Emre Ozansoy
Moderatör
Kanal sezon sonuna kadar şans vermeli, elinde dizi yok... Maaliyeti yükekte değil.
Dün iki saat düşündüm ne olabilir diye.Aman BTY olcak o.
Onu izliyor musun 😱
Her yaz Stardan izliyorum Kiralık Aşkla başladık Dolunay Nefes Nefese Yüksek Sosyete şimdide Tatlı Yalanım sadece geçen yazı boş geçtim @xemrexxx @serhatt @Yiğitt Yaman Hanzoları oldundan @Harunnn60Onu izliyor musun 😱
O hanzo dolunayda da yok muyduHer yaz Stardan izliyorum Kiralık Aşkla başladık Dolunay Nefes Nefese Yüksek Sosyete şimdide Tatlı Yalanım sadece geçen yazı boş geçtim @xemrexxx @serhatt @Yiğitt Yaman Hanzoları oldundan @Harunnn60
Her yaz Stardan izliyorum Kiralık Aşkla başladık Dolunay Nefes Nefese Yüksek Sosyete şimdide Tatlı Yalanım sadece geçen yazı boş geçtim @xemrexxx @serhatt @Yiğitt Yaman Hanzoları oldundan @Harunnn60
hanzo sana benzerHer yaz Stardan izliyorum Kiralık Aşkla başladık Dolunay Nefes Nefese Yüksek Sosyete şimdide Tatlı Yalanım sadece geçen yazı boş geçtim @xemrexxx @serhatt @Yiğitt Yaman Hanzoları oldundan @Harunnn60
Ben izlemedim
Şükrüyüde o dizide sevmiştim @xemrexxxŞükrü hanzo değil mi
Şükrüyüde o dizide sevmiştim @xemrexxx
Bu adama gıcığım ama
Zaten nerde parlak var sen ona gıcıksınBu adama gıcığım ama
Ocak a kadar şans verir sonunda biterKanal sezon sonuna kadar şans vermeli, elinde dizi yok... Maaliyeti yükekte değil.
Ocak a kadar şans verir sonunda biter