xBUGRAx
Süper Emekli
Show TV sezon sonuna kadar Pis Yedili'ye garanti vermiş sezon sonuna kadar her ne olursa olsun devam edecekmiş diyorlar.
Nereden duydum hatırlamıyorum ama öyleymiş.
Kurt yazmış okudum ben de.
Show TV sezon sonuna kadar Pis Yedili'ye garanti vermiş sezon sonuna kadar her ne olursa olsun devam edecekmiş diyorlar.
Nereden duydum hatırlamıyorum ama öyleymiş.
"3. Sezonda ki bir diziyi transfer etmek nasıl bir açgözlülük?"Kurt yazmış okudum ben de.
"3. Sezonda ki bir diziyi transfer etmek nasıl bir açgözlülük?"
Aşk rekor kırarak ekrana veda edicek galibaA.Ş.K. 4 reytingi kapmış. Hiç reklam vermediler sanırım.
Çarşamba 4'ü rahat alıyordu aslında anlıklarda. Ama ab'si kötüydü. Yarın 3 - 3.5 falan alırsa iyi bir veda yapmış olur.Aşk rekor kırarak ekrana veda edicek galiba
Kendi gününde gideri var ayrıca ne kadar çok tekrar yayınlarsan yayınla yine iyi izleniyor böyle diziyi bulmak zor. Hem sen dedin 3. Sezon lafını.AB'de 6 reytingi görmüş dizi verdik AB'de 1 reytingi görmüş diziyi istiyorum insaf!
Kendi gününde gideri var ayrıca ne kadar çok tekrar yayınlarsan yayınla yine iyi izleniyor böyle diziyi bulmak zor. Hem sen dedin 3. Sezon lafını.
Yarın ki reyting tahminlerim...
Total - AB
Karadayı 11 - 10,90
O Ses Türkiye 11,15 - 11,80
Beni Böyle Sev 2,75 - 4
Hayrettin yok malumun o yüzden yapılmıyor. Neden korkalım ki.Reyting Tahminleri yarışması niye yapılmıyor,bu kadar çokmu korkuttum gözünüzü.
Hayrettin olmayınca forum devam etmiyormu,bir başkası düzenlesin yarışmayı.Hayrettin yok malumun o yüzden yapılmıyor. Neden korkalım ki.
Bilmezmiyim ne göndermeler yaptın Bülent Ersoy'dan girdin Aşk Ekmek Hayaller'den çıktın. Kim bilir Fatih Harbiye yerine Karagül transfer olsaydı vışşşş.Sinir krizi geçirdim o gün. Şu an gerçek olarak istediğim tek dizi Bugünün Saraylısı.
Böyle bir şey Hayrettin'e saygısızlık olur. Çünkü Hayrettin ile başladı bu yarışma.Hayrettin olmayınca forum devam etmiyormu,bir başkası düzenlesin yarışmayı.
Kim Milyoner Olmak Ister coşmuş tebrikler.