30 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

karar verink monk mu 20 dakika mı :)))) hangisi birinci olacak.

Son düzenleme:

Huzur Sokağı zirveyi bırakalı çok oldu geçmiş olsun :):)

Geniş Aile de bir komedi dizisiydi ama totali A/B`sinden yüksek çıkıyordu ve zirvede yer alıyordu ilk sezonları :)

Evet dizi düsüs yasadi ama buna ragmen A/b grubunda hala zirvede.

Cuma Günleri İlk Defa Kanal D a/b de Bu Kadar vasat Yazık Çok Yazık!!!
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]ARKA SOKAKLAR[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]30.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:52:18[/TD]
[TD="align: center"]23:08:56[/TD]
[TD="align: center"]3,45[/TD]
[TD="align: center"]9,88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Arka sokaklar totalde iyi gitsede abde çok kötü gitmiş hs çok pek kayıp yaşamamış dila hanım düşüş yaşasada oranları iyi emirin yolu gitgide batıyor bitmeyen hikaye berbat gitmiş

istisna değiş alemin kralı akasya duragı cennet mahalesii. totali yüksek dizilerdi. gnelde sitkomların absi yüksek oluyor

Sonuçta onlar da hafta içi zirveye oynayan diziler değildi. Totali yüksek olanlar genellikle Erler Film dizileri oluyor zaten. Alemin Kıralı zirveye oynayacak kadar iyi olmadı hiç totalde.

Hafta içi totalde zirvede yer alan komedi dizisi olarak Geniş Aile dışında örnek gelmiyor aklıma yakın zamanda. O da bir sezon sürdürebildi zaten liderliği. :)

Monk totale hitap edecekse hiç başlamasın daha iyi...Monk'u hiç kimse izledi mi? dizide arkada gülme efekti filan var mı? izlyen birisi desin hele bi(b)

Monk totale hitap edecekse hiç başlamasın daha iyi...Monk'u hiç kimse izledi mi? dizide arkada gülme efekti filan var mı? izlyen birisi desin hele bi(b)

Dizi 45 dakikalık bir dizi. 20 dakikalık sitcomlar dışında hiçbir yabancı dizide gülme efekti görmedim ben. :)

Hafta içi totalde zirvede yer alan komedi dizisi olarak Geniş Aile dışında örnek gelmiyor aklıma yakın zamanda. O da bir sezon sürdürebildi zaten liderliği. :)
Geniş aile komedi ama sit-com değil.Totalinin yuksek olması gayet doğal...

- - - Ekleme - - -

Dizi 45 dakikalık bir dizi. 20 dakikalık sitcomlar dışında hiçbir yabancı dizide gülme efekti görmedim ben. :)
CBS haricindekilerde var :X CBS öyle sit-com yaıyor bi tek:X O zaman Monk totalede hitap eder...

Sonuçta onlar da hafta içi zirveye oynayan diziler değildi. Totali yüksek olanlar genellikle Erler Film dizileri oluyor zaten. Alemin Kıralı zirveye oynayacak kadar iyi olmadı hiç totalde.

ooo ozan yok erler olmasın yok zirveye oynasın kactane komedi dizisi zirveye oynadi ki..

genelde sıtkomlar yaşam sıtıli olarak ab ye hitap eder. koylu sivelı komedılerde totale

başka örnek showun emret komutanım vardı starın durıyelı dizileri vardı starın son ağasi var
www.ihyahaber.com/haber/hn-23277.html

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]ARKA SOKAKLAR[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]30.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:52:18[/TD]
[TD="align: center"]23:08:56[/TD]
[TD="align: center"]8,39[/TD]
[TD="align: center"]21,63[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Total Beklendiği Gibi AB Çökmüş Ama :/

ooo ozan yok erler olmasın yok zirveye oynasın kactane komedi dizisi zirveye oynadi ki..

genelde sıtkomlar yaşam sıtıli olarak ab ye hitap eder. koylu sivelı komedılerde totale

başka örnek showun emret komutanım vardı starın durıyelı dizileri vardı starın son ağasi var
Hacı' adlı dizi reytingleri topladı | www.ihyahaber.com

Muhabbet zaten dizilerin totalde zirveye oynamamasından açıldı. Yoksa komediler totalde daha az izleniyor gibi bir genellemem olmadı. :)

Evet sit-comlar A/B'ye daha çok hitap eder ve onların A/B'de zirve şansı oluyor ama totale oynayan diziler zirve yarışında olamıyor genellikle. Şimdiki dizilerden örnek vermek gerekirse Yalan Dünya, Seksenler ve Zengin Kız Fakir Oğlan zirveye oynuyor ama totalde zirveye oynayabilen bir komedi yok.

Dürüye ve Son Ağa sayılmaz onlar yazın zirveye oynadılar kışın döküldüler. Evet Emret Komutanım da oynamış. Geçmişte Çocuklar Duymasın oynamış. Kadın İsterse oynamış. Fakat bunlar baya eski diziler son zamanlarda güçlü dramalar çoğaldığından beri komedilerin işi zor. :)

bu arada ben mi yanlış hatırlıyorum dedim googla sordum. geniş aile ilk başlarda ab dizisiydi. sonra dizi düşünce total oldu. malum totalde dizi dussede izlemeye devam ediyorlar :))))))
kaynak :
genisailedizisiizle.blogspot.com/2009/08/03-agustos-2009-pazartesi-reytingleri.html?m=1

seksenler ve zengin kız sbt de yüksek. sbt de komedı daha çok izleniyor. alemin kralı sbt de daha iyi sonuç alıyor mesela yalan dünyada aynı şekilde

Son düzenleme: