evet arkadaşlar arka sokaklar aslında pazartesine göre okadar çok reyting artışı saglamamış .. yarın tns de 7.6 civarı reyting alacak totalde. huzur sokagı 6 yı görürse öpsün başına koysun arka sokalar en son pazartesi 7.2 almış artış 0.5 falan buda reklam değişikliğini ciddiye alırsak pek önemli bir fark gözükmüyor
- - - Ekleme - - -
emirin yolunu yarın tnsde gören olursa bana haber versin
Arka Sokaklar oranlarını arttırdı mı? Arttırdı
A/B`sini yükseltti mi? Yükseltti
Yalan Dünya oranlarını arttırdı mı? Arttırdı
Kayıp Şehir ve Umutsuz Ev Kadınları oranlarını arttırdı mı? Arttırdı
Demekki Kanal D`nin hamlelerinin hepsi tutmuştur arkadaş
Bu 4 olayda da hep reklam bahane edildi. Artık pes diyorum. Resmen tuttu hamleler. Bahanelere gerek yok. Hergün başka bir bahane
benim aklıma daha kötü bir olasılık geliyor....arka sokaklar totalle birlikte ab dede az bir farkla huzurun önünde birinci olabilir...inşallah sadece bir olasılıktır....
Reyting artsın diye ama Kanal D'de yöntem tutmamış gibi şimdilik, diğerleri başarılı...
Arka Sokaklar AB'de yükselirmi bilemiyorum ama Totalde hamle işe yaradı ama Artık Yalan Dünyanın zirveyi alması çok zor Ab'de bana göre..
Az kuşak olunca faiş bedel olmaz ki, eğer süre çok uzunsa ortalarda reyting sıfırlanır ve fiyatı ucuzlar...
Şu an hiç bir kanal reklam sınırlarından az reklam almıyor, yani herkes 12 dakikayı tamamlıyor ama kimi 1 kere de 12 dakika reklam alır kimi 3 kere de...
1 kere de almak en kötüsüdür açıkçası kazanç için, o kadar uzunluktaki bir reklamın yüksek reyting alması mümkün değil zira...
Niye 1 kere de 12 dakika alınır dersek, nedeni bellidir, toplam reytingi arttırmak, toplam reyting 12 dakikalık reklamın fiyatını etkiler mi, elbette ama 15'likler sayesinde programın değil de doğrudan reklamın reytinglerine daha çok bakıldığını düşünüyorum...
gereksiz sahnelerin niye fazla oldugu belli oldu ya epey uzun sürdü bu hafta..
normalde 3 reklam veriliyordu ? her hafta böyle olmaz heralde hepsi bir çalısıyo reklam konusunda anlasmalı kanalllar sanırım ?
zaten kurtarılan arka sokalar değil kanalın pazaretsi ab si iydi
Amaç zirveyi almak değil bence, zirvede olmanın bir manası yok ki, zirvedeki diziye de reytinge göre reklam veriliyor, 100. diziye de...
Amaç toplamda yani iki günün toplamında A/B ve Total olarak reytinglerin artıp artmaması...
Dİla hanim sÜperdİ yaa
reyting anlamında tuttu kanal d nini planı gersi boş atv nin reyutingi artmadı istediği kadar 1. olabilir o yüzdeniyide totali düştü pazarteside.. ortada kurtlaın pek bişey yok sanki reklamsız yayınlandıgından ortlama 0.5 puan artış buna değermiydi bilmem )))
bence ortada düşşen yükselen bişey bişey olmadı. tek atvnin total birinciliği gitti ab birinciliğigeldi okadar kanal d de ise tam tersi
Bak 12 dk'lıkta fiyat düşüyorsa 8'dk'lık reklamlarda artması lazım...atv'nin dizilerine son kuşak hariç 8 dk'lık reklam verdiğini biliyorum ama toplamda en az 3 kuşak veriyor.en fazla 4 kuşaktir...Bu duruma göre 8 dk'lık reklam 6'dk'lık reklama göre ucuz olabilir ama 12 dk'lık reklama göre baya yuksek ücretlidir diye düşünüyorum.atv birtek son kuşak reklamı şu jeneriklerin aktiği bölüm gelmeden kesiyor ve (her kanal öyle gerçi) işte ozaman 12 dk veriyor...
Bu Huzur'dan kâr etti mi bilemem TNS'de total ortalaması yuksek çıkar geçen haftaya göre.
Arka Sokaklar oranlarını arttırdı mı? Arttırdı
Bu 4 olayda da hep reklam bahane edildi. Artık pes diyorum. Resmen tuttu hamleler. Bahanelere gerek yok. Hergün başka bir bahane
Zirvedeki yapıma ekstra para veriliyor diye biliyorum.
hergün başka bahane demek doğru değil....bir tane bahane var oda doğru olan kanal dnin reklamsız yayınlaması....sonuçta reklamsız giden bir dizinin reytinginin iyi olması normal....haftaya yine reklamsız yayınlasa yine aynı anlıkları alır....ama böyle devam edemez..çünkü devam ederse hem korkaklıkla suçlanır onuru zedelenir ...hemde büyük zarar eder...istesede istemede öbür haftalar reklamlı yayına geçecek..eğer dizileri reklamlı haldede o reytingleri alırsa o zaman dediğin gibi tutumuş olur taktiği...Arka Sokaklar oranlarını arttırdı mı? Arttırdı