30 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Doğru ama az reklam aynı zamanda korku demektir, biz de kim kimden korkmuş yazıyoruz, herkes kendi dizisinin gerçek gücünü öğrensin. :)

Bugün korkaklardan geçilmedi ekranda mesela, yarın en çok korkan kanalı yazacağım ya da ben reklamları yazarım, yorum size kalır...
Ne yapsınlar da korkmasınlar? Arka Sokakların 7, Uçurum`un 1 aldığı bir sektör bu. Korkmasınlar da ne yapsınlar?

aha....trt gecenin körüne yeni dizi koymuş hemde yeni bölüm...böyle bitmesin ..bu diziyi hatırladım...boşanmaları önlemeye çalışanları konu alıyor....bu trt nin ekseni.. gerçekten değişmiş...

Bilmiyorum ama o şarkıyı İlluminati bile kurtaramaz :D klibide 2 kişi izlemiş stüdyoda :D
Loreen çakması saç kesimi yapmiş..Gecen sene EUvision'da da Loreen'ı Handeye benzetmişlerdi TT bile olmuştu...Kısaca Hande cakması :X

Genelde zaten ilk önce giyim tarzlarını değiştiriyorlar :)

Kesha'nın son klibini izlemelisin yapacaksan öyle yapacaksin :F:F heryerden simgeler imgeler fırlıyor :F:F

Loreen çakması saç kesimi yapmiş..Gecen sene EUvision'da da Loreen'ı Handeye benzetmişlerdi TT bile olmuştu...Kısaca Hande cakması :X

Kesha'nın son klibini izlemelisin yapacaksan öyle yapacaksin :F:F heryerden simgeler imgeler fırlıyor :F:F
Aynen öyleymiş gerçekten de :D Arkadaşlardan duydum :D Gece gece izlemeyeyim korkarım filan :D

bir aha.daha...stv dede yeni bölümdizi var...hem bunlar da az şefkat tepeye benziyor....nizama adanmış ruhlar diye tuhaf bir adı var dzinin..demekki bu saatte bu anlıkları alıyorlarsa dizi izleyicisi her daim ekranda...

beyazın espirileri neden bu kadar berbatlaştı yahuu . yalan dünyay girdi gireli komik değil artık zorluyorum kendimi gülemiyorum

bir aha.daha...stv dede yeni bölümdizi var...hem bunlar da az şefkat tepeye benziyor....nizama adanmış ruhlar diye tuhaf bir adı var dzinin..demekki bu saatte bu anlıkları alıyorlarsa dizi izleyicisi her daim ekranda...
Yeni mi keşfettin onu sen 😱 Forumda ona herkes NAR diyor..Sende benim gibi Turkcell tarifesi mi sandın :F:F

Arka Sokaklar oranlarını arttırdı mı? Arttırdı

A/B`sini yükseltti mi? Yükseltti

Yalan Dünya oranlarını arttırdı mı? Arttırdı

Kayıp Şehir ve Umutsuz Ev Kadınları oranlarını arttırdı mı? Arttırdı

Demekki Kanal D`nin hamlelerinin hepsi tutmuştur arkadaş

Bu 4 olayda da hep reklam bahane edildi. Artık pes diyorum. Resmen tuttu hamleler. Bahanelere gerek yok. Hergün başka bir bahane

hele bi dur 1 hafta daha geçsin taşlar yerine otursun sonra arttırdı mı arttır dı ezdi mi ezdi geçti mi geçti deriz sakin ol hele
ilk bölüm gazı kayıp ve uek nin gazı bu hafta alınacak zaten vadinin özetini geçemiyolar :d maç kayıpı vadi umutsuzu süpürecek yd reklam alırsa düşer ar ye karşı hs önlem alacaktır rahat ol yani hiçbişey belli değil daha

23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 6.21 , 2) KANALD: 4.75 , 3) TRT1: 2.84 , 4) STAR: 2.18 , 5) STV: 1.4

hele bi dur 1 hafta daha geçsin taşlar yerine otursun sonra arttırdı mı arttır dı ezdi mi ezdi geçti mi geçti deriz sakin ol hele
ilk bölüm gazı kayıp ve uek nin gazı bu hafta alınacak zaten vadinin özetini geçemiyolar :d maç kayıpı vadi umutsuzu süpürecek yd reklam alırsa düşer ar ye karşı hs önlem alacaktır rahat ol yani hiçbişey belli değil daha

yd ab dedüşmez ondan kalitelisi yok o günde:D
kvp ile uek birbiriin nasıl etkileyecek emrak ediyorum izleyici kitleleri çok yakın ya

Kmoi çok iyi gidiyo her cuma olduğu gibi beyaz showda son derece iyi gidiyor

Yeni mi keşfettin onu sen 😱 Forumda ona herkes NAR diyor..Sende benim gibi Turkcell tarifesi mi sandın :F:F
turkcell dedinmi durcan...en tuhaf keşifler listesi adamlarda....nar mar neki adamlar....turkcell style bile icat ettiler...bu şarkıyı duymadıysa adam vay canına turkcell ne güzel klip icat etmiş diyecek çakmalığın bu kadarı.....forumda geçen nar muhabbeti buymuş demekki..ne diyelim stv de kendini aşmış....bi biz kaldık aydınlanmayan...

- - - Ekleme - - -

23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 6.21 , 2) KANALD: 4.75 , 3) TRT1: 2.84 , 4) STAR: 2.18 , 5) STV: 1.4
kenan ışık öğrencinin birini fırçalıyo herhalde...