30 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

arka sokaklarda reklamlar degismesine rağmen öyle fazla artış yok dün de demistim öyle cosmayın diye :)))) en son bölümü sbt
8,78 almış şimdi 9,49
. tns de daha düşük olacaktır bu artış

Son düzenleme:
TNS açıklanınca konuya mesaj atın ya da bana özel mesaj yoluyla bildirin, bende konuyu ilk mesaja ekleyeyim. :)

Ben sürekli bakamıyorum açıklanmış mı diye, şuan işlerim var. :)

ar 1. ama fark çok az reklamlı olursa işi zor benden söylemesi

ar rahat bi şekilde 1.olmuş berbat bi dizi ama helal olsun hs gücünü kaybetti ilk başladığında 8 e falan rahat geliyodu

Moderatörün son düzenlenenleri:
deniz yıldızı 46.olmuş ! inanamadım

hergün ilk 10a gren dizi şmdi 46.olmuş ! şike war !

deniz yıldızı 46.olmuş ! inanamadım

hergün ilk 10a gren dizi şmdi 46.olmuş ! şike war !

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]20[/TD]
[TD="align: center"]DENIZ YILDIZI[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]30.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]19:31:20[/TD]
[TD="align: center"]20:45:21[/TD]
[TD="align: center"]3,07[/TD]
[TD="align: center"]8,67
kardeş sen hangi tabloya bakıyon 20.olmuş ne 46.sı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

dün tahmin ettiğim gibi oldu Arka sokaklar pazartesınden daha iyi sonuç aldı.

dılanin geçen hafta son kozunu oynadığı için artık konusu bitti top cevirecek kıskançlık mıskanclık falan daha önce yazdığım gibi senaryo düştüğü için dizi dusecek artık. artık 20dakika cumaya kesin gelecek

huzur sokagi ile her hafta yaziyorum senaryo gittikçe kotulesıyor reytıngler düştükçe düşüyor .az reklamla yayınına rağmen yine düşmüş. atv dizinin yapımcısıni uyarmalı artık

emirin yolu 3 haftadır yazıyom garip bir senaryo tutturdular arka sokaklar gelince dağıldı dizi yakında kalkacaktır

beyaz artık bitti agb beyazı ayakta tutuyordu.. iyi konuk gelmezse beyazdan bişey olmaz

deniz yıldızına 3 bile çok 1 falan laması lazımdı :D

Arka totelde beklenildigi gibi 1. Ama ab'de hala vasat diziyi nereye koyarlarsa koysunlar ab'si iflah olmaz artik.
huzur sokagi eski performansindan uzakta..
dila gecen haftaya gore dususte hele ab'de daha fazla dusmus.
emir'in son 1 ayi ya vardir ya yoktur.

arka sokaklar ab aynı eskı tas eskı hamam

- - - Ekleme - - -

hs zaten düşüyodu şaha kalkması lazım ar ile kapışması için ar zirveyi kolay aldı

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

aga admlar 1.olmuş daha ne bekliyon :D

dılanin senaryosunun düştüğünü surdan anlaşılabilir. dizinin özeti ab de kendisini geçmiş :))))) senarist son iki bölüm tüm kursunu attı ve aslında diziyi bitirdi :)))) bundan sonra işlenecek konu kalmadı :)) zaten bu yüzden yapımcı senarist degistirdi ....

dilaya yazık oldu cumaya 20 dakikanın geleceği kesinleşti dilayı perşembeye atacaklar malesef bitecek sevenleri adına üzüldüm :D