cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,335
- Puanı
- 1,060
Aynen, Mucize doktor tekrar harika gitmişFurkan, FOX'u bırakmamalıydı.
Aynen, Mucize doktor tekrar harika gitmişFurkan, FOX'u bırakmamalıydı.
TOTAL ve ABC1'de Kuzey Yıldızı İlk Aşk, AB'de O Ses Türkiye zirvede. Reytingler ilk mesaja eklendi...
@mrt-06 @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Sherlock @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @kerem @ozgur2113 @HachiKo @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @anniegrant @MEnes @ozmoturk @Gizmen @ömer karataş @alperuz @pompy @Canol @emreemreu @hayret bi şey @Billy Kane @serhatt @Emre Ozansoy @RevaN
Star'ın bu hali nedeniyle devam edebilir ablacım
@xBUGRAx Fox dizisi bitince bizi izlemişler Bu gelecek bölüm 4 reytinge çıkarsa finalden vazgeçerler benceSen öyle san 26 final
Çıkamaz@xBUGRAx Fox dizisi bitince bizi izlemişler Bu gelecek bölüm 4 reytinge çıkarsa finalden vazgeçerler bence
Çıkarsa zaten Haziran'a kadar devam eder Star'ın hali içler acısı.@xBUGRAx Fox dizisi bitince bizi izlemişler Bu gelecek bölüm 4 reytinge çıkarsa finalden vazgeçerler bence
Sihirli Annemden sonra demistim
Tutsa Çocuk biterdi
Oha harbi @pompy'den korkmaya başladım.
Adamlar benim senaryo adına sarildilar çocuk adını bulan ilk benimTutsa Çocuk biterdi
Adamlar benim senaryo adına sarildilar çocuk adını bulan ilk benim
Oha harbi @pompy'den korkmaya başladım.
Oğlan forumdakı kural nedeniyle gerçek dizi ismi olmucak sebebiyle dizisini değiştiriyor ismini sonra 10 gün sonra Star tv o isimde dizi baslatıyor kafayı yicekti vlla @Harunnn60 @Forumdash @dreamy @xemrexxxTutsa Çocuk biterdi
@pompy yi özledim bu arada hiç gözükmüyor.Oğlan forumdakı kural nedeniyle gerçek dizi ismi olmucak sebebiyle dizisini değiştiriyor ismini sonra 10 gün sonra Star tv o isimde dizi baslatıyor kafayı yicekti vlla @Harunnn60 @Forumdash @dreamy @xemrexxx
Irlandada daha perşembeCumaları yazıyor bana Yine cumaya girdik cnm yarın gelir @pompy
3 saat geri @Çiğdem2 saat geriydiniz sanırım birazdan cuma olur ordada @Harunnn60 seni özlemiş