30 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok garip
90'lar tam ne güzel gün değiştirecekken

Sen de işine geldiği gibi yuvarlıyorsun. Hep 3.05 alıyordu bu hafta 4.67 mi ne aldı?

Kanal D`nin dizileri yükselince şike oluyor, atv yükselince güldürüyor?

Bir haftada ne kahkaha tufanı oldu acaba aniden fırladı.

Muhteşem Yüzyıl'a göre esnafa güven olmaz, ağzında bakla ıslanmıyor. Dedikodunun biri bin para. La Allah'tan korkun azıcık.

@mrt-06

demekki bişeyler olmuş arka sokaklar 4 reyting fırlayınca bişey olmuyo doksanlar 1 reyting yükselince tns de bişeyler var

bak sinirden gülücük şov yapmışsın kanal d senin değil sakin

demekki bişeyler olmuş arka sokaklar 4 reyting fırlayınca bişey olmuyo doksanlar 1 reyting yükselince tns de bişeyler var

bak sinirden gülücük şov yapmışsın kanal d senin değil sakin
Gülerken gülücük şov yapıyorum senin gibi.

Haklısın Kanal D benim değil sakin olmalıyım. Atv senin olduğu için sen Doksanları savunmalısın.

Cesur Hemşire ve Bugünün Saraylısı dizilerini de savunmanı bekleriz.

ikisisde güldürmüyor ama pis yedili bir kaç haftadır drama bagladı

+1. Huzur Sokağı ve Tatar çok kötü gidiyorlar. Onlar yayından kalkar yakında. Bugünün Saraylısı iyi gidebilir Cuma günü.
avşar yapımın karagülü var olmaz cuma

ben haksızlığa karşıyım her zaman atv falan umrumda olmaz ama sen kanal d yi aydın doğandan fazla düşünüyosun malesef

Soluksuz bir bölüm A.Ş.K.'tan

ikisisde güldürmüyor ama pis yedili bir kaç haftadır drama bagladı

avşar yapımın karagülü var olmaz cuma
Drama bağlasa bile 3 reytinglik kitlenin kaymasının ne gibi bir mantıklı açıklaması olabilir ki?
Türkiye genelinde 3 reyting yaklaşık 2,5 milyon kişi ediyor. Bu kadar insanın 1 haftada Doksanlara kayması akıl alır gibi değil.