Yurt hayatı işte.Oo zaman telini bırak hemen yemeğe git karnını doyur bakalım aç aç ne durmatmm izleyeceğim senin yerinede ? ??
Yurt hayatı işte.Oo zaman telini bırak hemen yemeğe git karnını doyur bakalım aç aç ne durmatmm izleyeceğim senin yerinede ? ??
BYT ne gızz.Byt düşer umarım ilk o bitsin.![]()
Tatlı Yalanım farklı bir tarzda izlediğim dizilerden umarım bitmezKuzey Yıldızı İlk Aşk 9 reytingi geçer mi? Her Yerde Sen'in bitmesiyle Benim Tatlı Yalanım yükselir mi? Reyting tahminlerinizi alalım...
@mrt-06 @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Sherlock @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @kerem @ozgur2113 @HachiKo @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @anniegrant @MEnes @ozmoturk @Gizmen @ömer karataş @alperuz @pompy @Canol @emreemreu @hayret bi şey @Billy Kane @serhatt @Emre Ozansoy @RevaN
Artık çok geç
Kimse Bilmezde tehrikede sadece Şampiyon belki durur 3 de kalabilirse trt diyeArtık çok geç![]()
şampiyon da kimse bilmez de bty de tehlikedeKimse Bilmezde tehrikede sadece Şampiyon belki durur 3 de kalabilirse trt diye![]()
Zaten Çukur Eşkiya ve Ertuğrul dısında her dizim senelik bitiyorduşampiyon da kimse bilmez de bty de tehlikede![]()
Üçünü de izlemiyorumZaten Çukur Eşkiya ve Ertuğrul dısında her dizim senelik bitiyorduOsman Eşkiya Çukur olarak devam
![]()
.A
Çukur Emrah öldü bitti benim için, eşkıya tekrarlarını izliyorumÇukurla Eşkiya yı izliyordun![]()
![]()
![]()
En azından birine dönmüşsün zaten doğru dürüst izledin bunlar vardıÇukur Emrah öldü bitti benim için, eşkıya tekrarlarını izliyorum![]()
92. BÖLÜMDEYİMEn azından birine dönmüşsün zaten doğru dürüst izledin bunlar vardı![]()
Aaa en güzel bölümlerden biriydi Endere çok üzüldük92. BÖLÜMDEYİMEnder ve İlker öldü
![]()
rahmetlinin kimseye zararı yoktu sadece yiyemeyenlerin hakkını da yiyip günde 5 kilo et yerdi
ilker haini yüzünden
vallahi aynısı
CHEFS' ARENA | KANAL D | 1.08 | 2.58 |
CHEFS' ARENA | KANAL D | 0.97 | 2.52 |
CHEFS' ARENA | KANAL D | 1.19 | 2.95 |