30 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

pff neyi tartısıyoz ya yarin tns açıklanır

su bir geçer totalde arka sokaklar ab huzur birinci olcak ama ab arka sokaklar dila hanımı geçemez diyorum ben kesin bir sekilde bakalım yanılcakmıyım dila hanım 3.cü %99 totalde

Bu anlıklar çıktı çıkalı reklam sohbeti aldı başını gidiyor. Eskiden hiç düşünmezdik reklamları. Her kanal kendi ektiğini biçer. İster fazla reklam verir az reyting alır, ister az reklam verir çok reyting alır.

Az reklam az para çok reyting, çok reklam çok para az reyting bu kadar basit
Ve Son Nokta Lütfen Daha Fazla Uzatmayalım :)

Bu anlıklar çıktı çıkalı reklam sohbeti aldı başını gidiyor. Eskiden hiç düşünmezdik reklamları. Her kanal kendi ektiğini biçer. İster fazla reklam verir az reyting alır, ister az reklam verir çok reyting alır.

Az reklam az para çok reyting, çok reklam çok para az reyting bu kadar basit

Doğru ama az reklam aynı zamanda korku demektir, biz de kim kimden korkmuş yazıyoruz, herkes kendi dizisinin gerçek gücünü öğrensin. :)

Bugün korkaklardan geçilmedi ekranda mesela, yarın en çok korkan kanalı yazacağım ya da ben reklamları yazarım, yorum size kalır...

Doğru ama az reklam aynı zamanda korku demektir, biz de kim kimden korkmuş yazıyoruz, herkes kendi dizisinin gerçek gücünü öğrensin. :)

Bugün korkaklardan geçilmedi ekranda mesela, yarın en çok korkan kanalı yazacağım ya da ben reklamları yazarım, yorum size kalır...
Kanal D Korkak Değil Bikere Az Reklam Vermek Seyirciyi Düşünmektir.

- - - Ekleme - - -

Hem Kanal D Bu Hafta Az Reklam Koydu İleriki Haftalarda Çok Koyacaktır...

Herkes sıkılmış reklam muhabettinden dizilerde bitti getçi...Konuyu 180 derece dönrüyüyorum...

Bengü'nün kolyesi İllüminati değil mi (b) :X:X:X

23:15 - 23:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 4.22 , 2) ATV: 4.12 , 3) STAR: 3.3 , 4) TRT1: 2.67 , 5) STV: 2.1

bu gecenin kahramanı rahmetli kemal abi ....bilmem kaçıncı kez yayınlanan filminde bile bu gece belki hiçbir dizinin yapamadığını yaptı ve arka arkaya 2 anlıkta reyting oranını 2 kat artırarak...2 den 4 e çıkardı ve zirveyi aldı...