30 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Huzur Sokagi ve Arka Sokaklar zirve için yarisacaklar..

sakar 2 yi geçmiş...reklamdan döndü kemal sunal....filmin finali yaklaşıyor 3 ügeçerse bu gecenin en büyük sürprizi olur...

atv 3 kuşak reklam veriyor.Fiyatlari ne reklamlarin bilmiyorum ..bazıları reklamı ucuza alır cok kusaklı verir bazılari az kusaklı faiş bedelli yayınlar...Bence az kuşaklı faiş bedelli izliyeci içinde iyi.

Az kuşak olunca faiş bedel olmaz ki, eğer süre çok uzunsa ortalarda reyting sıfırlanır ve fiyatı ucuzlar...

Şu an hiç bir kanal reklam sınırlarından az reklam almıyor, yani herkes 12 dakikayı tamamlıyor ama kimi 1 kere de 12 dakika reklam alır kimi 3 kere de...

1 kere de almak en kötüsüdür açıkçası kazanç için, o kadar uzunluktaki bir reklamın yüksek reyting alması mümkün değil zira...

Niye 1 kere de 12 dakika alınır dersek, nedeni bellidir, toplam reytingi arttırmak, toplam reyting 12 dakikalık reklamın fiyatını etkiler mi, elbette ama 15'likler sayesinde programın değil de doğrudan reklamın reytinglerine daha çok bakıldığını düşünüyorum...

evet arkadaşlar arka sokaklar aslında pazartesine göre okadar çok reyting artışı saglamamış .. yarın tns de 7.6 civarı reyting alacak totalde. huzur sokagı 6 yı görürse öpsün başına koysun arka sokalar en son pazartesi 7.2 almış artış 0.5 falan buda reklam değişikliğini ciddiye alırsak pek önemli bir fark gözükmüyor

- - - Ekleme - - -

emirin yolunu yarın tnsde gören olursa bana haber versin

bügün bütün kanalllar neden 1 kere reklam verdiler biri bana bunu açıklıyabilir mi ??

şu bilale dedim gittiğin yol yol değil diye...bak açık seçik feyza yerine ne güzel şükrana yanaş diye...dinlemedi.....yolun yol değil emir gibi olursun dedim olmaya da başladı....birazcık şükrana yüz verse bak nasıl yükseliyo....

Arka Sokaklar oranlarını arttırdı mı? Arttırdı

A/B`sini yükseltti mi? Yükseltti

Yalan Dünya oranlarını arttırdı mı? Arttırdı

Kayıp Şehir ve Umutsuz Ev Kadınları oranlarını arttırdı mı? Arttırdı

Demekki Kanal D`nin hamlelerinin hepsi tutmuştur arkadaş

Bu 4 olayda da hep reklam bahane edildi. Artık pes diyorum. Resmen tuttu hamleler. Bahanelere gerek yok. Hergün başka bir bahane