cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,599
- Puanı
- 1,060
Aynen, Mucize doktor tekrar harika gitmişFurkan, FOX'u bırakmamalıydı.
Aynen, Mucize doktor tekrar harika gitmişFurkan, FOX'u bırakmamalıydı.
TOTAL ve ABC1'de Kuzey Yıldızı İlk Aşk, AB'de O Ses Türkiye zirvede. Reytingler ilk mesaja eklendi...
@mrt-06 @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Sherlock @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @kerem @ozgur2113 @HachiKo @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @anniegrant @MEnes @ozmoturk @Gizmen @ömer karataş @alperuz @pompy @Canol @emreemreu @hayret bi şey @Billy Kane @serhatt @Emre Ozansoy @RevaN
Star'ın bu hali nedeniyle devam edebilir ablacım
@xBUGRAx Fox dizisi bitince bizi izlemişlerSen öyle san 26 final
Çıkamaz@xBUGRAx Fox dizisi bitince bizi izlemişlerBu gelecek bölüm 4 reytinge çıkarsa finalden vazgeçerler bence
Çıkarsa zaten Haziran'a kadar devam eder Star'ın hali içler acısı.@xBUGRAx Fox dizisi bitince bizi izlemişlerBu gelecek bölüm 4 reytinge çıkarsa finalden vazgeçerler bence
Sihirli Annemden sonra demistim
Tutsa Çocuk biterdi
Adamlar benim senaryo adına sarildilar çocuk adını bulan ilk benimTutsa Çocuk biterdi
Adamlar benim senaryo adına sarildilar çocuk adını bulan ilk benim
Oha harbi @pompy'den korkmaya başladım.
Oğlan forumdakı kural nedeniyle gerçek dizi ismi olmucak sebebiyle dizisini değiştiriyor ismini sonra 10 gün sonra Star tv o isimde dizi baslatıyor kafayı yicekti vllaTutsa Çocuk biterdi
@pompy yi özledim bu aradaOğlan forumdakı kural nedeniyle gerçek dizi ismi olmucak sebebiyle dizisini değiştiriyor ismini sonra 10 gün sonra Star tv o isimde dizi baslatıyor kafayı yicekti vlla@Harunnn60 @Forumdash @dreamy @xemrexxx
Irlandada daha perşembe
3 saat geri @Çiğdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?