30 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

3-1yenik durumdayiz göbekli adamlar bizi yeniyor :))))))

Beyaz show neden düşük çıktı dedinizki? Adam 02'ye kadar sundu...Zaten gece 00:30'dan sonra reytingler 1' düşer..Hele ki cumadan bahsedıyoruz...Shr gece 2'ye kadar surmesine ragmen gayet iyi...15 shr azmı? heleki Bengü ve ağir roman ekibi vardı...

Arka Sokaklar kötü gitmiş. :S Özellikle a/b'de 12. olmuş bu kolay günde. :S (Beklentilere göre kötü.)

Huzur Sokağı da kötü gitmiş. A/b'de coşar dedik ama 7 küsür reyting almış.

Dila 4-5 reyting almış. Kötü değil iyi de değil.

Cuma günü insanlar izleyecek bir şeyler arıyor ama bulamıyor anlaşılan. :D

20 Dakika'nın cumaya geleceği böylece kesinleşmiş oldu. Dila da perşembe...

dipnot: Emir'i gören var mı. :d

Son düzenleme:
zirvede ama sonuçta :D

arka sokaklar öbgzk yi yine geçmiş :d :d yakup reyize duyurulur :d

obgzk toparlaniyo, bu hafta karadayi ve arka gecerse sasirma. Ama pzt karadayinin karsisinda rakip yok ayni tur olarak.. Suanda kanalina en fazla kazandiran dizi obgzk :d :d sen neyin tasasindasin :d

Beyaz show neden düşük çıktı dedinizki? Adam 02'ye kadar sundu...Zaten gece 00:30'dan sonra reytingler 1' düşer..Hele ki cumadan bahsedıyoruz...Shr gece 2'ye kadar surmesine ragmen gayet iyi...15 shr azmı? heleki Bengü ve ağir roman ekibi vardı...

15 share yetersiz bence Beyaz için. Daha önce de yaptı o saatlerde ve daha yüksek oranlar aldı. En azından rakiplerini geçiyordu. Şimdi Kim Milyoner Olmak İster, Beyaz'a fark atıyorsa ortada bir problem var demektir. :)

Geçen seneden iyi bir Beyaz örneği mesela:

[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]HAYAT DEVAM EDIYOR.[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]21:09:05[/TD]
[TD]1:43:24[/TD]
[TD]10,30%[/TD]
[TD]26,43%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]ADINI FERIHA KOYDUM[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]20:48:45[/TD]
[TD]1:55:16[/TD]
[TD]8,55%[/TD]
[TD]22,48%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]HAYAT DEVAM EDIYOR. (OZET)[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]19:59:16[/TD]
[TD]0:53:50[/TD]
[TD]6,81%[/TD]
[TD]19,78%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]BIR COCUK SEVDIM[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]20:59:54[/TD]
[TD]1:30:57[/TD]
[TD]6,69%[/TD]
[TD]17,21%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]M.ALI BIRAND''LA KANAL D ANA HABER[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]18:59:59[/TD]
[TD]0:47:03[/TD]
[TD]6,62%[/TD]
[TD]22,42%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]BEYAZ SHOW[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]22:58:01[/TD]
[TD]2:10:29[/TD]
[TD]5,20%[/TD]
[TD]21,98%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

admin biz reklamcımıyız ar de totale göre reklam alır :D reklamdan dolayı diyosan ab sini 5 falan yapsa yeter ama 3 lerde kalıyo 5-6 alsa kral gibi gider inşallah biterde kurtuluruz yav berbat bi dizi gerçekten çok açık söylüyorum

A/B 5 yapsa rahat devam eder. Zaten kanalın da beklentisi bu olsa gerek ama olmadı çok kötü oranlar aldı.

Oys :D[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]8,55%[/TD]
[TD]22,48%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

reklam işlerini kimse bilemez o işlerin ayrıntısı var mesela ar bence çocuk ağırlıklı bi dizi yani pek reklam alamaz bi de kanal d reklamsız veriyo batmasa iyi :d ama aydın zengindir :D

- - - Ekleme - - -

reklamlar hitap ettiği kitleye cinsiteye yaşa vs. göre değişir bence ar ye mesela araba reklamı gelmez çocuklara araba mı satacaklar :d mesela my ye halı tabak kaşık reklamı çok gelir kadınlar ağırlıklı vadiye araba inşaat falan çok geliyo erkeklerden bu şekil yani

Arka Sokaklar'ı sadece çocukların izlediğini sanmıyorum. Sadece çocukların izlediği hiçbir dizi bu kadar uzun süre ekrana tutunamadı. :)

Zaten Arka Sokaklar'ı Atiker sıralı otogaz sistemleri sunuyor herhalde. :)

Hahaa Dila Çökmüş Bazılarıda Abde Zirveyi Alıyordu diyordu ama 4*5 rating almış vasat :D :D :D

[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]8,55%[/TD]
[TD]22,48%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ah nerede o bölümler 12.45 bile almıştı

- - - Ekleme - - -

[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]8,55%[/TD]
[TD]22,48%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

aha burda :F
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]19[/TD]
[TD="align: center"]EMIR'IN YOLU[/TD]
[TD="align: center"]SHOW TV[/TD]
[TD="align: center"]30.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]21:14:25[/TD]
[TD="align: center"]23:18:07[/TD]
[TD="align: center"]3,2[/TD]
[TD="align: center"]8,3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

aha burda :F
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]19[/TD]
[TD="align: center"]EMIR'IN YOLU[/TD]
[TD="align: center"]SHOW TV[/TD]
[TD="align: center"]30.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]21:14:25[/TD]
[TD="align: center"]23:18:07[/TD]
[TD="align: center"]3,2[/TD]
[TD="align: center"]8,3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu yeni kız geldi reytingleri dahada düştü eskiden daha iyidi en azından zanerdersem şimdikiden

Eskiside 3 alıyodu gizem girince biraz toparlanır gibi oldu 4,5 alıyodu show sağ olsun diziyi 21.30 da başlatınca reytingler düştü.

bence zeynep çamcıyı geri plana atmaları pek hoş olmadı ben pek seyretmiyorum ama zeynep çamcı iyiydi batırdılar diziyi iyice

bence zeynep çamcıyı geri plana atmaları pek hoş olmadı be seyretmiyorum ama zeynep çamcı iyiydi batırdılar diziyi iyice
aynı görüşteyim. Benimde diziyi bu sezon izleme sebebim bu kız. Dizide 10 saniye görünüyo sonra ortalarda yok.. Figüran mı? Başrol mü? bilemedim.

Kanal D nin taktigi Cuma gününde ise yaramis gibi. Arka Sokaklar Total de rahat bir sekilde 1. siraya yerlesmis, AB de ise her zamanki gibi Total le arasinda ucurum var.

Huzur Sokagi Total de zirveden 2 Reyting uzak kalarak 2. olmayi basarmis. Dizi Yalan DÜnya nin gidisinden sonra AB grubunda rahat bir sekilde birinci olmus. 20 Dakika diziside Cuma ya gelirse Huzur SOkagi bir darbe daha yiyebilir.

Emirin Yolu yine dagilmis, Total de 19. AB de 14. olan dizi iki grubtada 3 Reytingin üstüne cikamamis. Kisacasi Yapimci sirket Para icin hafizalarda efsane olarak kalabilecek bir diziyi harcadi.

Dila Hanim iki grubtada ilk 10 a girmeyi basararak Star TV yi ayakta tutmus sayilir. Benim tahminim 20 dakika geldikten sonra bu dizi PT2 ye atilir.

Behzat C. ise bu hafta önemli bir cikis yakalayarak 8. olmus ama onunda sosyal Medya daki gücü olmasa coktan final yapardi.

Arka Sokaklar tahmin ettiğim gibi totali ele geçirmiş durumda.Ama Ab grubunda Huzur Sokağına rakip yok şuanda.Kayıp Şehir'in yer değişimi Ab grubunu kaybetmesine yer oldu aslında eğer cuma devam etseydi yakın sürede Ab liderliğini de alabilirdi Kayıp Şehir bence.Emir'in Yolu zaten kaliteden uzaklaştı artık izlemedim de açıkçası.Dila Hanım tahmin ettiğim gibi yükseliş yaşayamamış hatta aksine düşmüş.

Dila Hanım ancak rakipsizken yükselebilmiş buda demek oluyor ki 20 Dakika cuma gününe gelir ve rahat birinciliği alır :)

Arka sokaklar ab bu kadar düşük beklemiyordum ocak ayına kadar böyle devam eder kanımca lakin yeni dizilerden sonra bence arka sokaklar günlük yayınlanmalı haber öncesi 30 dklık bence iyi iş çıkarır :):) aslında arka sokaklar hep böyleydi diğer günleri değişen yapımların reytingleride arttı yani kanal d bundan ne çok karlı çıktı nede zararlı fakat kayıpla umut iyi ikili oldu perşembe intikam gelince pt2 de umutsuzlar kalırmı yoksa kayıpmı kayar görecez :) Bu arada beyaz yeni saatinde kalmalı herşey reyting değil kanal dye renk katıyor ve kalite katıyor hep dizi dizi nere kadar 🙂