmi hariç bilgim yok hiç kışları soğuk oluyormu oralar havalar nasılHaritadan bak irlanda nerde diye
Soğuk kar bekleniyor 24 aralıktaİsmi hariç bilgim yok hiç kışları soğuk oluyormu oralar havalar nasıl
Buralar buz gibi ama 2 yıldır kar yağmıyor Şanslısın vllaSoğuk kar bekleniyor 24 aralıkta
Türkiyenin ekseni kaydı inşaatlarda dengeyi bozdukBuralar buz gibi ama 2 yıldır kar yağmıyor Şanslısın vlla
Aaa olabilir vlla 😱 Kar yağmaması dengeyi çok bozuyor bir gün yüksek ısınmayla karşılaşmayız inşTürkiyenin ekseni kaydı inşaatlarda dengeyi bozduk
Küresel ısınmaya karşı tek önlem almayan ülke TürkiyeAaa olabilir vlla 😱 Kar yağmaması dengeyi çok bozuyor bir gün yüksek ısınmayla karşılaşmayız inş
Biziz ve kar yağmamaya devam ederse tehrikedeyiz benceKüresel ısınmaya karşı tek önlem almayan ülke Türkiye
Avrupa alıyor metro yok
Ilk önce çevre yesillenicek sigaraya zamla hava düzelmez ağaç dikilecekBiziz ve kar yağmamaya devam ederse tehrikedeyiz bence
Aaa çok doğru dedin vlla zaten bu sigara denilen zıkkımı tamamen yasaklasalar içmek isteyen gitsin gevur ülkesine yanı ben cumhur başkanı olsam sigarayı ülkeden yasaklatırım beğenmeyen yol orada gitsinIlk önce çevre yesillenicek sigaraya zamla hava düzelmez ağaç dikilecek
Doğanın düzeni bozulmayacak filitre takılacak fabrikalardaki zararlı gazlar filitrenicek
Avrupada bir paket sigara 20 euroAaa çok doğru dedin vlla zaten bu sigara denilen zıkkımı tamamen yasaklasalar içmek isteyen gitsin gevur ülkesine yanı ben cumhur başkanı olsam sigarayı ülkeden yasaklatırım beğenmeyen yol orada gitsin
Aaa vlla keşke türkiyede de uçuk fiyatlar olsa insan kendini zehirlemeye para verirmi bişi dicemde forumda uygun olmaz şey gözüyle bakıyorum ben o insanlaraAvrupada bir paket sigara 20 euro
100 Tl oluyorAaa vlla keşke türkiyede de uçuk fiyatlar olsa insan kendini zehirlemeye para verirmi bişi dicemde forumda uygun olmaz şey gözüyle bakıyorum ben o insanlara
Vlla ekmek bulamıyorlar yemeye o zıkkıma para buluyorlar 200 de olsa alırlar yanı Allah akıl fikir versin bunlara100 Tl oluyor