xBUGRAx
Süper Emekli
Show TV sezon sonuna kadar Pis Yedili'ye garanti vermiş sezon sonuna kadar her ne olursa olsun devam edecekmiş diyorlar.
Nereden duydum hatırlamıyorum ama öyleymiş.![]()
Kurt yazmış okudum ben de.
Show TV sezon sonuna kadar Pis Yedili'ye garanti vermiş sezon sonuna kadar her ne olursa olsun devam edecekmiş diyorlar.
Nereden duydum hatırlamıyorum ama öyleymiş.![]()
"3. Sezonda ki bir diziyi transfer etmek nasıl bir açgözlülük?"Kurt yazmış okudum ben de.![]()
"3. Sezonda ki bir diziyi transfer etmek nasıl bir açgözlülük?"
![]()
![]()
Aşk rekor kırarak ekrana veda edicek galibaA.Ş.K. 4 reytingi kapmış.Hiç reklam vermediler sanırım.
![]()
Çarşamba 4'ü rahat alıyordu aslında anlıklarda.Aşk rekor kırarak ekrana veda edicek galiba![]()
Kendi gününde gideri var ayrıca ne kadar çok tekrar yayınlarsan yayınla yine iyi izleniyor böyle diziyi bulmak zor.AB'de 6 reytingi görmüş dizi verdik AB'de 1 reytingi görmüş diziyi istiyorum insaf!![]()
Kendi gününde gideri var ayrıca ne kadar çok tekrar yayınlarsan yayınla yine iyi izleniyor böyle diziyi bulmak zor.Hem sen dedin 3. Sezon lafını.
![]()
Yarın ki reyting tahminlerim...
Total - AB
Karadayı 11 - 10,90
O Ses Türkiye 11,15 - 11,80
Beni Böyle Sev 2,75 - 4
Reyting Tahminleri yarışması niye yapılmıyor,bu kadar çokmu korkuttum gözünüzü.![]()
Hayrettin olmayınca forum devam etmiyormu,bir başkası düzenlesin yarışmayı.Hayrettin yok malumun o yüzden yapılmıyor. Neden korkalım ki.
![]()
Bilmezmiyim ne göndermeler yaptın Bülent Ersoy'dan girdin Aşk Ekmek Hayaller'den çıktın.Sinir krizi geçirdim o gün.Şu an gerçek olarak istediğim tek dizi Bugünün Saraylısı.
![]()
Böyle bir şey Hayrettin'e saygısızlık olur. Çünkü Hayrettin ile başladı bu yarışma.Hayrettin olmayınca forum devam etmiyormu,bir başkası düzenlesin yarışmayı.
Kim Milyoner Olmak Ister coşmuş tebrikler.