Ama ben onu Salı günü için demiştim.
Demek ki bu da senin tezini bariz çürütmüş oldu sayın Kaan.O Ses Türkiye'nin dünkü bölümü süperdi. Ab'de beklediğim gibi zirveyi almış, totalde beklemiyordum ama orada da zirveye oturmuş. Tebrik ederim artık zirveyi kaptırmaz gibi O Ses.
Karadayı düşüş yaşamasına rağmen gayet iyi gitmiş yine. Dünkü bölüm pek beğenilmemiş sanırsam. Aksiyonlu bir bölümde yükselir yeniden.
Küçük Osman pek iyi gidememiş.
Kim Milyoner Olmak İster ab'de çok iyi gitmiş.
A.Ş.K. finaliyle hayal kırıklığı yaratmış yine.
Beni Böyle Sev Kayıp'ın yokluğuna rağmen yükselememiş.
Kanal D haber ve Arka Sokaklar iyi gitmişler.
Seda Sayan gayet iyi başlamış.
Evet tezim çürüdü ama demek ki dizinin alabileceği bu kadarmış boşlukta bile yükselemiyor.Demek ki bu da senin tezini bariz çürütmüş oldu sayın Kaan.
O Ses yine dağıtmış ortaklığı.
O Ses'in Birebirlerde 2 bölüm reytingi düştü hemen coşmuştu herkes O Ses artık yükselmez diye. Boş teoriler atılmıştı ortaya.
Her sene aynı şeyler her sene O Ses o lafları çürütüyor.
Karadayı sonunda a/b'ci olmaya başlamış tebrikler.
Yok canım ben bunu kışkırtıcı mesaj olarak algılarım. Çünkü dizi daha geçen bölümlerde AB grubunda 4,30 reyting almıştı üstelik Kayıp varken. 😉Evet tezim çürüdü ama demek ki dizinin alabileceği bu kadarmış boşlukta bile yükselemiyor.
Tebrik eder ve tartışmadan çekilirim. Yeni yıla tartışarak girmeyelim.Yok canım ben bunu kışkırtıcı mesaj olarak algılarım. Çünkü dizi daha geçen bölümlerde AB grubunda 4,30 reyting almıştı üstelik Kayıp varken. 😉
Tartışmayı bilenle tartışırım ki onlardan biri de sensin. Tartışmak güzeldir.Tebrik eder ve tartışmadan çekilirim. Yeni yıla tartışarak girmeyelim.