yalan dünyaın tekrarı bile tv 2 den listeye giriyorsaaşkı memnunun tekrarını verse ikinci kuşakta enaz bunlar kadar izlenir
yalan dünyaın tekrarı bile tv 2 den listeye giriyorsaaşkı memnunun tekrarını verse ikinci kuşakta enaz bunlar kadar izlenir
İzleyemiyorum ki sadece Cumartesi.
İzleyemiyorum ki sadece Cumartesi.
O kimdi yahu gece gece çıkaramadım.
Milyonerin reytingleri mi o oha çok düşükkim milyoner olmak ister niye bu kadar düşük gidiyor?
Hmmmm çıkaramadım ama müzik tanıdık geldi.Ortalığı kasıp kavuruyor şarkısı duymadın mı.
Hmmmm çıkaramadım ama müzik tanıdık geldi.
Saol unutmuştum
Saol unutmuştum
Hem Okan hem Beyaz bana ağır geliyor.Beyaz skeçte kullanmıştı.
Geçen sene de Çarşamba vardı sanki K.M.O.İ. Hatta Kuzey yüzünden kötü gidiyordu yine. Çarşamba günleri yaramıyor yarışmaya.geçen yıl salı akşamları k.m.o.i iyi reyting alıyordu,hatta en yüksek reytingleri salı akşamları alıyoru
öyle bir geçer ki zaman ve benim için üzülmenin devrettiği reytingleri topluyordu
atv bu sene ben onu çok sevdim dizisi yüzünden çarşambaya aldı kim milyoner olmak isteri
çarşamba ikinci kuşakta bir şey izlenmiyor bunu benmi söylücem size
pazartesi salı çok izlenince çarşambaya da aldılar sonra ama hiçbirzaman pazartesi salı ve cumartesi günleri yayınlandığı kadar reyting alamadıGeçen sene de Çarşamba vardı sanki K.M.O.İ. Hatta Kuzey yüzünden kötü gidiyordu yine. Çarşamba günleri yaramıyor yarışmaya.
cmts günküü program @xBUGRAx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?