30 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Arka Sokaklar oranlarını arttırdı mı? Arttırdı

A/B`sini yükseltti mi? Yükseltti

Yalan Dünya oranlarını arttırdı mı? Arttırdı

Kayıp Şehir ve Umutsuz Ev Kadınları oranlarını arttırdı mı? Arttırdı

Demekki Kanal D`nin hamlelerinin hepsi tutmuştur arkadaş

Bu 4 olayda da hep reklam bahane edildi. Artık pes diyorum. Resmen tuttu hamleler. Bahanelere gerek yok. Hergün başka bir bahane
imzamı atarım :U :U :U

Kanal D bu hafta her günde çuvallamıştır, bu açıktır ama herkesin benimle aynı şeyi görebilmesi için haftayı beklemek gerekecek...

hergün başka bahane demek doğru değil....bir tane bahane var oda doğru olan kanal dnin reklamsız yayınlaması....sonuçta reklamsız giden bir dizinin reytinginin iyi olması normal....haftaya yine reklamsız yayınlasa yine aynı anlıkları alır....ama böyle devam edemez..çünkü devam ederse hem korkaklıkla suçlanır onuru zedelenir ...hemde büyük zarar eder...istesede istemede öbür haftalar reklamlı yayına geçecek..eğer dizileri reklamlı haldede o reytingleri alırsa o zaman dediğin gibi tutumuş olur taktiği...
Bahane olduğunu kabul ettin yani :D
Bence de RevaN haklı

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANAL7: 4.04 , 2) KANALD: 3.76 , 3) SHOW: 3.45 , 4) ATV: 3.27 , 5) STAR: 2.74

az reklamlarla yayınlandıgını unutuyon. yalan dünyanın totalinde düşme var onu es geçiyon.:)))))) yalan dünyanın total düşüşüyle arka sokakalrın total yükselişleri birbirini götürür elde var kabnal d nin reklam kaybı :)))))))

Yalan Dünya 2 hafta öncesine kadar 4 alıyordu totlade. Son haftalarda yükseldi. Pazartesi güçlü bir günde 5'i geçmesi aksine artıştır. Bu hafta oranlarını yükseltecek demedi demeyin. Ama ben o zaman neyi bahane edeceksini onu düşünüyorum

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANAL7: 4.04 , 2) KANALD: 3.76 , 3) SHOW: 3.45 , 4) ATV: 3.27 , 5) STAR: 2.74

Kanal 7 son yılların en akıllı kanalı, hep aynı filmlerle başarılı olmayı biliyor, para da harcamıyor, belki de en çok kar eden kanal. :D

İzlediklerim;
Deniz Yıldızı - Emir'in Yolu

Yorumum;

-Deniz Yıldızı bu haftanın en güzel bölümüyle ekrana geldi. Merakla gelecek bölümü bekliyorum.

-Emir'in Yolu'nda bu hafta işler karıştı. Geçen bölüm biraz donuktu fakat bu haftaki bölümde heyecan ve aksiyon üst düzeydeydi. Emir,Hande,Koray ve Can... Yavuz'a karşı savaşacaklar. Gülsüm de adım adım Pınar'ı zehirliyor, Pınar gidici gibi. Off be müthiş bölümler bekliyor bizi.

Yalan Dünya 2 hafta öncesine kadar 4 alıyordu totlade. Son haftalarda yükseldi. Pazartesi güçlü bir günde 5'i geçmesi aksine artıştır. Bu hafta oranlarını yükseltecek demedi demeyin. Ama ben o zaman neyi bahane edeceksini onu düşünüyorum
uğraşma bunlarla uğraştıkça sinirlenirsin salla geç salla :D :d

- - - Ekleme - - -

Kanal 7 son yılların en akıllı kanalı, hep aynı filmlerle başarılı olmayı biliyor, para da harcamıyor, belki de en çok kar eden kanal. :D
aynen benden sevdalımısın? adlı filmi 100 kere yayınladı dahayla izleniyor :D

sakar şakir bitti bakalım kaç alacak finali....başbakan çıktı anlığın bir kısmı tayyip amcaya yazılacak....bakalım ulusa sesleniştede sülümana seslenecekmi...

hergün başka bahane demek doğru değil....bir tane bahane var oda doğru olan kanal dnin reklamsız yayınlaması....sonuçta reklamsız giden bir dizinin reytinginin iyi olması normal....haftaya yine reklamsız yayınlasa yine aynı anlıkları alır....ama böyle devam edemez..çünkü devam ederse hem korkaklıkla suçlanır onuru zedelenir ...hemde büyük zarar eder...istesede istemede öbür haftalar reklamlı yayına geçecek..eğer dizileri reklamlı haldede o reytingleri alırsa o zaman dediğin gibi tutumuş olur taktiği...
Reklamsız deme bence, yalancı durumuna düşersin. Az reklam de tama diyeyim

Yapımcıların kanalla anlaşma şartlarında var genelde, kanal veriyor yani. :)

Ben kanallar açısından bakmıştım duruma, yani onların kazancı açısından. :)

Ama bu noktadan hareketle 1. olan dizi reytinginden orantısız şekilde çok reklam alıyor demek istiyorsun sanırım...

Ama bence sadece teşvik amaçlı da olabilir verilen para, kanal yine reytingi oranında kazanabilir...

Bu anlıklar çıktı çıkalı reklam sohbeti aldı başını gidiyor. Eskiden hiç düşünmezdik reklamları. Her kanal kendi ektiğini biçer. İster fazla reklam verir az reyting alır, ister az reklam verir çok reyting alır.

Az reklam az para çok reyting, çok reklam çok para az reyting bu kadar basit

eski reklam düzenine geçsin bakaka görek bakak görek :)))))