Yurt hayatı işte.Oo zaman telini bırak hemen yemeğe git karnını doyur bakalım aç aç ne durma tmm izleyeceğim senin yerinede ? ??
Yurt hayatı işte.Oo zaman telini bırak hemen yemeğe git karnını doyur bakalım aç aç ne durma tmm izleyeceğim senin yerinede ? ??
BYT ne gızz.Byt düşer umarım ilk o bitsin.
Tatlı Yalanım farklı bir tarzda izlediğim dizilerden umarım bitmez @Harunnn60 @serhatt @xemrexxxKuzey Yıldızı İlk Aşk 9 reytingi geçer mi? Her Yerde Sen'in bitmesiyle Benim Tatlı Yalanım yükselir mi? Reyting tahminlerinizi alalım...
@mrt-06 @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Sherlock @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @kerem @ozgur2113 @HachiKo @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @anniegrant @MEnes @ozmoturk @Gizmen @ömer karataş @alperuz @pompy @Canol @emreemreu @hayret bi şey @Billy Kane @serhatt @Emre Ozansoy @RevaN
Artık çok geç
Kimse Bilmezde tehrikede sadece Şampiyon belki durur 3 de kalabilirse trt diyeArtık çok geç
şampiyon da kimse bilmez de bty de tehlikedeKimse Bilmezde tehrikede sadece Şampiyon belki durur 3 de kalabilirse trt diye
Zaten Çukur Eşkiya ve Ertuğrul dısında her dizim senelik bitiyordu Osman Eşkiya Çukur olarak devam .Aşampiyon da kimse bilmez de bty de tehlikede
Üçünü de izlemiyorumZaten Çukur Eşkiya ve Ertuğrul dısında her dizim senelik bitiyordu Osman Eşkiya Çukur olarak devam .A
Çukurla Eşkiya yı izliyordunÜçünü de izlemiyorum
Çukur Emrah öldü bitti benim için, eşkıya tekrarlarını izliyorumÇukurla Eşkiya yı izliyordun
En azından birine dönmüşsün zaten doğru dürüst izledin bunlar vardıÇukur Emrah öldü bitti benim için, eşkıya tekrarlarını izliyorum
92. BÖLÜMDEYİM Ender ve İlker öldüEn azından birine dönmüşsün zaten doğru dürüst izledin bunlar vardı
Aaa en güzel bölümlerden biriydi Endere çok üzüldük @ömer karataş @batuhankaralar @xemrexxx92. BÖLÜMDEYİM Ender ve İlker öldü
rahmetlinin kimseye zararı yoktu sadece yiyemeyenlerin hakkını da yiyip günde 5 kilo et yerdi
ilker haini yüzünden
vallahi aynısı
CHEFS' ARENA | KANAL D | 1.08 | 2.58 |
CHEFS' ARENA | KANAL D | 0.97 | 2.52 |
CHEFS' ARENA | KANAL D | 1.19 | 2.95 |