30 Aralık 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

karadayı çok durgun ve sıkıcı bi bölümdü şu dizi bi türlü hareketlendi arkadaş neyse böyle kabullendik artık kör topla izliyoruz
aşk sahneleri aşırı fazla ben bu kadar aşka gelemem normalde başka dizi olsa çoktan bırakmıştım ama kenan için izliyorum yine de
reytingler geçen bölüm 12 yi geçmişti ne güzel bu bölüm hareketli aksiyonlu olsa daha da yükselebilirdi ama durgun olunca düşmüş yarın 10 küsür alacak gibi karadayı

AŞK sonunda yükselebilmiş ama yetersiz halen daha maalesef..

HeyCanlı 3 almış, @Ahmad doğru bildin. :F

karadayı çok durgun ve sıkıcı bi bölümdü şu dizi bi türlü hareketlendi arkadaş neyse böyle kabullendik artık kör topla izliyoruz
aşk sahneleri aşırı fazla ben bu kadar aşka gelemem normalde başka dizi olsa çoktan bırakmıştım ama kenan için izliyorum yine de
reytingler geçen bölüm 12 yi geçmişti ne güzel bu bölüm hareketli aksiyonlu olsa daha da yükselebilirdi ama durgun olunca düşmüş yarın 10 küsür alacak gibi karadayı
Senaristler geçen haftaki bölümün üzerine koyacaklarına,geçen haftaki bölümü arattılar.
geçen yılda olduğu gibi bu kritik eşiği aşamadılar.

Senaristler geçen haftaki bölümün üzerine koyacaklarına,geçen haftaki bölümü arattılar.
geçen yılda olduğu gibi bu kritik eşiği aşamadılar.
aga bişey söylim mi bu senaristlerden bi cacık olmaz erkek senarist olmaması şu dizi için çok kötü oluyo adam akıllı aksiyon yok çoğunlukla aşk yazıyolar yav dalyan var yılan berdan var necdet var elinde bunlardan on numara aksiyon sahneleri çıkar kullansana bunlar
koskoca bölümde dalyanın raconu dışında hiçbişey yok ilk başlarda bişey oldu mu bilmiyorum ilk 45 dk yı izlemedim