Odadan kastım masa başı dersben de odadayım ama biliyorum neyse osman artizlenmiş ellerinden ateş falan çıkarıyordu bazıları çocuk filmi dese de pazartesilerin kalite ortalamasına göre iyiydi
Gönderme amacı o değil.Haa şimcik çaktim Acun 12 alırken deseydin keşke Çünkü atv o dilimde full reklamdı. Acun'un 7 aldiği bölümlerde yayın vardi
Herkes kayıpın yokluğuna kısmetlenmişDusmus ama yine zirvede olmus kayipin yoklugundan faydalanmis
Gönderme amacında yazdiğin mesaj gibi karişikGönderme amacı o değil.
Ayrıca ceza alıcam Karadayı'yı Acun'a karşı savunucam mesaj yazıcam diye.
@xemrexxx 'in mesajlarından anlaşılır en azından. Bak gör yarın ceza alıcam neyse hak yolunda....Gönderme amacında yazdiğin mesaj gibi karişik
Ayy kıymamam ceza alacakmiş Ezme, üzerinden tır geçmiş gibi pestili çıkmış gibi savunacaksan sus otur yerinde
xemre şikaet etmemişse ceza almazsın Merak etme@xemrexxx 'in mesajlarından anlaşılır en azından. Bak gör yarın ceza alıcam neyse hak yolunda....
Zaten bir ben bir Buğra kaldık TOTAL savaşçısı.bu sefer işini derin forum değil AB yüksek kurulu halledeek @xBUGRAx ve senin kalemin kırıldı
hürrem sultan mı esma sultan mıMY bölümüne giriyorum şimdi bir daha düşün.
bu hikayede hiçkimse affedilmeyecekZaten bir ben bir Buğra kaldık TOTAL savaşçısı.
hürrem sultan mı esma sultan mı
bu hikayede hiçkimse affedilmeyecek
Ben de cevaplıyım : Esma Sultan.hürrem sultan mı esma sultan mı
bu hikayede hiçkimse affedilmeyecek
Esma Gani'nin ki mi.