kemal sunal gelmiş geçmiş en büyük türk komedi efsanesidir..sadri alışıkla birlikte....istrust:valla ben cem yılmaz a hiç gülemiyorum nedense beni en çok güldüren isim tartışmasız kemal sunal efsane efsane nur içinde yatsın
kemal sunal gelmiş geçmiş en büyük türk komedi efsanesidir..sadri alışıkla birlikte....istrust:valla ben cem yılmaz a hiç gülemiyorum nedense beni en çok güldüren isim tartışmasız kemal sunal efsane efsane nur içinde yatsın
o neyin nesi yeni bir kehanet daha mı türedi...:0504:
valla ben cem yılmaz a hiç gülemiyorum nedense beni en çok güldüren isim tartışmasız kemal sunal efsane efsane nur içinde yatsın
kemal sunal gelmiş geçmiş en büyük türk komedi efsanesidir..sadri alışıkla birlikte....istrust:
Film tabii ki.
TV’de ilk kez!
Kemal Sunal ve Cem Yılmazın kategorisi farklı. Kemal Sunal yazılanları canlandırıyor, Cem Yılmaz kendisi yazıyor ve anlatıyor. Zaten Kemal Sunala kim gülmez ki
Mahoni Atalay Cem Yılmaz kötü olunca, Acuna bir şey olmaz merak etme.
Mesela 2 yıl önce de Sefa vardı, çok gülmüştük ama nerede şimdi? Ha, hatırladım, O Ses'e çıkacaktı değil mi? Hala Acunun himayesinde.
Himayeyi doğru mu yazdım emin değilim.
aynen öyle...tek başına bir numaradır tartışmasız hiçbişey söylemese bile güldürüyo adamı
Twitterda Atalay Demirci ile Cem Yılmazı karşılaştırmışlar. Az önce tvde Atalayı, 5 dakika önce de Cem Yılmazı izlemiş biri olarak kesinlikle Cem Yılmaz daha iyiydi. İkisi de güldürdü ama Cem Yılmazın esprileri daha akla gelmez şeyler (zekice) bence.
Not: Cem Yılmazın videosunda küfür yoktu.
mahoni starın 2000 yılı milenyum şarkısı vardı biliyon mu onu paylaşabilcenmi...:biggrin:acunun KınG
ahan....başbakan erdoğan beni dinlemişler diyo....oooooo biz senin dinlendiğini zaten 3 yıl önce iskender büyükten duymuştuk..tayyip amca ...yeni haber değil bu...:haha:
o dizide hala yaşam belirtileri devam ediyormu....:biggrin:Krem reklam dönüşü. 23.45