zirvede ama sonuçta
arka sokaklar öbgzk yi yine geçmiş yakup reyize duyurulur
Beyaz show neden düşük çıktı dedinizki? Adam 02'ye kadar sundu...Zaten gece 00:30'dan sonra reytingler 1' düşer..Hele ki cumadan bahsedıyoruz...Shr gece 2'ye kadar surmesine ragmen gayet iyi...15 shr azmı? heleki Bengü ve ağir roman ekibi vardı...
admin biz reklamcımıyız ar de totale göre reklam alır reklamdan dolayı diyosan ab sini 5 falan yapsa yeter ama 3 lerde kalıyo 5-6 alsa kral gibi gider inşallah biterde kurtuluruz yav berbat bi dizi gerçekten çok açık söylüyorum
reklam işlerini kimse bilemez o işlerin ayrıntısı var mesela ar bence çocuk ağırlıklı bi dizi yani pek reklam alamaz bi de kanal d reklamsız veriyo batmasa iyi ama aydın zengindir
- - - Ekleme - - -
reklamlar hitap ettiği kitleye cinsiteye yaşa vs. göre değişir bence ar ye mesela araba reklamı gelmez çocuklara araba mı satacaklar mesela my ye halı tabak kaşık reklamı çok gelir kadınlar ağırlıklı vadiye araba inşaat falan çok geliyo erkeklerden bu şekil yani
Ah nerede o bölümler 12.45 bile almıştıOys [TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]ADINI FERIHA KOYDUM[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]20:48:45[/TD]
[TD]1:55:16[/TD]
[TD]8,55%[/TD]
[TD]22,48%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ah nerede o bölümler 12.45 bile almıştıOys [TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]ADINI FERIHA KOYDUM[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]20:48:45[/TD]
[TD]1:55:16[/TD]
[TD]8,55%[/TD]
[TD]22,48%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
aha burda
Ah nerede o bölümler 12.45 bile almıştı
- - - Ekleme - - -
Ah nerede o bölümler 12.45 bile almıştı
bu yeni kız geldi reytingleri dahada düştü eskiden daha iyidi en azından zanerdersem şimdikiden
aha burda[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]19[/TD]
[TD="align: center"]EMIR'IN YOLU[/TD]
[TD="align: center"]SHOW TV[/TD]
[TD="align: center"]30.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]21:14:25[/TD]
[TD="align: center"]23:18:07[/TD]
[TD="align: center"]3,2[/TD]
[TD="align: center"]8,3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eskiside 3 alıyodu gizem girince biraz toparlanır gibi oldu 4,5 alıyodu show sağ olsun diziyi 21.30 da başlatınca reytingler düştü.bu yeni kız geldi reytingleri dahada düştü eskiden daha iyidi en azından zanerdersem şimdikiden
Eskiside 3 alıyodu gizem girince biraz toparlanır gibi oldu 4,5 alıyodu show sağ olsun diziyi 21.30 da başlatınca reytingler düştü.
aynı görüşteyim. Benimde diziyi bu sezon izleme sebebim bu kız. Dizide 10 saniye görünüyo sonra ortalarda yok.. Figüran mı? Başrol mü? bilemedim.bence zeynep çamcıyı geri plana atmaları pek hoş olmadı be seyretmiyorum ama zeynep çamcı iyiydi batırdılar diziyi iyice
Monk Cuma olursa iki grupta da zirveye yerleşir