30 Aralık 2012 Pazar Reyting Sonuçları

bikaç kanal var sadece komik replikler ve sahneler gösteren onları izliyom kenal sunal cem yılmaz şener şen recep ivedik falan var ama çoğu kemal sunal bir kemal sunal izliyorum bi cem yılmaz arada dağlar var kemal sunal özellikle şener şen li sahneleri inanılmaz ötesi komik 80 kez izliyom 80 kez gülüyom yok böyle bişey :D

Kemal Sunal birçok filminde senaryo grubu içerisinde yer almıştır. :)

Hımm bilmiyordum. Ama gerçeği söylemek gerekirse ben Kemal Sunal filmlerinde yapılan espriye değil, Kemal Sunala gülüyordum. Adamın gülmesi bile beni güldürür en azından tebessüm ettirir. :)

beyazsoy, söylediğine katılıyorum. Ama Atalay Demiricinin de esprileri filan yakın da eskiyecektir. Benim için yarışmada 1. olup olmaması önemli değil, yarışmadan sonra kariyerine nasıl devam edeceği önemli. Bakalım tutunabilecek mi? :)

hızlı gonzales, Cem Yılmaz kaç yıldır buişin içinde tam bilmiyorum ama bayadır var. Atalay Demircinin bugünkü gösterisindeki bir çok espri daha önceden yapılmış espriler. İşlediği konuların da bir çoğu önceden işlenmişti zaten. :)

yeni yıl sabahı uyandığımda acunun tv yi bıraktığını haber aldığım bir yıl olması dileğiyle...:biggrin:

vay be yaşlanıyoz he :D
bu arada KURTLAR VADİSİ EFSANESİ 15 OCAK ta 10 yaşına giriyor doğum günün kutlu olsun efsane :D

- - - Ekleme - - -

berkann cem yılmaz falan sanki kafasından mı espri yapıyo senaryosu var ona göre yapıyo öyle bile güldürmüyo şahsen

Hımm bilmiyordum. Ama gerçeği söylemek gerekirse ben Kemal Sunal filmlerinde yapılan espriye değil, Kemal Sunala gülüyordum. Adamın gülmesi bile beni güldürür en azından tebessüm ettirir. :)

beyazsoy, söylediğine katılıyorum. Ama Atalay Demiricinin de esprileri filan yakın da eskiyecektir. Benim için yarışmada 1. olup olmaması önemli değil, yarışmadan sonra kariyerine nasıl devam edeceği önemli. Bakalım tutunabilecek mi? :)

hızlı gonzales, Cem Yılmaz kaç yıldır buişin içinde tam bilmiyorum ama bayadır var. Atalay Demircinin bugünkü gösterisindeki bir çok espri daha önceden yapılmış espriler. İşlediği konuların da bir çoğu önceden işlenmişti zaten. :)
cem yılmaz komedinin dışındaki alanlarda daha başarılı bence....mesela ilk filmi h.ş.çg.olacak bir dramaydı..hokkabazda duygusal sahnelerde başarılıydı...av
mevsimi ve şahane misafirde zaten o olduğu için izlenmiştir...bence cem yılmaz komedi dışındaki alanlarda kendisini göstermeli...

gora 4 milyon barajını geçen 5 filmden biri fetih1453,recep ivediğin 2 serisi ve kurtlar vadisi ırakla beraber

vay be yaşlanıyoz he :D
bu arada KURTLAR VADİSİ EFSANESİ 15 OCAK ta 10 yaşına giriyor doğum günün kutlu olsun efsane :D

- - - Ekleme - - -

berkann cem yılmaz falan sanki kafasından mı espri yapıyo senaryosu var ona göre yapıyo öyle bile güldürmüyo şahsen
Zaten senaryosu yok demiyorum ki. Elbette olmalı, Atalay Demircinin de var ama onun konusu pek de özgün değildi. Hadi konunun özgünlüğünü bırak esprileri Cem Yılmazınki kadar güzel değildi. (Zaten bunu da beyazsoy açıkladı az önce.) :)

yatıyorum yarın iş güç var...var oğlu var...herkese iyi geceler....:haha::greedy_dollars::biggrin::5:

- - - Ekleme - - -

ayrıcana nice mutlu on yıllara kurtlar vadisi...15 ocakta tüm türkiye ile pasta keseceğiz inşallah...:biggrin:

keşke 15 ocak perşembeye denk gelse be ne süper olurdu yemin ediyom

Ben Bilmem Eşim Bilir'i izledim. İyiydi, finalde o sarışın kızı destekliyordum ama kaybetti. Adam çok kötü attı son topları, kızcağıza yazık oldu.